Fun

Itt a ddos hol a ddos

Sziasztok! Vannak oldalak amik eltitkolják, letagadják ha támadás éri őket. Mi viszont még büszkék is vagyunk rá. Hiszen láthatóan cirka két év alatt olyan oldallá vált a torrentek.org ami ha ír valamiről arra sokan felkapják a fejüket.

Igazából nem találtam megfelelő kategóriát a mi kis kálváriánknak, így létrehoztam a fun nevezetűt. A történet még úgy dél körül kezdődött midőn felfedeztem, hogy elérhetetlenné vált az oldal.

Egyből jeleztem a szolgáltatónak, és idegességemben el is mentem egy jót bulizni,  majd vacsorázni a barátaimmal. Olyan szintű sokkot kaptam, hogy egész délután eszembe se jutott a dolog. Biztos az agyam így akart megvédeni a hatalmas megrázkódtatástól.

Mikor kilenc körül hazaérkeztem, látom hogy többen kerestek, és az oldal már olyan három körül elérhető volt. Akkor eszembe jutott, hogy amíg én egy jót mulattam, addig valami élettelen hiperkocka egész nap a gép előtt azzal szórakozott, hogy az oldalra valahogyan bejusson. Izgalmas lehetett a napja.

Csupán véletlen lehet, hogy pont egy kényes cikksorozat után kaptuk ezt a megtisztelő figyelmet. Igazából nem nagyon érdekel melyik résztvevő döntött úgy, hogy ezzel tölti el a kis napját. Pedig minden próbálkozás logolva lett.

Végezetül elmondanám, hogy nem ez volt az első hogy elakartak minket hallgattatni, és minden bizonnyal nem is az utolsó. De én büszke vagyok rá, hogy egy olyan csapat tagja lehetek ami azt is megírja amiről mások az ilyen bűnözök terrorja miatt nem mernek beszélni.

Talán én vagyok fordítva összerakva, de ilyen arctalan távgyógyítók csak a nevetés hozzák rám, nem pedig a frászt. Ha további kulissza titkokra vagytok kíváncsiak a torrent világból,  akkor maradjatok velünk mert mi nem félünk lerántani azt a bizonyos leplet.

 

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • T
  • T
   Tankcsapda
  • 2019-12-22
  Konkrétumokat, tényeket be kellene vállalni azért...
  Biztos véletlen, hogy 'teracod buli' után voltak a 'történések' ..
  Biztos véletlen, hogy LOG-ban IP tartományok egyeznek teracod bulit megelőző 'történésekkel', IP tartományokkal, ok-okozat...
  Biztos véletlen, hogy 13-14 óra közt uts, és bitsite.us-t is érték támadások, akár ddos, akár más jellegű.... külön vps, más ip-n futnak...
  Biztosan mindez véletlen ...
  D
  • D
   Dark Angel
  • 2019-12-22
  Hát még a terroristák is vállalják ha elkövetnek valamit pedig azok tényleg az emberiség legalja. Akkor ezeket mégis hova kéne sorolni? :D
  D