cinema.zsozsoDiablo TorrentTorrent oldalakTracker info

A torrent világot sokkolta zsozso visszatérése

Sziasztok! Pár órája írtuk meg, hogy Cinema.zsozso újra a netmozin ténykedik, és máris özönlenek a levelek, kommentek. Ezekből szemezgetünk most nektek.

Az alábbi bejegyzés pont az említett cikkhez érkezett:

Nagyon szánalmas ami itt történik. Egymás köpködése és már majdnem anyázása után, újra minden ok. Ez minden, csak nem OK. Nevetséges és hiteltelen, ez a MR Diablo. Semmi tartása nincs, hogy a történtek után újra visszafogadja az 1 hónapja még ős ellenséget. Nagyon rá lehet szorulva zsozsora, ha a becsülete és szavahihetősége sem számít már.

MasterSync

 

A következő üzenetet pedig a hivatalos címünkre küldték be:

 

Tárgy: Zsozso Brigád !

Szia! Nem igazán írnák be de ez már annyira gusztustalan,hogy már szó szerint a legalja.
Valamennyi filmben bizonyítottuk,hogy sokkal jobb minőséget és gyorsabb munkát is adunk premier film kedvelőknek. De az,hogy ezt minden oldalon el akarják nyomni már hihetetlen . Vannak szabályok ha jobbat adsz akkor munkád meg lesz becsülve és linkjeid elöl fognak érvényesülni. De valamennyi oldal azt teszi amit zsozso mond vagy akar,nem nézve,hogy vannak jobb lehetőségek is. Egy teljesen hiteltelen ember aki minden héten szinte a saját hazugságába fut bele. Komolyan Vicc. Csak egy példa az utóbbi munkák
és zsozso linkje közti távolság bizonyítására a hangnál . De van sokkal nagyobb eltérés  is más filmeknél.
Link: HQsync
https://clipwatching.com/66v81yzalfvj/Jumanji.next.level.2019.HDCAM.Hun.2.0-HQSync.mp4.html
Link: Cinema.Zsozso
https://clipwatching.com/rmik6kjzqkhk/Jumanji.-A.Kovetkezo.Szint.2019.CAM.HUN.cinema.zsozso.mkv.html

Dan067

 

Nos! Azért hoztuk le nektek ezt a két bejegyzést, hogy lássátok, mi odafigyelünk a véleményetekre. Én őszintén szólva megértem azokat akik most csalódtak, hiszen valahol magától értetődik, hogy ellenségből soha se válik hű barát. De léteznek ugye egyéb nézőpontok, amolyan érdek barátságok is, amik viszont mindig pengeélen táncolnak.

Sajnos én nem tudok úgy tenni mintha ez meglepne, hiszen láttunk már olyat is, hogy xy feltört egy oldalt de másnap már ő fejlesztette. Ezek valahogy beleivódtak az online kalóz életbe.

De megértem, hogy ilyenkor az átlag user szív a legnagyobbat, mert így nagyon nehéz megtalálni a helyes utat. De ez olyan mint a politika. Látszólag gyűlöli egymást a kormány és az ellenzék, de ez a műsor csak nekünk, átlag polgároknak szól.

De kíváncsian várjuk a ti véleményeteket is. Írjatok bátran, mi továbbra is minden kommentet kiengedünk.