Netmozi: Mi vagyunk a leggyorsabbak!

Hivatalosan csak ma mutatták be a terminátor sorozat legújabb darabját, de a netmozin már az éjjel kint volt, amivel a netkalózok ismét mindenkit beelőztek:

ncore meghívó

Forrás: Netmozi.com

 

Nagyon fellendült a kalózpiac, eddig ugyanis csupán Cinema.zsozso hozott premier filmeket. A netmozi tulajdonosa szerint nem ez az első eset, hogy gyorsabbak az ismert online kalóznál:

 

A Terminatort is kiraktuk már éjszaka!Előtte az Adams Family, a Gemini Man, a Zombiland 2, és a Demona 2-vel is beeloztuk!Egyedül csak a Prédánál tudott megelőzni minket, az összes többinél nem, sőt szerintem az említett premierek közül egyedül a Demona 2-nel van még saját szinkronja a Prédán kívül! – Mondta nekünk Mephisto!

Ezek szerint a netmozi csillaga még csak most fog igazán ragyogni. Minden bizonnyal a gyorsaság elengedhetetlen tényező, hiszen ott nézik meg az emberek ahol fent van az adott anyag.

Korábban több netmozi használó is jelezte már, hogy mióta zsozso nincs, szinte semmit se kell várni a premierekre. A titok, valószínűleg a csapatmunkában rejlik.

 

Update: Most katuk a hírt, hogy a Terminator: Sötét végzet című film a netmozi forgalmazásában a felkerült a mycarpathians torrent oldalra és  több mint százötven ember letöltötte:

Ez csak azért érdekesség, mert állítólag az oldal csupán a zsozso kiadványokat preferálja! De jobban belegondolva  mivel egyenlőre csupán a netmozinak van anyaga, így nem is olyan meglepő, hogy a netmozi felkerülhetett a farkasok asztalára.

 

 1. Ez a hír sem igaz csakugy mint a többi…. 🙂
  Demona 2 nél mikor írták hamarosan kiadják akkor küldtem be oda is póénból az én anyagommal.13 tárra régen fel volt töltve,csak kiadásra nem került addig.A linket netmozin szinte azonnal törölték,majd jóval később kitették az ő anyagukat.Addig már minden oldalon kint volt a zsozso-s.Gemini Man -nál is már réges régen fel is lett töltve az anyag,és végül mínőségi okokból nem raktam ki.3 külömbőző helyről van szinkron,de mindenhol az effekteknél erős torz hangok voltak.Így nem került kiadásra.Szintén akadnak még hasonló anyagok,ahol nem voltak kiadások,mert nem feltétlenül adunk ki igénytelen munkát,mert CAM kategóriánál is régen meghúztam egy vonalat.Még mindig nem értem mílyen versenyről írunk,mert ha csak ezt az évet vesszük figyelembe nem 3 anyag volt hanem több mint 100.És ez csak az idei év.
  99%-ban az én anyagaim vannak az ajánlóba,ezért verseny nincs,és soha nem is volt.Itt mindig a lényeg a kiatartás.Korábban voltak vetélytársaim,ilyen volt pl NXA…. De őt tudjuk nem egy-két anyagot hozott,és a lendülete kitartott kb 1 évig,de lehet hogy több.Tanuljuk meg végre azt soha ne igyunk előre a medve bőrére,és ne is érezze magát senki megváltónak.Soha nem versenyeztem senkivel,nem is érdekelt mások mit mondanak.Nekem lehet nagy a pofám,mert én ezért már régen megdolgoztam….
  Az sem árt megjegyezni és ezt mosolyogva kérdezem…Ha ennyire eljárt felettem az idő vajon miért írtok róllam ennyire szánalmasan lejárató kritikával 🙂 ???
  Mert ugye csak arról az emberről beszéllünk akitől tartunk 🙂
  Hidd el Angel ha versenyezni akarnák esélye sem lenne,és nem lenne míről írni.Te nagyon jól tudod miért indult el a pályafutásom,miért kellett szinkron anyagokat hozni.Soha sem azért hogy nézettség legyen hanem akkoriban is már sok embernek luxus volt a mozizás.Soha nem értettem meg egy premier film hogy a tökömbe kerül közel 10.000 ft ba egy nagycsaládosnak.És ez az összeg még eléggé visszafogott,és nem számoltunk büfé árakat.A mesék voltak a fő tevékenységem,nem pedig az akció,és a horror.A CAM egy elég vékony jégen táncoló fogalom,és ha nem húzunk egy határt a mínőségben akkor régen baj van.Visszatérve a felsorolásodbol lenne még mit másolni,csak gondolom ott nállad nem mükődik a print screen 😀 !!! Korábban tőbbszőr is képekkel illusztráltam neked bizonyos dolgokat,de már nem fogok…
  Ezerszer megmondtam neked is mikor valamiről írsz azok mindig legyenek helytállóak,és a valóságot tükrözzék.November 5.-ét írunk és kikiáltottad a hanyatlásom,bukásom mert idén kb 4-5 anyagról lemaradtam a több mint 100 premiernél de akkor sem azért mert nem rendelkeztem forrással 🙂 Csak keress vissza hány anyagot raktunk ki az utobbi 6 hónapban,csak azért mert elmaradt a DVD megjelenés.Mínőségi problémáknál korábban sem tettük ki az anyagokat,ezt jónéhány adatlapnál olvashatod.Csakis már akkor amikor már ugy voltunk vele jobb a szar szinkronnal,mint sehogy.Ha ekkora torrent guru vagy keress vissza az anyagaimban pl mycharp-on,hányszor a kelleténél is aláértékeltem a munkám még akkor is amikor nem kellett volna. 🙂
  Gratulállok!!!

 2. Csak ezért csak azért. Nem unod még magyarázni a bizonyítványodat? Azt mondod nem érdekel a netmozi most meg poénból töltesz fel oda meg vissza regelsz? Poénból egy szart, csak kellenek a megtekintések.

  “Még mindig nem értem mílyen versenyről írunk,mert ha csak ezt az évet vesszük figyelembe nem 3 anyag volt hanem több mint 100.És ez csak az idei év.”

  Persze hogy nem érted mert fogyatékos vagy. 😀 Nem egy éve basztak ki a netmoziról hanem most. Akkor hogyan tartana a verseny egy éve? Nincs itt szerintem semmi kamu, csak te olyan sötét vagy hogy azt sem tudod hány napból áll egy év.

 3. Sziasztok! Fent vagyok a Carpathianson és igaz amit írnak! A netmozi verzió fent van zsozsonak se híre se hamva.

 4. Milyen verseny? Zsozso te csak ember vagy akinek az árúja bárhová felkerül. Nincs neked mivel versenyezni. 😀

 5. Még annyit pontosítsunk ha megjelent egy lista mi alapján emeli a szerző a magasba a NetMozi valamelyik tagját 4 megjelentetett film alapján(Mert Demona 2 az zsozso-s,és nem volt előzés) akkor adjunk közzé egy másikat is ami zsozso név alatt ment ki netmozin,és azon keresztül az egész világban.Kicsit ez a lista hosszabb 🙂

  Végtelen útvesztő
  Asterix: A varázsital titka
  Creed II.
  A 64-es betegnapló
  Egy kutya hazatér
  Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2
  Üveg
  Pusztító
  Instant család
  Vihar előtt
  A csodagyerek
  A Lego-kaland 2
  Boldog halálnapot! 2
  Így neveld a sárkányodat 3
  Amit nem akarsz tudni a szüleidről
  Csak a baj van veled!
  Marvel Kapitány
  A királynő kutyája
  Családi bunyó
  Elrabolt világ
  Mi
  Bazi nagy francia lagzik 2
  Túltolva
  Egy fiú hazatér
  Dumbó
  Dumplin’ – Így kerek az élet
  A Kolibri projekt
  Shazam!
  Miután
  A hiányzó láncszem
  Interjú Istennel
  Csodapark
  Mia és a fehér oroszlán
  A gyászoló asszony átka
  Bosszúállók: Végjáték
  A vörös ügynök
  Manou, a legsirályabb fecske
  Két lépés távolság
  Tied a világ
  Brightburn – A lángoló fiú
  Csaló csajok
  Pokémon – Pikachu, a detektív
  John Wick: 3. felvonás – Parabellum
  Undipofik
  A gyermek
  Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány
  Aladdin
  Hamupipőke és az elvarázsolt herceg
  Éretlenségi
  Godzilla II. – A szörnyek királya
  Mami
  Dominó
  Rocketman
  Egy kutya négy útja
  Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül
  Gyerekjáték
  Csekély esély
  Toy Story 4
  Yesterday
  Annabelle 3
  A kis kedvencek titkos élete 2
  Pókember – Idegenben
  Szupercella 3: Az ördögverem
  Übergáz
  Anna
  Nicky Larson: Ölni vagy kölni?
  Az oroszlánkirály
  Pompon klub
  Norm, az északi 2 – A királyság kulcsai
  Halálos iramban: Hobbs & Shaw
  Angry Birds 2. – A film
  Jó srácok
  Beépített Cicó
  Aki bújt
  A bűn királynői
  Támadás a Fehér Ház ellen 3 – A védangyal bukása
  Az – Második fejezet
  Downtown Abbey
  Ad Astra – Út a csillagokba
  Playmobil: A film
  A Wall Street pillangói
  Joker
  Prédák
  Demóna: A sötétség úrnője
  Jetikölyök
  Lázadók

  Még ki nem adott de szinkronnal rendelkező filmek:

  Álomnagyi
  Gemini Man
  Rambo V: Utolsó vér
  Családi vakáció: Irány Ibiza!
  Halálod appja

 6. A szerző azt hozta le, hogy a terminátorral beelőztek. 😀 De neked a szövegértés so se volt az erősséged. 😀

 7. Zsozso dolgozd fel hogy nem kellesz a netmozinak! Ha majd valami anyag valamiért nem jelenik meg akkor majd berakják a te szarjaidat. 😀 Ez ellen pedig semmit se tehetsz. 😀

 8. laco@Te akkora hülye vagy hogy az már fáj.Gondolom nem olvastad figyelmesen amít írtam,mert nem is akartad.
  Nincs linkelés már NetMozira,csakis annál az anyagnál volt belinkelés,és akkor is csak 1-2 link,hogy lássák rég megvan.
  Amúgy 1db beküldött linkem sincs ott.A nézettséget is engedd el,mert azt is igazoltuk képekkel DarkAngel-nak.Amióta elmentünk onnan és már a többi oldalon dolgozunk 3x-os lett a NetMozihoz képest a nézettségünk.
  Ebből jőn ki a vállasz [b]Drem[/b]-nek ha fenn van mycharp-on láthatja az elérhető NetMozis anyagokat,de ha nem akkor mutatom a képet.
  A pirossal jelölt anyag nem netmozis,a nevét láthatóan hagytam.
  https://extraimage.net/images/2019/11/05/61e277c8aa1190ac111d05209bd4dc00.png
  antihisztamin viszont azt hiszi a piacon van,és keveri az alapfogalmakat.Szállító,beszállító dolgot emleget,de ha nincs verseny csak az oldalaknál,akkor most miről írunk,és miről megy a vita?? 🙂
  Általában minden feltöltö minden jelentősebb oldalon fenn van,mint ebben az esetben is.
  daniiiii pedig már végleg lemaradt arról miről is van szó.
  A feltőltők versengenek,és nem pedig az oldalak eggyettlenegy esetben sem.Itt az oldalmegnevezés teljesen más miatt került megnevezésre.Gondolom magad is látod azonos torrent oldalakon minden ember külön néven adja ki az anyagait,és minden oldalon megtalálható.Így nincs jelentősége hol kerül ki elsőnek,csakis annak,hogy ki adta ki 🙂
  Így nem fogsz olyat találni aki az oldalt reklámozza,mert általában így kerülnek ki a feltőltő rivállisok anyagai.
  The.Secret.Life.of.Pets.2.2019.READ.NFO.BDRip.x264.HuN-No1
  The.Secret.Life.of.Pets.2.2019.RETAiL.HUN.DVDRip.X264-uzoli
  The.Secret.Life.of.Pets.2.2019.HUN.BDRiP.XviD-Gianni
  Akkor most megint míről beszééllünk???Ha írunk valamit,akkor kezdjünk már végre a mondani valónkat átgondolni ne keveredjünk a következő állításba ellentétbe a mondani valónkal.Szerencsére van a sorukban olyan is akit kitiltottam a NetMmozin,de legalább az ő beszólását megértem 🙂

 9. zsozso baz meg gondolkodjál már. Hogyan lenne neked köszönhető más oldalak látogatottsága ha minden oldalra felkerül az anyagod? A netmozi fele nem is tudja hogy nem vagy ott a másik meg pont leszarja. Hogyan lehetsz annyira hülye, hogy azt hiszed téged követnek az emberek? 😀 Egyet nem tudsz ide csődíteni nem hogy ezreket 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük