cinema.zsozsonetmozi.comTorrent oldalakTracker info

Kitálal a HQsync csapat!

Sziasztok! Újabb csapat érkezett ami konkrét véleménnyel rendelkezik a Cinema.Zsozso témában. Olvassuk most pár percig néma csendben az ő véleményüket.

Mi csináltuk az utóbbi időben a filmeket amióta eltűnt zsozsó a Netmozin.
Még a Netmozi tulajjal lett ez a megállapodás kötve akkor mert,hogy zsozsó soha többet nem lesz ott és az anyaga se mehet ki mivel ha emlékszel vízjelezést indított a netmozi ellen.
Most meg mi van ? Már ott tart,hogy torrent linken teszi a premiert ki az oldalon előre.
Azt is tudod milyen torrent ellenes háborúja volt nem olyan rég.
Teljesen szembe köpi saját magát.
Szóval, következő itt a gond véleményem szerint számtalan dologban hazudozik és próbált félre vezetni. Néhány példa: Megosztó tárakkal kapcsolatba  elkezdte félre vezetni a chat vagy belső forumba a feltöltőket,hogy ezt vagy azt a tárat kell használni stb és az aktuális legjobbakat le akarta húzni.. Közbe ő pontosan azokat használta…sőt még azokat is elkezdte amiket teljes mértékben leírt.. Le akarta rongyolni az online megnézést így.. Aztán mikor nem jött be mert elég rendesen neki mentünk akkor arra hivatkozva visszatért és kezdte a torrent linket elsőnek tenni. Persze,hogy ebben partner a Netmozi hiszen van saját Torrent oldal.. Csak azt nem érti meg hogy kiölik így a premier mint cam varázsát. Simán kimegy a torrenten ahol engedik de adjuk már azt kis elsőbbséget annak aki ezért tényleg sokat dolgozik és saját költségen teszi meg. Mert hiába ez az átlag felhasználót nem érdekli csak,hogy mikor lesz fent egy film.
Sőt véleményem szerint teljesen jól lehetne csinálni egy hetes csúsztatott megjelenéssel a mozik védelme miatt addig bőven megnézi ott aki akarja.
Próbáltam ez irányba is érdeklődni és abban is,hogy egy bizonyos idő után legyen elérhető a torrent oldalakon ez csak megbeszélés kérdése,de csak zárt ajtó van.
Itt annyit tudtunk tenni hogy tényleges méretű file nem lett senkinek kiadva és csak a lekonvertált tárak általi ment ki így.
Gemini Man filmnél amikor oda toltuk az orra alá,hogy itt van tessék egy sokkal jobb minőség,támadni kezdett,hogy le lesz cserélve mert nem jó stb
Persze,hogy nem tudott jobbat felmutatni.
Majd privát levelekben üzengettet,hogy csillagon úgy se kapsz feltöltői jogot vagy ki foglak töröltetni.
Elsőben igaza is lett mozicsillag sok levélben lett kérve adja meg azt a correct jogot amit zsozsó is megkap ne tudjon elénk linkelni mert neki azonnal kint lesz a beküldött linkje.. és nem adtak mai napig se hol ott tudja nagyon jól,hogy már valamennyi filmet jobban és még hamarabb is tudtunk hozni..
Kicsit fura egy gondolkodás megy ott..
Az online filmek ugyan ez volt viszont ott lett változás és biztosítják most az azonnali megjelenést ha van már adatlap..
Ott komoly más gond is volt de most tettek ez ellen lépést,mert furán rendezőtek a linkek…
Itt jegyzem meg zsozsó itt is azt írta ez régóta van el kell fogadni hát kész…
Aki ilyet ír azzal nehéz egy közös gondolat menet is.
Netmozin ilyen gond tény sosem volt.
Feltöltők felé pedig egy gusztustalan mód az is,hogy kitesz lassan 20 linket és ott aki még alá tesz annak borítékolható a nulla néző szám.
Most őszintén és ő vallja azt,hogy nézi mások érdekeit…
Igazából mi nagy tervekkel szálltunk ebbe bele,hogy egy jobb minőséget képviselve egy barátiasabb megjelenést biztosítva majd fog ez működni.
De nagy csalódás okozott a Netmozi is ezzel zsozsó visszaengedéssel és többi oldal is,hogy ennyire ezt hazug és saját maga érdekit néző embert veszi előre.
Természetesen Cinema.Zsozso val soha nem dolgoznánk együtt ezek után. De nyitottak vagyunk bárki felé,hogy ezt correct módon csináljuk.
Igazából ezért is nem volt egy konkrét név hiszen bárki tudta vinni sajátjaként nevezve.
Abba nem fogjuk hagyni és reméljük az igazságos oldal egyszer sikert fog aratni ez felett majd.
HQsync néven tudjátok követni a munkáinkat ezentúl.
Nem akarom itt most tovább folytatni sokan tudják mi van itt csak valahogy senki sem tesz vagy tett az ellen,hogy jobb legyen. Ebben legnagyobb hibás az összes nagyobb oldal tulajdonos.
Nos,ez van 🙂 Köszönöm
        HQsync
Mi köszönjük ezt a karakterekben gazdag összefoglalót. A HQsync tehát az a csapat ami zsozso emigrációja közben szolgáltatta a tartalmat a netmozi felhasználóinak. Ez az iromány viszont azt sejteti, hogy  nem fognak Cinema.Zsozsoval együtt dolgozni.
Nekem az a véleményem, hogy számos olyan torrent oldal létezik, ami egynél több kiadványt is engedélyez. Sőt, olyanok is szép számmal vannak amik a legelső anyagot preferálják legyen az bármelyik csapat.

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • G
    • G
      ganxsta7
    • 2019-12-22
    Mint egy szappanopera ez a zsozso :D :D
    A
    • A
      abc123
    • 2020-01-18
    Most meg eltűnt a HQsync csapat. Pedig ők voltak a legjobbak. Igen, zsozsónál is van jobb... sokkal jobb
    Én személy szerint imádom Zsozsót
    Honnan ismered? XDD
    D