Cinema.zsozso: Ez a felhasználó tiltva van!

Sziasztok! Véget ért a Cinema.zsozso és a netmozi kapcsolata. Az ismert feltöltő és online kalóz a netmozin és a Diabló torrenten egyaránt tiltásra került:

ncore meghívó

Forrás: diablotorrent.net

Küldő: Cinema.zsozso

 

Abban  mindenki egyetért, hogy ez a szétválás hónapok óta érett már. De hogy miért zárult ez a dolog ilyen drasztikus lépéssel arra egyedül az az ember tudhatja a választ, aki ezt a döntést meghozta. Cinema.zsozso-t ugyanis nem egy moderátor vagy egy admin bannolta,  hanem személyesen a tulajdonos.

Erről se egy cikk, se egy hivatalos közlemény nem jelent meg, de szerencsére olyan kivételes helyzetben vagyunk, hogy feltehettük a kérdéseinket a Diablo torrent tulajdonosának, és még választ is kaptunk rájuk. Ebből a hosszabb beszélgetésből láthattok most részleteket amit egy cikk formájában prezentálunk nektek.

Nem is csigázom tovább a kedélyeket, találgatások és fikciók helyett jöjjön a rideg valóság egyenesen a  Diablo torrent konyhájáról, a netmozi kulisszái mögül:

 

 

 

Szia! Sok ember dolgozik az oldalaimon hol feltöltőként, hol moderátorként, adminisztrátorként, segítőként, fejlesztőként vagy akármi, de soha egyetlen egy emberrel nem volt annyni gondom mint Zsozsoval

A pontot most utoljára az tette rá a i betűre hogy a Rambo 5-nél kihozott egy nagyon szar szinkronos hangot amit alig lehetett érteni, írta is hogy sajnos nem tudta jól felvenni a moziba úgyhogy egyenlőre ilyen lesz, másnap az egyik feltöltő kihozott egy százszor jobb minőségű hangot hozzá és videó is sokkal jobb volt felkerült a netmozira és az ő feltöltése felé került mivel jobb minőség jóval, erre lefokozta a moderátort aki ki merte emelni az övé felé és felmerte tölteni

Mert csak a Zsozso filmjei munkái lehetnek kint, más ne hozzon semmit pont ez a baj hogy már csomóan hoztak volna ki így filmeket hogy felveszik a moziban a hangot mint Zsozsó is csak Zsozso visszaélve a hatalmával nem engedte ezeket, kidobta az oldalról az ilyen embereket

Nem engedi hogy valaki  linkje előtte legyen, nehogy már valaki keressen még belőle pénzt. Zsozso sosem az oldal érdekeit nézte hanem mindig is a saját érdekeit sajnos ezt a felhasználók nem tudják azért hiszik őt jó embernek, mert csak azt látják hogy miattuk hozza a premier filmeket hogy jót tegyen nekik De aki ismeri Zsozsót tudja milyen ember

Egyébként én csak lefokoztam először

tehát nem kidobtam csak elvettem az admin rangját miután az egyik moderátoromat lefokozta oktalanul és meg sem beszélte velem

aztán rám írt és követelte hogy töröljem az oldalról

mondtam neki miért tenném, ha nem akar akkor nem jön fel ide és kész

de addig erősködött hogy neki joga van hozzá hogy töröltesse magát mert ő a Zsozso

meg hogy megy a mooviera és oda vízjelez meg stb

aztán beleuntam és bannoltam

ma meg a diablo torrentről is kibannoltam

MR Diablo

 

A válasz persze nem váratott sokáig magára, ugyanis Cinema.zsozso fenyegetéseit beváltva egyből ellen kampányba kezdett a konkurenciánál a tőle már megszokott módon a feltöltéseit használva fel erre a célra:

 

 

Ezek szerint zsozso anyagai a netmozin már nem érhetőek el. Ezt természetesen a  Netmozi tulajdonosa, MR Diablo se hagyta szó nélkül:

 

Ezen most jót röhögtem!

Most elkezdte aktiválni magát kihozta az übergáz filmet is de eddig mostanában alig alig

a vicc az egészben hogy ezt teszi bele miközben a netmozin néztem bele előbb 😀 ugyanúgy ott van

ami nagy vicc még az egészben összerúgta még a port olyan fél éve a mozicsillaggal és kibannolta azokat az embereket a netmozin akik oda is mertek feltölteni a netmozin kívül közben azt vettem észre már jó ideje ugyanúgy kiteszi a filmjeit oda is de a netmozira nem engedte vissza azokat

de sok ilyen volt. Például az online-filmek.me-t is tiltotta sokáig hogy oda ne tegyen ki senki semmit. szóval ilyen szankciókat hozott de úgy hogy velem meg sem beszélte

MR Diablo

 

Na most akkor kinek higgyünk? MR Diablónak, vagy a Cinema.zsozsonak? Egyiknek se. Higgyünk inkább a saját szemünknek, ugyanis mi utána néztünk ennek az állításnak:

 

Forrás: netmozi.com

 

A netmozin valóban megtalálható az érintett Cinema.zsozso mozi, nem kevesebb mint 22 darab magyar nyelvű linken. Szóval azt hiszem most ideje pontosítani.  Cinema.zsozso többé nem tölt fel a netmozira, de az anyagai továbbra is elérhetőek.

De mégis hogy lehet ez, erre is van észszerű magyarázat:

 

Hozza más a cuccokat

eddig sem ő volt a megváltó csak azt hitte magáról

Csak eddig monopol helyzetbe volt mert nem engedte meg, hogy más hozzon premiert, illetve kritizálta leszarozta, de már nem lesz ilyen, a ad Astrá-t is már ki akarták tenni jobb képpel mint amit zsozso hozott de nem engedte.

MR Diablo

 

Tyűű, kemény dolgok ezek. De hogy látják ezt azok az emberek akik egyrészt kapcsolatban is vannak zsozsoval de mégis amolyan pártatlan, kívülálló felek:

 

Forrás: Nem publikus

 

Hát mit is mondjak, megdöbbentő ezt olvasni.

Mert ez a levél, és a fent említett dolgok egy olyan képet engednek láttatni Cinema.zsozso-ról, aki kissé hisztis és sokáig egy közösségben sem bír megmaradni. Felépít egy amolyan kultuszrendszert, amiben azt sugallja az ő féltöltéseitől függ minden.

Sajnos az olyan szankciók, hogy megtiltja ki hová töltheti fel az anyagait, szintén ezt engedik láttatni. Ilyen betarthatatlan törvényeket befolyásos oldalak segítségével is lehetetlen végigvinni.

Hiszen gondoljunk csak bele,  maguk a gyártók és az igazi  jogtulajdonosok sem képesek mindenkit meggátolni az anyagaik terjesztésében.

Így több mint valószínű, hogy az önjelölt kalózok is hiába próbálkoznak. Nincs az a tiltás vagy vízjel, ami az anyagok terjedését megállítaná. Ha ez ilyen  egyszerű lenne már rég nem lenne se online film sem pedig torrent.

A Diablo Torrent és a Netmozi kétségkívül óriási hátszelet adott a hasonló értelmetlen kezdeményezéseknek. De ezzel azt hiszem véget érnek a torrent világban az ilyen Don Quijote küzdelmek.

Zsozso monopol helyzetének ugyan vége,  de a feltöltései nem lesznek tiltva. Annyi változás lesz csupán, hogy nem ő személyesen teszi közzé és lesz még mellette pár alternatíva. Ebből a felhasználók természetesen semmit nem fognak érzékelni.

A netmozi mától mindenkinek egyenlő esélyeket biztosít, és azt a feltöltést teszi legelőre, ami a legjobb minőségű. Ez jó a feltöltőknek és még jobb a felhasználóknak. Ez egy egészséges kapitalista ízig és vérig szabadpiacos rendszer.

De azt sem árt megjegyezni, hogy a netmozi részéről nincs szó haragról vagy háborúról.  Sőt, továbbra is szívesen látják zsozso-t mint feltöltő:

 

Mint feltöltő szívesen látom a netmozin, de hatalmat nem adok már neki! Mert tudom megölné az oldalt, a staffot kinyírná megint, meg félelemben lennének a feltöltők tőle

mikor több olyan embert kirúg meg lefokoz mint amit ő tesz az oldalért akkor már elgondolkodik az ember hogy őt válassza vagy azt a másik 5 nagy feltöltőt

MR Diablo

 

A lényeget összefoglalva, Cinema.zsozso többé nem része a netmozi legénységének, de amit a Cinema.zsozso az embereknek jelent az viszont igen. Ugyanis a feltöltései, az anyagai, továbbra is elérhetőek lesznek a netmozin. Erről azok a feltöltők és staff tagok fognak gondoskodni, akik nem vágyják a rivaldafényt, csak csendben teszik a dolgukat az oldalért a közösségért, egy egységes és élhetőbb netmoziért.

Uptade:

 

 

Megkeresett  Cinema.zsozso is, aki megerősítette a netmozitól való szakadást és hosszasan taglalta az eseményeket, de a csak neked mondom el címszó sajnos arra kötelez bennünket, hogy ezt ne publikáljuk. (Persze ha meggondolná magát a komment szekciónk mindenki előtt nyitva áll)

Annyit azért talán elmondhatunk, hogy tele van tervekkel, jelenleg is két oldalra tölt fel, és ha lesz valami konkrét projekt be fogunk számolni róla.

 

 1. Előszőr is tegyük tisztába a dolgokat.Látszik a baráti kapcsolat a szerző,és Mephisto között,és köze sincs a valósághoz.Most jelenleg egy helyreigazítás folyik a cikkben,de én pár dolgot addig is leírok.A vállást én kezdeményeztem,és ez a bomlás már hónapokkal ezelőtt érződőtt,Szánalmasan viselkedik Zoli,és csupán védeni próbálja a megtépázott becsületét.Ami mozicsillagot illeti a tiltásoknál,nem tényeket közöl,csak végeredményt.Nem titok pénzért dolgoznak a feltöltök,mégha nem is annyit keresnek mint Mephisto ezekkel.Az eggyik ilyen megosztónk(openload)minden eggyeztetés nélkül felbontotta velünk a reff programját,és többé senkinek nem fízetett már a feltöltések után.Ezekután már csak egy ember volt aki oda töltött,és mi ezt probáltuk szankcionálni.A NetMozin admini rangom volt,ami arra jogosított intézkedéseket hozzak,és azt meg is tettem.Persze Mephisto fájlalta ezt,de nem a kezében volt a döntés.Nyíltan ellene fordultunk hiszen a feltöltlseink a mi kezünkben volt,arról ő nem dönthetet.Minden eggyes feltöltő az összes linkjét törölte a tárról,és a mai napig ezek ellenőrzés nélkül mind kukába landol.Minden oldallal eggyességre jutottunk akkor kívéve mozicsillag eggyik tagjával,nevezetesen Anolinnal nem.Vannak dolgok amibe nem engedünk beleszólást,mint pl ez is.Mindenki pénzért dolgozik,azt ingyen elvárni nem lehet.Mint ahogyan azt sem hogy Mephistó azt gondolja ezek a dolgok online oldalakon rendbe vannak.Most nem arra gondolok hogy Mephistónak soha az életben köze nem volt az oldal alakulásával,mert ezt minddannyian tudjuk.Mint azt is hogy érdemi része az akkori sikerekben nem volt soha.Senki nem tudta kicsoda,ez az érdem az enyém,és a többi akkori 30 ember sikere.Ma tudjuk hol áll az oldal,és látjuk az óriási visszaesést is,amit gyakorlatilag Mephistó okozott. A figyelmét folyamatosan az kötötte le,hogy a rangját,tulajdonosi méltoságát kimutassa.Soha egy percig nem volt kérdéses ez a dolog,azt eszünkbe nem volt vitatni.Zoli hibát-hibára halmozott amiről senki nem tud.A lényeg már a jelentős kivonulás ami a NetMozit illeti.Múlthónap hasonló időszakában még folyamatos emelkedés volt látható(200),de a vita kirobbanása után mikor érezhető volt a távozásom az oldal lecsúszott. A mai napon őrületes mélyponton áll (1498) Nevetséges állítások vannak,és főleg a banolásom körül.Nem történt banolás,hanem saját magam kértem a regem törlését.És azok után mikor megtudtam Zoli kiárusítja a premiereket 5000-ért darabját akkor döntöttem végleg így.Az emberek döntöttek,és neked marad csak a cikk amibe feltüntettheted magad mint áldozat…De mi ismerünk,és tudjuk ki vagy..!!! Nincs amúgy veled olyan nagy baj most is azt mondom,csak meg kell tanulnod azt nem körülötted forog a világ. Próbáld meg a magad érdekeit is kicsit hanyagolni,és figyelj másokra is… Ha valakinek segítség kell azoknak ha tudsz segíts!!! Sajnállom a vállást a mai napig,mert NetMozi mindig a szívem része lesz.De most valjuk be a közös munka csak károkat okoz nekünk.

  ———————————————-

  Még akad amire nem reagáltam,de muszály.

  Kezdjük a feltöltökkel..Te tényleg csak ámítod magad és arra nem vagy képes leírd a frankót.

  Milyen feltöltö seregről beszélsz?Mindenki folyamatosan hadja el az oldalt és a mai napon 2-3 aktív feltöltő maradt a régi 30 helyett.A létszám feltöltöknél 15 körüli,de ezek 80%-a nem aktív.Úgy állítod be a dolgokat mintha azok nem léteznének,és mindenféle sületlenségeket írsz.Összeesküvés elméleteket említesz,és valami önhatalomról beszélsz,aminek te is tudod nincs alapjaKezdjük azzal a feltöltök,és staffok mindig is az én oldalamon áltak,és állnak mai napig is.Ez azért nem véletlen.Hangsúlyozod vannak akik hozzák az anyagokat,mégis itt évente 2-3 anyag az ami mástól jön.Összeesküvés elméleteket gyártól ez inkább beteges.

  Vannak ellenségeim,de valjuk be ez csak annak sikerül akiről nem beszélnek.Te magad talán pont ezt hiányolod,és innen is a kiakadásod.Mindenki aki tud olvasni a sorokban azonnal levágja ha ennyi gond volt velem miért most derül ez ki???Miért nem te magad küldtél el?

  Megmondom én…Mert nem mertél.

  Kimarad a hsz-edből hogy ez csapatjáték,és hiányzik a felsorolásodból a támogatóid névsora.

  Mert valjuk be azok nem igen vannak,mert még így is hogy nem vagyok ott a véleményüket valamiért nem nyílvánítják ki.A mellettem állók leírják,és azt el is mondják.De mondjuk a te bukásod okozoit azok felsorolását.Mindössze 2-3 emberről beszélünk abból az eggyik még csak semmilyen téren nem is segítője az oldalnak.Van a kamugyerek aki kihozott 2 szinkront (Moovieavanger2)vagy hogy hívják.Pedig még 2 hete még csókólómot köszönt nekem :)A másik staff társad aki a mai napig nem mutatta sehol a kiállásod melletted csupán neked ír.

  Megintcsak túlértékelted magad,mert mégis a feltöltök engem keresnek meg,és jelzik a támogatásuk,és hogy jönnek velem az új oldalra.Itt erős ellentmondás van azért.Ami pedig a filmek megítélését illeti engedd el,mert ahoz nem értel.Példaként hozod fel Ad Astrát amiben írod van jobb verzió.Pedig csak 1 van Smile

  Ami Rambot illeti valóban megtörtént,és azt te magad okoztad.Te szó nélkül átírtad a sorrendet,és arról tájékoztatást nem adtál.Ha azt gondolod mert tulaj vagy belenyúlhatsz szó nélkül a belső sorrendbe tévedsz.nem te keresed ott a pénzt,hanem mi neked.Ne azzal takarozz ki mennyit keres,mert én sem írtam napi 30 rongyot akaszatsz le csak NetMoziról.

  Te amikor megkapod a pénzed onnan kezdve olyan dolgokba ne nyulj bele még ha az oldal a tied is ami nem a te hatásköröd.Papíron egy tulajdonos csak birtokolja az oldalt az admin pedig vezeti,és a modik dolgát felügyeli.Nagyon nem érdekel ki mit gondol róllam,de ezeknek a dolgoknak véget vetünk.Ugyszíntén ne gyere azzal a gyerekes dologgal hogy a Diablóval,és netmozival hátszelet adtál,mert ez a pofátlanság.Netmozi uj oldal volt amit én hoztam fel 3 év kemény munkájával.Hogy adhat hátszelet egy oldal ami 0 ról indul??

  Pont hogy nekem kellett hozni a látogatókat,és feltöltöket.Mert azokból is eggyet sem ismertél.Én már akkor admin voltam az ország akkori legnagyobb oldalán (mmovie.cc)

  és a folyamatos technikai gondok miatt hagytam el.Onnan is lehetett megszervezni a reklámokat,és a feltöltök átszívárogatatását.Diabló pedig sosem volt nagy oldal,és a letöltések 80% át is én adtam neki.

 2. Vannak itt dolgok kérem szépen. 😀 A netmozi előbb létezett a mint a Cinema.zsozso! Neked kvázi a segged alá volt tolva egy kész oldal és semmiért nem kellett fizetned. Most is két már meglévő oldalon strihelsz de már ott is játszod a kiskirályt. Gyerünk csinálj te egy oldalt a nulláról amiért te fizetsz aminek a költségeit mind te állod. Akkor megtudod milyen jó világod volt te kitartott kis senkiházi. De amíg a törlés és a bannolás között se találsz különbséged addig erre is nulla az esély. 😀

 3. Szerintem téged kéne helyreigazítani zsozso! Nincs ezen mit magyarázni. Ki lettél baszarintva. Mit akarsz ezen megmagyarázni? Hogy már két hónapja azon gondolkozol, hogy kitiltatod magad? Nevetséges. A szakadás részét meg egyenesen nem értem. Milyen szakadás? Mentél csicskulni máshová. Nincs itt szakadás.

 4. Akinek van esze az eddig is tudta, hogy nem zsozsotól megy a netmozi.. Nagyon sok ember munkája van a netmoziban. Én itt köszönném meg ezt nekik. 🙂

  UI: zsozso nélkül sincs vége a világnak

  1. Szia véder65! Az a baj, hogy sajnos sokan nem tudják. Az emberek csak azt látják hogy zsozso az ász az ő neve alatt jön ki minden. Azt hiszik miattuk csinálja pedig csak a pénz motiválja.

   1. Nem mindenki látja úgy hidd el 😉
    Zsozso sose volt ász, csak annak állitja be magát 😀
    Már rég a begyünkbe van, de azt hiszem most jött el az ideje, hogy…… 😀

 5. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ micsoda egy ember ez. Érdekes mikor a majmokkal csinálta meg ugyan ezt a hisztit akkor jól jött neki a Diablo meg a sötétség támogatása. Most meg köp mindegyikre. Evvel szerintem mindent elmondtam.

 6. Szia antihisztamin! Teljesen jól látod. Amíg neki tetsző dolgokat ír mindenki addig van csak béke. De meg ne mond neki az őszintét mert olyankor jön a feketeleves!

 7. Kedves Zsozso!

  Tegyük akkor tényleg tisztába a dogokat ha már így kezdted a hozzászólásodat!
  Te kerested meg az oldal vezetőjét hogy ismét rivaldafénybe kerülhessél a cikkel, illetve a cél szokásodhoz illően az volt hogy lehordjál valamit vagy valakit, ami ez esetben én lettem volna!
  Én a tényeket közöltem az oldal vezetőjével miután megkeresett engem és elmondta miről akarsz cikket íratni!
  Én nem próbálom védeni a becsületemet mert nincs miért, ellenben veled!
  Ha már a MoziCsillaggal kapcsolatos érvet felhoztad ahova tiltottad hogy valaki feltöltsön, linkeljen vagy ellenkező esetben az repül a NetMoziról, természetesen azzal sem értettem egyet mivel nincs jogunk senkinek sem megszabni hogy ki hova tölthet fel vagy sem, de persze ezt sem beszélted meg velem hiszen én csak az oldal tulajdonosa vagyok, mi közöm ugye ehhez, Te vagy az egyik adminisztrátor Te vezeted az oldalt!
  Abba mentem csak bele hogy akkor az openload tárhelyről a linkeket ne engedélyezzük az oldalon, hiszen akkor kevesebb bevételed lesz ha engedjük az olyan tárhelyekre a feltöltést ahol nem fizetnek érte!
  A vicc egyébként az a egészben hogy tiltottad a NetMozin a MoziCsillagra való feltöltést, linkelést, miközben jó ideje ugyanúgy linkelsz, töltesz oda is fel!
  Azt nem értem hogy Te mindig többes számba beszélsz hogy látjátok a visszaesést meg hogy tudjátok hogy nekem semmi érdemi részem nem volt a sikerekben, de egyetlen egy embert nem neveztél még meg ezek közül!
  A vita emlékezz vissza akkor robbant ki igazán mikor nyáron ott a NetMozi Staff fórumjában elkezdtél hisztizni hogy a fejlesztő nem csinál semmit az oldalon, miközben sérelmezted hogy megcsinálta azt hogy a bannolásnál indokot kelljen írni, mert mi az hogy a nagy Zsozsónak magyarázkodnia kelljen valakinek is hogyha valakit kibannol!
  Erre egyébként azért volt szükség mint ahogy írtam is akkor Neked hogy kaptam a NetMozi levelező címére olyan leveleket amikben értetlenül álltak a felhasználók hogy miért lettek kitiltva az oldalról és én sajnos nem tudtam magyarázattal szolgálni nekik!
  Én egyébként nem árusítok semmilyen premier filmet 5 ezer forintért mint ahogy itt írtad, valakitől valamit nagyon félreérthettél akkor, mivel nagyon jól tudod én nem járok moziba felvenni a hangot, nem rakom a videó alá sem, illetve nem is értek ezekhez! Szóval én nem árultam senkinek sem semmilyen premier filmet!
  Írod azt hogy mennek el folyamatosan a feltöltők az oldalról, kik azok áruld már el nekem, ellenben jöttek most vissza olyan feltöltők is akik miattad nem járhattak csak fel a NetMozira mivel kitiltottad őket!
  Írod azt is hogy a feltöltők és a staff többi tagja a Te oldaladon áll, mellettem senki, akkor miért nem állnak most ki melletted? De ahogy elnézem itt a hozzászólásokat mások sem állnak ki melletted! 😀
  Azt jól írtad a hozzászólásodban hogy ez csapatjáték, csak Te nem vagy csapatjátékos!
  Hiányoltad a a támogatóim névsorát, erre csak annyit írok hogy azzal hogy nem vagy már a NetMozin a mindenható, nem mentek utánad, nem léptek mások ki miattad!
  Elnézést hogy belemertem nyúlni mint tulaj a Rambo 5-nél a linkek prioritásába, illetve előrébb mertem tenni a linkjeidnél egy jobb hang és képminőséggel rendelkező feltöltést! Én már csak ilyen paraszt vagyok hogy nem szóltam érte Neked!
  De jó nekem hogy napi 30 ezret keresek a NetMozival, nagyon ügyes lehetek hogy még csak beugró ablakos reklámokat sem kellett hozzá betennem így megkeresek ennyit egy ilyen süllyedő oldallal! 🙂
  Szóval állításod szerint a NetMozi új oldal volt, nulláról indult amit Te hoztál fel 3 év kemény munkával?
  Mutatok akkor valamit: https://www.whois.com/whois/netmozi.com
  A NetMozi 2008 november 24-én indult és 2009 tavaszán vettem meg, mikor még sehol sem voltál, mikor még csak azt sem tudtad hogyan kell feltölteni!
  De az utolsó mondatod az ver mindent: “Diabló pedig sosem volt nagy oldal,és a letöltések 80% át is én adtam neki.”
  Szóval ha estére felmegy a kapcsolatok száma 700 ezerre a Diablo torrenten akkor abból 560 ezer kapcsolat a Te filmjeid?
  Hogy valakinek ekkora egója legyen! 😀
  Múlthéten azt írtad NetMozi fórumjában mikor még ott voltál és bizonygattad hogy a torrent már a múlt, haldoklik már nagyon, de azért mégis minden nap feljártál most is a Diablo torrentre míg ki nem lettél kibannolva onnan!
  Legutoljára is mikor egy hónapja a Diablo torrenten szutykoltad az oldalt, lehordtad a Staffot, hogy nem értenek hozzá meg hogy milyen hülyék csak mert nem fogadták el a torrentedet mivel a mintaképek felbontása eltért a nfo-ban leírtakkal szemben, akkor is azért nem hajítottak ki a sértegetéseid miatt csak mert tudták hogy az én védelmemet élvezed!
  Arról habratyolsz hogy Neked köszönhetik a torrent oldalak hogy naggyá tetted őket, de az eszedbe nem jut ha nem engedték volna ki a kamerás felvételeidet, úgy mint az Ncore, akkor a torrent oldalakon a kutya sem tudná ki vagy egy ismeretlen ember lennél!
  Az a baj veled hogy lenézel szinte mindenkit, mindent jobban tudsz másoknál, és ha valaki nem ért egyet veled vagy nem azt csinálja amit mondasz akkor azt el kell taposni!
  Az igazság az hogy egy bohócot csináltál magadból most itt, rajtad nevet mindenki, de ezt persze nem veszed észre!

 8. Csak azért beletenni egy filmbe hogy már nincs ott a netmozin ez nem szól másról mint hogy kitoljunk a netmozzival. Ami mellesleg nem sikerül ugyanis a másik két oldal mellett ott van az ő címük is. 😀 Mindenesetre féreg dolog és ebből is látszik hogy zsozsot soha sem a netmozi érdekelte csak a zsozso. Találó a név. 😀

 9. Nem! Ő csak admin volt! Nagyon sokan dolgoznak ott még rajta kívül csak ezt sokan nem tudják!

 10. Nincs ezen mit csodálkozni! Ahol pénz van ott az irigység és a kapzsiság is felüti a fejét! Az online filmes oldalakon a feltöltők 99,9 százaléka a pénzért tölt fel. Szemben a torrent oldalakkal ahol ezért nem jár fizetség. Tehát igen is lehet ezt ingyen a közösségért is csinálni. De az ilyen korlátolt ingyenélő senkiháziak ezt so se fogják megérteni.

 11. Zoli nemmár…:)
  Most tényleg ezt kinek akarod mutatni???
  Leírom akkor a netmozi történetét máshogyan.Alapból nem volt a tied.Azt az oldalt TE SOHA NEM VETTED MEG!!!
  Eggyik napról a másikra került át a kezdebe valami nagy furcsaságok árán.A tuladonos nevét nem írom,de ismertem.
  g…
  És amit te összekötöttél a régi,és az ú oldal között röhelyes.A neve az azonos az oldal viszont nem..
  A netmozi régi címét átírtátok old.netmozira,majd az a folyamatos támadások után végleg lekapcsoltátok.
  Tehát eggyidőben 2 netmozi ha megy hogy lehet ugyanaz??Ne viccelünk már.Telesen rendbe van az,hogy nem másolod be a fórum hozzászólásait,ahol egy az egyben mindenki miattam jött át,és téged,vagy róllad már említést sem tesznek.Ugyanakkor csak a régi motorosok vannak képben azzal is hogy a netmozi valaha tényleg a legnagyobbak voltak.Ami mingan,és tacsy esetét illeti azon nem vitatkozok,mert ott valóban ludas voltam,bár az okai azok nem leírottak,és azokat te sem tudod.Ezt az is jelzi velük rendeztem a vitáim,és elnézést kértem tőllük.
  A 2 ember közül tacsy még az aktív,bár ő is kevesebbet van már,nem sok idelye van már erre.Amugy pont én hoztam őt is Netmozira modinak 🙂
  Lényeg a lényeg akármit csinálsz velem szemben mindig veszítesz. 🙂
  elenleg 3 oldal keresett meg,mert nekik KELL ZSOZSO
  Igen keményen állok a dolgokhoz,mert ha lazára vesszük az oldalt akkor az már egy idő után telesen hiteltelen lesz,és hemzsegni fog benne a hiba.Mindenesetre minden ugy jön ki,hogy nem a terveidnek megfelelően alakul semmi.És akkor most a pénzes dolog…szerintem nem bün az online világban,sem a torrentben az hogy valaki a munkájáért pénzt kap.Zoli miért csinála netmozit,és diablót??? A felhasznállók öröméért?
  😀
  Ne viccelünk már.És ahogy az előző cikk is kifejezi ha valaki költ az pont én vagyok.Ha kell 3-4x is beülök egy előadásra,még akkor is mikor tudom az visszajönni,megtérülni sose fog.Zoli lefekszik felkel,majd megnézi mennyit is keresett a diabló,netmozi,rosszlányok.hu,stb oldalaival.Egy oldalt elinditani nem kerül többe 10.000 ft nál,utánna csak szerkeszteni kell.A bannerok,reklámok elhelyezése pedig azonnali..Ugyhogy mikor pénzről beszéllünk azt szerintem mindenki engedje el.Én 1 évig csak kiadtam összesen 10-20 megtekintésért (0,0001$)kb/nap
  A havi kiadás pedig meghaladta az 30-40 ezret,de volt mikor többet.El lehet gyerekek kezdeni mindenki előtt nyitva az út.Bár megjegyzem vannak,voltak ígéretek erre zolinak jönnek az anyagok.Fel is sorol párat ami mind több hónapos.Igaz hetente van 3-4 új film,és azok rendre elmaradnak.Netmozi részéről mentek a komik a Joker-nél ahol komiba írták van nekem szinkronom a filmhez.Majd azt is kiirta zoli embere nem az én “szarommal lesz elérhető”
  Mert verték a nyálukat nekik is magvan.Aztán megjött az anyag és a komi eltünt.Valaki az eggyik ember komiát is addig ment átírta mintha netmozira raknánk ki.A hsz ez volt…
  “Igen zsozso már irta az eggyik oldalon,hogy van szinkonja a Jokerhez. ”
  Mad kis szerkesztéssel ezzé ment át “Igen zsozso már irta hogy van szinkonja a Jokerhez. ” 😀
  Mindenesetre zoli és új brigádja dumával elég erős,csak már végre bízonyítani kellene.2 hete ígérgetnek neki,és ahogy mondtam is eddig egy anyagot sem vittek a “barátai”
  No de nem is érdekel annyira,mert csak most is nekik megy a reklám azzal hogy rólluk beszélünk.
  Volt 3 év netmozi zömében csupa jóval,de ennek már vége.Tévedsz zoli ha azt hiszed valaki örül a bukásodnak,de tény az emberek elmentek.Nekem még mindig rosszabbul esik ezt kellett csinálnom ,de te állítottál kényszer helyzetbe.Hozod most is a döntéseket a diablora hogy minden zsozso-t átkeresztelsz netmozira..Ezzel sem csillapítod a kedélyeket,csak szítod a tüzet.Ha az embereidnek nincs pénze mozijegyre adj nekik te is megteheted.
  A ba az,hogy tényleg nem azzal foglalkozol amivel kellene,hanem te durcáskodsz.Nem azzal kellene foglalkoznod kivel mivan,hanem ahogy a forumba is írtam hogyan lábal ki a xarból.Az energiátokat ebbe kellene fektetni,nem pedig a sárdobálásba.Itt jön ki az is amit írtam neked hogy mint tuladonos jobban háttérbe kellene maradnod,és az oldal vezetését arra bízni aki azt addig sikeresen tette.Nézdd meg azt az időszakot amikor nállad voltam,és azt mikor elmentem.
  https://extraimage.net/images/2019/10/07/1cd670d25ed46f570dd320e9f9ad2a9e.png
  Tényekkel is vitatkozol???Netmozi béka segge alatt van(sajnos) ezzel kellene foglalkozni.Egy utolsó jó tanács..
  Az új staff brigádod változtasd meg,mert ezzel a csapattal boritékolható a bukás.Nem képesek felálni,mert nincs érzékük ehez.Néhány komment és pár link nem segít rajtatok,hanem dolgozni kell érte ismét keményen.
  Nincs olyan ember most jelenleg nállatok aki erre képes lenne.Én nem haragszok már tulságosan más dolgok kötnek le.Nem szégyen az sem ha rámírsz skypon és tanácsot kérsz 🙂

 12. Jeleztem időbe 😀
  Most nő a májam és nem a sörtől 😀
  Üdv a való világba 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük