cinema.zsozsonetmozi.comtorrentTorrent oldalakTracker info

Netmozi: Mi vagyunk a leggyorsabbak!

Hivatalosan csak ma mutatták be a terminátor sorozat legújabb darabját, de a netmozin már az éjjel kint volt, amivel a netkalózok ismét mindenkit beelőztek:

 

Forrás: Netmozi.com

 

Nagyon fellendült a kalózpiac, eddig ugyanis csupán Cinema.zsozso hozott premier filmeket. A netmozi tulajdonosa szerint nem ez az első eset, hogy gyorsabbak az ismert online kalóznál:

 

A Terminatort is kiraktuk már éjszaka!Előtte az Adams Family, a Gemini Man, a Zombiland 2, és a Demona 2-vel is beeloztuk!Egyedül csak a Prédánál tudott megelőzni minket, az összes többinél nem, sőt szerintem az említett premierek közül egyedül a Demona 2-nel van még saját szinkronja a Prédán kívül! – Mondta nekünk Mephisto!

Ezek szerint a netmozi csillaga még csak most fog igazán ragyogni. Minden bizonnyal a gyorsaság elengedhetetlen tényező, hiszen ott nézik meg az emberek ahol fent van az adott anyag.

Korábban több netmozi használó is jelezte már, hogy mióta zsozso nincs, szinte semmit se kell várni a premierekre. A titok, valószínűleg a csapatmunkában rejlik.

 

Update: Most katuk a hírt, hogy a Terminator: Sötét végzet című film a netmozi forgalmazásában a felkerült a mycarpathians torrent oldalra és  több mint százötven ember letöltötte:

Ez csak azért érdekesség, mert állítólag az oldal csupán a zsozso kiadványokat preferálja! De jobban belegondolva  mivel egyenlőre csupán a netmozinak van anyaga, így nem is olyan meglepő, hogy a netmozi felkerülhetett a farkasok asztalára.

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • C
    Ez a hír sem igaz csakugy mint a többi.... :)
    Demona 2 nél mikor írták hamarosan kiadják akkor küldtem be oda is póénból az én anyagommal.13 tárra régen fel volt töltve,csak kiadásra nem került addig.A linket netmozin szinte azonnal törölték,majd jóval később kitették az ő anyagukat.Addig már minden oldalon kint volt a zsozso-s.Gemini Man -nál is már réges régen fel is lett töltve az anyag,és végül mínőségi okokból nem raktam ki.3 külömbőző helyről van szinkron,de mindenhol az effekteknél erős torz hangok voltak.Így nem került kiadásra.Szintén akadnak még hasonló anyagok,ahol nem voltak kiadások,mert nem feltétlenül adunk ki igénytelen munkát,mert CAM kategóriánál is régen meghúztam egy vonalat.Még mindig nem értem mílyen versenyről írunk,mert ha csak ezt az évet vesszük figyelembe nem 3 anyag volt hanem több mint 100.És ez csak az idei év.
    99%-ban az én anyagaim vannak az ajánlóba,ezért verseny nincs,és soha nem is volt.Itt mindig a lényeg a kiatartás.Korábban voltak vetélytársaim,ilyen volt pl NXA.... De őt tudjuk nem egy-két anyagot hozott,és a lendülete kitartott kb 1 évig,de lehet hogy több.Tanuljuk meg végre azt soha ne igyunk előre a medve bőrére,és ne is érezze magát senki megváltónak.Soha nem versenyeztem senkivel,nem is érdekelt mások mit mondanak.Nekem lehet nagy a pofám,mert én ezért már régen megdolgoztam....
    Az sem árt megjegyezni és ezt mosolyogva kérdezem...Ha ennyire eljárt felettem az idő vajon miért írtok róllam ennyire szánalmasan lejárató kritikával :) ???
    Mert ugye csak arról az emberről beszéllünk akitől tartunk :)
    Hidd el Angel ha versenyezni akarnák esélye sem lenne,és nem lenne míről írni.Te nagyon jól tudod miért indult el a pályafutásom,miért kellett szinkron anyagokat hozni.Soha sem azért hogy nézettség legyen hanem akkoriban is már sok embernek luxus volt a mozizás.Soha nem értettem meg egy premier film hogy a tökömbe kerül közel 10.000 ft ba egy nagycsaládosnak.És ez az összeg még eléggé visszafogott,és nem számoltunk büfé árakat.A mesék voltak a fő tevékenységem,nem pedig az akció,és a horror.A CAM egy elég vékony jégen táncoló fogalom,és ha nem húzunk egy határt a mínőségben akkor régen baj van.Visszatérve a felsorolásodbol lenne még mit másolni,csak gondolom ott nállad nem mükődik a print screen :-D !!! Korábban tőbbszőr is képekkel illusztráltam neked bizonyos dolgokat,de már nem fogok...
    Ezerszer megmondtam neked is mikor valamiről írsz azok mindig legyenek helytállóak,és a valóságot tükrözzék.November 5.-ét írunk és kikiáltottad a hanyatlásom,bukásom mert idén kb 4-5 anyagról lemaradtam a több mint 100 premiernél de akkor sem azért mert nem rendelkeztem forrással :) Csak keress vissza hány anyagot raktunk ki az utobbi 6 hónapban,csak azért mert elmaradt a DVD megjelenés.Mínőségi problémáknál korábban sem tettük ki az anyagokat,ezt jónéhány adatlapnál olvashatod.Csakis már akkor amikor már ugy voltunk vele jobb a szar szinkronnal,mint sehogy.Ha ekkora torrent guru vagy keress vissza az anyagaimban pl mycharp-on,hányszor a kelleténél is aláértékeltem a munkám még akkor is amikor nem kellett volna. :)
    Gratulállok!!!
    L
    • L
      laco
    • 2019-11-05
    Csak ezért csak azért. Nem unod még magyarázni a bizonyítványodat? Azt mondod nem érdekel a netmozi most meg poénból töltesz fel oda meg vissza regelsz? Poénból egy szart, csak kellenek a megtekintések.

    "Még mindig nem értem mílyen versenyről írunk,mert ha csak ezt az évet vesszük figyelembe nem 3 anyag volt hanem több mint 100.És ez csak az idei év."

    Persze hogy nem érted mert fogyatékos vagy. :D Nem egy éve basztak ki a netmoziról hanem most. Akkor hogyan tartana a verseny egy éve? Nincs itt szerintem semmi kamu, csak te olyan sötét vagy hogy azt sem tudod hány napból áll egy év.
    D
    • D
      Drem
    • 2019-11-05
    Sziasztok! Fent vagyok a Carpathianson és igaz amit írnak! A netmozi verzió fent van zsozsonak se híre se hamva.
    D
    • D
      daniiiii
    • 2019-11-05
    Milyen verseny? Zsozso te csak ember vagy akinek az árúja bárhová felkerül. Nincs neked mivel versenyezni. :D
    A
    • A
      antihisztamin
    • 2019-11-05
    zsozso te csak a beszállító vagy! Az oldalak szoktak versenyezni.
    A