cinema.zsozsoDiablo TorrentMajomparádénetmozi.com

Cinema.zsozso durván beszólt a majomparádé tulajdonosának

Folyatódik a cicaharc! Csúnyán kifakadt Cinema.zsozso! Legutóbbi személyeskedéstől sem mentes bejegyzésében durván beszólt a majomparádé tulajdonosának, de nem kímélte a torrentek.info üzemeltetőjét, Dark Angel-t sem!

Miről beszélsz ganxsta…Te tudtam hülye vagy,ez sosem volt kérdés.
Most is minden gondjuk itt enegem próbáljanak lejáratni,de sajnos esélyetek sincs ?
Magatoknak írkálhattok hülyeségeket,a kutya sem kíváncsi rá.Ganxsta én neked rágen mondtam minden próbálkozásod felesleges,mert te csak egy kis porszem vagy,akit max csak a szél zenget meg,és úgy jut szóhoz.Dark Angel neked is a legnagyobb bajod az,hogy tényleg el is hiszed amit írsz.Az sem zavar egészen idáig engem istenítettél amíg a NetMozin voltam.Apropo netmozi..Amikor linkelsz azt is linkeld be mikor az ottani staffok,feltröltök kiakadnak,mert nem tudák elviselni azt a tényt,hogy szarrá tiltsák őket.Ugyanis más oldalakra küldve az anyagot azokat azonnal törlik,és a NetMozis nézettség nem hozza vissza a kiadást ? .
Így ők már a kővetkező anyagot már nem is felíratozták,és ugyanugy kirakták azonnal más oldalakra.
Nagyon őrülök neki ennyit írtok róllam,mert ezek szerint csak nekem van hírértékem,és azzal lehet megtekintéseket kreálni.U.I: ganxsta nyugi…leszel még mérgesebb

Cinema.zsozso

A biztosítékot valószínűleg egy korábbi cikkünk vágta ki, melyben közzétettük a majmok véleményét a Cinema.zsozso és a diablo torrent mizériáról:

Örül, mint majom a farkának

De beidéznénk Dark Angel egy januári bejegyzését, lényegében egy nyílt kritikát, ami a diablo torrent azon hírére fogalmazódott meg, hogy zsozso úgy döntött nem tölt fel oda többé:

Az én szerény véleményem az, hogy nincs szükség tucat oldalakra. Olyanokra, amik ugyan azt nyújtják. Aki pedig nem akar ebbe a körbe beletartozni, annak szüksége van valami egyedi tartalomra, valami exkluzívra.
A Cinema.zsozso realesek pont ilyenek voltak a Diablo számára. Mindenki tudta, hogy a Diablo Torrentre kerül fel elsőként. Majd onnan vándorolt át a többi oldalra. Így az ördögök pre time-ban erősek lettek. És mivel jelenleg csak a zsozso hang létezik, így maguk a kamerás filmek is a Diablo Torrent forgalmazásában kerülhettek napvilágra.
De később egyre többet kellett várni arra, hogy a Diablóra felkerüljenek ezek az anyagok. Ezért a többi oldal kénytelen volt a Diablot megkerülve magától a forrástól, a netmozitól beszerezni ezeket az anyagokat.
Ezek aztán meg lettek jelölve hamisnak, mert ugye ezek nem torrentre készültek.  Ebből lett aztán a világraszóló balhé.
Ezek a mostani szabályok pedig csak több munkát adnak majd a moderátoroknak és még jobban össze fogják zavarni a felhasználókat. Mért?
Azért mert ugyan úgy, ahogy eddig, fel fognak kerülni ezek realesek a torrent oldalakra. Az egyik legősibb szabály, hogy nem nevezzük át az eredeti realesek nevét. XD Tehát ha valaki átviszi a diablóra az nem minden esetben fogja átnevezni. Ha viszont megteszi, na akkor követ el igazi hamisítást XD
A megoldás pedig a kezdeti sikerekben rejlik. Időben kell átkerülnie torrentre, ha másoknak jó a netmoziról, akkor a diabló felhasználóknak is. Ugyan ezzel a szisztémával fel lehet rakni a többi oldalra is, evvel vissza lehet szorítani azok munkáit is, amiknek az alapja szintén a zsozso.
Szóval ez az egész cirkusz abból adódik, hogy maguk a résztvevők sem ismerik a gyártási folyamatot. Azt meg pláne nem, hogy mi törtnéik a gyártást követően a termékekkel.
Ha egyedül nekem van hangom, amíg én azt ki nem adom, addig áll az egész munka. Nem csak nálam, mindenki másnál is, hiszen ők is csak azt használják fel, de ahhoz előbb ki kell adnom.. Ez akkora előny, ami ha megfelelően ki lenne használva, egyszerűen senki se rúghatna labdába.
Ismétlem, ez az egész a gyorsaságon bukott el. Ha netmozira felkerül, de a diablóra napokig nem, a többi oldal zsozso-t megkerülve fel fogja rakni. Smile Itt kezdődik és végződik is a történet.
Ez a két oldal együtt képes szinte minden igényt kielégíteni, ha képesek összedolgozni, és végre megérteni azt, hogy mik is az igények. Az pedig nem más mint a gyorsaság. Két ekkora oldal megtudná oldani ezt a problémát, ha akarná.
Szerény személyem is több oldalt működtet, de igyekszünk egyiket sem a másik rovására működtetni. Ez terméseztessen nem mindig könnyű.
De át kéne ezt gondolni. Volt egy jól működő rendszer. Kár ezt felrúgni. Főleg olyan dolgok miatt, amiken ez a megoldás biztosan nem fog javítani.
Dark Angel

 

Forrás: https://torrentek.info/forumtema/diablo

 

Ez még januárban íródott mikor még tombolt az a bizonyos édes hármas (netmozi,diablo, zsozso) Ezt azért fontos leszögezni, mert ugye elhangzottak olyan vádak, hogy zsozso eddig Istenítve volt, most pedig úgymond támadva lett.

Pedig a megfejtés ennél jóval egyszerűbb. Ha a rivaldafényt választod, akkor sajnos bírni kell a kritikát. Ugyanis nem csak a sikereidet tárod a nyilvánosság elé de az esetleges kudarcaidat is. Egy igazi vezetőt ez nem lepheti meg. Bármennyire is csípjük zsozso megszólalásait, még a kedvéért sem írhatjuk meg csupán a történet egyik felét.

Továbbá nem mehetünk el azon tény mellett sem, hogy zsozso számos oldalt megjárt már és eddig mindegyikről hasonló körülmények között távozott. Ez vagy azért van mert zsozso összeférhetetlen, vagy pedig azért, mert mindenki rá utazik. Mindenki döntse el melyik a számára logikusabb magyarázat.

Ha emlékeztek még a majombotrányra ott éppen a vízjelek voltak a probléma. Azok a vízjelek, amik azért kerültek bele a filmekbe, mert zsozso korábbi támogató oldalai távozása után is felhasználták az ő munkáit.

Ez kísértetiesen hasonlít arra, ami most a netmozival szemben történik. Így kimerem jelenteni, hogy ezek a szankciók nem egy oldal támogatása céljából születnek, hanem azért, hogy egy másiknak jól betartsunk.

Nekem tetszett az, hogy belekerült a netmozi reklámja zsozso anyagaiba, mert úgy tűnt,  a cél csupán a netmozi reklámozása. De a valódi üzenet inkább az volt, hogy gyertek el a többiről, mert én most itt vagyok.

A netmozi elleni kampány is csupán erről szól. Ne oda menjetek, gyertek velem, bárhova megyek. De egy közösség nem vándorcirkusz. Nem fog oldalról oldalra vándorolni, hiába is ringatjuk magunkat ebben a hitben.

Főleg, hogy zsozso anyagai nélküle is felkerülnek. Az emberek pedig arra kíváncsiak, nem pedig a Cinema.zsozsora.

Mi nem embereket Istenítünk, hanem eszméket. Egy írónak kellenek az eszmék, kellenek olyan kis csacsiságok mint a hűség és az elkötelezettség. Igen, mi elhittük, hogy zsozso azért reklámozza a netmozit, hogy segítse, támogassa. De olyan ez, mint az Oz, a nagy varázsló! Ha megismered a titkát, nem kicsit ábrándulsz ki belőle.

De ettől függetlenül ez nem árnyékolja be a híreink tisztaságát. Régen és most is azt mondjuk Cinema.zsozso jelenleg a legnépszerűbb online filmes. Nem mondjuk, hogy csak egy feltöltő, mikor jól tudjuk a netmozi vezetője volt. Nem mondunk semmi olyat, ami ellent mondana korábbi állításainknak. Mi ugyanis nem vagyunk a részei ennek a kis magánháborúnak. Mi csupán beszámolunk róla.

Magánvélemény, hogy zsozsonak éppen kivel vagy mivel van problémája az egyedül az érintettekre tartozik. De ha zsozso úgy dönt, hogy ez hungarikum, és a filmjeit kívánja fegyverként használni, hát mi is erről vagyunk kénytelenek írni, ahogy a torrent világ szereplői is csak erre tudnak reagálni.

Ha majd létrehoz egy oldalt ami mindenkit lefőz, mi azt is szívesen megírjuk. De amíg csak a régi lemez van műsoron Máté Péter elmegyek című slágerével, addig nem tudunk mást írni.

Tudom, hogy egyesek szerint jó lenne csak annyit olvasni, hogy mindenki menjen az online filmekre meg a mozicsillagra mert zsozso anyagai csak ott érhetőek el. Mi ezt le is hozzuk, de ki kell egészítenünk azzal, hogy bizony máshol is elérhetőek.

Azt is lehozzuk, hogy a online filmekre meg a mozicsillagra kerül fel zsozso elsőként, de azt is hozzátesszük hogy a különbség csupán pár perc.

Nekünk ugyanis nem az a feladatunk hogy egy propaganda szöveget majmoljunk, mi igen is utánajárunk az állításoknak, és ha kell kiegészítjük. De ettől függetlenül hihetitek azt, hogy zsozso csak ezeken az oldalakon érhetőek stb. De ha rám hallgattok, kicsit körbe néztek. És azon az oldalon nézitek meg az anyagait ami számotokra a legmegfelelőbb. Hiszen tudjátok? Az anyaoldalak folyton változnak, és csak a hazátlan emberek vándorolnak.

 

 

 

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • G
    • G
      ganxsta7
    • 2019-12-22
    Hűha :D
    Nagyon beszólt :D :D
    Tegyek ki háttérbeszélgetéseket? ;)
    M
    • M
      MovieAvenger
    • 2019-12-23
    Kíváncsi lennék rá xD
    M