cinema.zsozsoDiablo Torrentnetmozi.comTorrent oldalakTracker info

Netmozi: Jönnek az új csapatok!

Sziasztok! Nem rég írtuk meg, hogy Cinema.zsozso befejezte pályafutását a netmozin:

Cinema.zsozso: Ez a felhasználó tiltva van!

 

Ezzel egy korszak valóban lezárult most. De ahogy szokták azt mondani vala minden út vége egy másik kezdete is egyben. De mielőtt belefulladnánk a sok bölcsességbe, vegyük csak szemügyre, hogyan is működött eddig a magyar cam-os társadalom.

Ez a kisebb kalóz csoport nem a kamerás vagy cam-os kifejezést használja, hanem a premiert. Tehát ők azok akik a premier filmeket szállítják. Minden korszaknak megvoltak a maga szállítói.

Ott volt CINEDUB, Muxuj, RNI ( akik mint tudvalevő csúfos véget értek.) Korunk legismertebb forgalmazója jelenleg kétség kívül Cinema.zsozso, aki elődeihez hasonlóan csak úgy ontja magából a premier filmeket.

De hogy is megy ez a gyakorlatban?

A képet többségben külföldi forrásból szedik, talán a vasember 3 volt az egyetlen olyan ismertebb eset ahol egy magyar vett fel képet és azt használták fel világszerte. De maradjunk csak az átlagnál.

A kép szinte minden esetben külföldi forrás. A magyar hang ami alákerül, az értelemszerűen  hazai, és az esetek 99 százalékában Cinema.zsozso munkája:

Forrás: diablotorrent.net

 

Így történik a varázs

 

Szóval hogy is van ez?  Pofonegyszerű! Cinema.zsozso beül egy filmre, felveszi a hangot, és egy külföldi felvétel alá teszi. Ha nem jó a hang, ő az egyetlen aki vissza ül a moziba és újraveszi. Ugyanis Cinema.zsozso monopol helyzetben van, minden kamerás, azaz premier feltöltés az ő hangját használta fel. Nemes egyszerűséggel azért mert nem volt más. Tehát vannak más csapatok is, de abban mind megegyeztek, hogy zsozso hangját használták fel.

Új szelek

Most viszont új szelek fújdogálnak. A netmozi és a diablo torrent ugyanis már egy ideje rendelkezik egyéb hangforrásokkal is. Legutóbb a támadás a fehérhez ellen 3 került fel az oldalra:

 

Forrás: diablotorrent.net

Ez lényegében mindenkinek jó, hiszen nem csak jobb, nagyobb a választék de Cinema.zsozso-nak se kötelező újra néznie a filmet ha esetleg nem sikerülne a felvétel. De minden bizonnyal ezzel a monopolhelyzetnek a végét jelentheti. Ennek köszönhetően a diablo torrenten továbbra sem csökkent a premier filmek kínálata:

 

Forrás: diablotorrent.net

A jelek szerint most már minden anyag a netmoziról, netmozi címen kerül fel a diablo torrentre. Ebben lehetnek zsozso, és egyéb feltöltő munkái is. Ez lényegében az egységet, a csapatot szimbolizálja.

Emlékszem egy ide vágó történtére. Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy amolyan játékmester. Ez a játékmester kvízeket, különböző versenyeket rendezett az oldalon belül. Minden játék az ő nevén futott, de a nyereményeket az oldal vezetősége, mondhatni a csapat dobta össze, ő semmit sem rakott bele. Kintről ő volt a jótét lélek, akik játékokat szervez és ajándékokat osztogat. De a látszat néha csal. Nehéz csapatjátékosnak lenni, ha magunkat mindenki fölé helyezzük. Ez volna a mai történet tanulsága.