Fikablog

Kéretlen meghívás a DarkBit Reload torrent oldaltól

Sziasztok! Mindenki örül ha egy jó oldalra kap meghívót. De ha a meghívás csak egy újabb fedősztori a kéretlen levelek kiküldésére máris nem olyan nagy az öröm.

 

Többen jeleztétek nekünk, hogy a DarkBit ehhez hasonló levelekkel molesztál titeket:

 

 

Hát nem aranyos? De kicsit intimebb lenne, ha nem lenne még vagy egy tucat címzett fent felsorolva. Képzelem milyen nagy gonddal válogatták ki ezeket a szerencsés felhasználókat. XD

Még azt se voltak restek odafirkantani, hogy a link csak három napig érvényes. Miért mi történik ha letelik a böjti időszak? Talán törlik a regisztracio.php fájlt? Ugyanis véletlenül mind a két link oda vezet.

 

Maga az oldal se túl bizalomgerjesztő. Kb olyan mint akik csak e-mail címeket gyűjtenek. Ugyanis a reghez csak nevet meg címet kell megadni, jelszót majd ők küldenek. Köhöm..

 

Aki elég bátor az beleshet, de mi ezt a kört most passzolnánk. Nem szeretnénk mi is egy soha véget nem érő spam hadjárat szerves részeivé válni.

Egyenlőre nem lehet tudni milyen e-mail adatbázisból dolgoznak, de legjobb esetben is egy hasonló projektből begyűjtött címek lehetnek. A másik alternatívába jobb bele se gondolni.

Ez a DarkBit mellesleg pár éve egy olyan indokkal zárta be a kapuit amire a mai napig csak könnyes szemekkel tudunk visszagondolni:

Az oldal 2015. Augusztus 23-án fog (vélhetően örökre) megszűnni.
És most jöjjenek a megszűnés pontos okai
*a magyar „torrenttársadalom” elkurvulása jelenlegi helyzete és hozzáállása,
nagyrészt a fenti miatt nem látjuk értelmét a további üzemeltetésnek

 

Hát igen. Komolytalan oldalak ritkán búcsúznak komoly indokkal. De az elkurvulás szerintünk is egy komoly probléma, és szívből örülünk, hogy legalább a vezetése mert róla végre beszélni. XD

Sajnos az örökre nem tartott túl sokáig, gondolom sikerült megoldani a fenti erkölcsi problémát, vagyis szűziesíteni a magyar torrent társadalmat.

 

 

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • T
  Szánalmas - https://i.imgur.com/4ENFcBY.png
  T