Fikablog

Tovább égeti magát a gyógyegér

Sziasztok! Az esőember és a Forrest Gump szerelem gyereke ismét lecsapott. Hosszú időbe telt, de végre sikerült. A kedves zadmin barátunknak végre sikerült nekünk címezni az írásait nem pedig a torrentek.info-nak. XD De nem igazán tudom, hogy örüljek-e most ennek. XD

Akárhogy is ez csak félsiker, mert ez a szánalmas bolond most már minden negatív eseményt nekünk tanúsít. XD De ne szaladjunk ennyire előre.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy ez a balfék még azt is megossza, ha éppen nagy vécén volt. Szóval minden érdektelen baromságot.  Legutóbb például egy szimpla fórumbejegyzést tett közzé. Amiben mellesleg valaki számonkérte rajta azon hazug ígéreteit, hogy a trágyadombján mindenki kap meghívót.

 

Nem! Ilyen módon nem fogsz meghívót kapni. XD De szerencsére mi megtaláltuk, hogy milyen ígéreteknek ült fel a kedves delikvens:

 

Egyéb oldalakon undorítóm reklám tevékenységet folytató zadminuk ilyen és ehhez hasonló bejegyzéseket tesz közzé. Itt például azzal kábítja a népet, hogy akinek ncore meghívó kell annak nincs más dolga mint benézni az oldalukra.De erről is írtunk már korábban:

A zadmin ismét lecsapott!

Az ehhez hasonló félrevezető hazugságok miatt születhetett a fenti bejegyzés. Ugyanis a torrent funoknál nem fogsz kapni ncore meghívót ha csak nem találsz valakit aki hajlandó cserélni veled egyet. Ezt ugye nem tartalmazza a szöveg.

Halkan súgom meg, hogy erre sincs sok esély ugyanis maga a tulaj is az oldalon kívül koldult meghívót a facebook-on. Ezek után nem tudom hogy miben reménykedtek:

Ez ám a jó reklám. 😀 A régi csere oldalakat még olyan adminok hozták létre akik minden oldalon bent voltak, így nem csak segíteni tudtak más kevésbé szerencsés felhasználókon, de az oldalakon megjelenő híreket is első kézből másolták.

Erre itt ami balfácán adminunk, aki a facebookon koldul meghívót, pedig ott van neki a torrent fun is ahol állítólag mindenki nkórt kap, még ő se. XD

A jó zadmin barátunk messze van a régi nagy elődöktől.  Ő még csak azt se tudja pontosan milyen magyar oldalak vannak:

A nagy oldalak többségét csak kivülről nézegeti, mégis úgy érzi elég információja van ahhoz, hogy tájékoztassa a népet. XD

Persze többnyire csak a torrentek.org híreit költi át:

 

Itt éppen szembesítik a dologgal, de hatalmas meglepetésünkre ő tovább hazudozik. Mellesleg a forrás amivel mosni kívánja magát nem más mint az insane wikije. XD

Amiben természetesen nem szerepel az adott cikk. XD Csak látta, hogy a mi cikkünkben forrásként meg van jelölve, ezért hivatkozott erre. XD Szegény nem tudhatta, hogy csak igazolás gyanánt tettük azt oda, a kérdéses cikknek az insane vezetőségével folytatott beszélgetésünk az alapja. Hiszen hol írja az a wiki, hogy az átállásra márciusban fog sor kerülni?

Aki nem hiszi, járjon csak utána:

Márciusban elköszön az Insane!

Csak sajnálni tudom azt, aki náluk informálódik. Olyan ez mikor a falubolondja elolvassa a híreket, majd beszámol róluk. XD Kicsit máshogy, kicsit szegényebben, de legalább elmondhatja ő is felnőtt már, ő is tud ilyeneket írni. 😀 Mint mikor a gyerek vadul tekeri a kocsiban játékormányt, és azt hiszi ő az aki vezet. XD

Végül jöjjön az, ami feltette a pontot az i-re. Amit úgymond koronaként rátehetünk a szarkupaca tetejére.

Sötét barátocskánk engedélyezte azt amit egy fórumon csak a leghülyébbeknek jut az eszébe. REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS HOZZÁ LEHET SZÓLNI A TÉMÁKHOZ:

 

Gondolom azt mondanom se kell, hogy nem véletlenül vannak ezek a dolgok reghez kötve.  A következő események persze csak a kedves zadmin barátunkat lepték meg, ja meg persze minket. XD

Ugyanis állítólag valaki hozzászólt pár témához, ami önmagában is elég hihetetlen, de lehet ezt még tetézni. Szerinte a torrentek.org volt, az az mi voltunk. XD

De legalább már nem a torrentek.infót emlegeti. Az ip címet mi takartuk ki nem ő. 😀

Azt a mindenit, neki még trágárság szűrője is van, bármit is jelentsen ez. Én sajnos nem vagyok tisztában az ilyen szakifejezésekkel. XD

Nos, ez az egész csak valami kitalált dolog lehet, hogy ismét megemlíthessen minket hiszen még a mi jó zadmin barátunk se lehet annyira hülye, hogy ip címeket közzé tegyen. Vagy mégis?

Akárhogy is a kamu facebook profiljának elnyerte a tetszését, menten hozzá is szólt vele. XD

De elképzelhető, hogy pont olyan hévvel szerkesztette meg ezt a kamu bejegyzést is, mint a kis grafikonját?

Lassan de biztosan bebizonyítja, hogy lehet még ostobább. Az oldal saját statisztikája nem helyettesítheti sem a  google, sem pedig az amazon globális felméréseit. Amiken mellesleg elég gyászosan teljesít a torrent fun.

De felejtsük el egy percre, hogy ez nem a fika blog.

Akkor bizony azt is leírhatjuk, hogy bizonyíték nélkül nem vádaskodunk, még akkor sem ha úgy érezzük valamiben biztosak vagyunk.

Nem teszünk közzé semmilyen ip címet, még akkor sem ha proxynak gondoljuk, ez az egyik legalapvetőbb szabály, amit még a mezei felhasználók is jól ismernek.

Ha mások oldalait fikázod, mások munkáját lopkodod, ha hazudozol, hamis ígéreteket teszel, ne csodálkozz a negatív kommenteken.

Mellesleg én beszéltem mindenkivel akinek csak köze van az oldalhoz, és ezek fényében bizton állíthatom, hogy mi nem küldtünk be oda hozzászólást. Ha van valami vicces, azt rövid megbeszélés után itt reagáljuk le.

Aminek mellesleg három fő oka van:

1. Ez az egész nem személyes, csupán az ilyen lehúzó oldalak hátán óhajtunk feltörni az égig.  Küldetésemnek érzem bebizonyítani, hogy a szarból igen is lehet várat építeni.

2. Ez az egész egy műsor, ami értő közönséget igényel. Szóval nem annak szól akiről szól, annyi karakter nincs a földön, hogy ezt megértessük vele.

3. Minek küldjünk bejegyzéseket, ha azok úgy sem fognak megjelelni?

De ne legyen félreértés, bármi trágárat írtak neki, mi azzal mélységesen egyet értünk. Sőt, adjuk hozzá a nevünket.

Ugyanis egy hazug félkegyelmű, aki mások személyes adatit kirakja a facebookra az már kicsit túltépi azt a határt amit mi még viccesnek gondolunk. Felelőtlen, mélységesen ostoba ember bújik meg a számtalan kamu név mögött.

Az ostoba ember pedig sokszor többet árt mint egy velejéig romlott. Hiszen azok legalább mérlegelnek mielőtt lépnek, de egy ilyen kretén még csak tudatában sincs annak, hogy mit cselekszik. Tagok, vendégek adatait naplózni, majd kirakni a facebookra csak azt bizonyítja, hogy az illető hülyébb mint a sokévi átlag.

Szóval ha van eszetek messziről elkerülitek azt a trágyadombot, mert a ti személyes adataitokat is kint találhatjátok a facebookon.

Azzal a bejegyzéssel búcsúznék amiben saját magával beszélget, és egy hét elteltével sikerül megerősítenie magát abban a megalapításában, amit ő nála nem sokan tudhatnak jobban:

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • D
  • D
   Dodika
  • 2019-09-07
  A hazug embörnek is két fázisa van. Van az amelyik csak addig tagad amíg le nem bukik. Meg van az amelyik tovább is. :D Ez a nyomi a második. :D
  W
  • W
   WTF
  • 2019-09-07
  Nem unjátok még ezt a faszt?
  K
  • K
   Kriszti33
  • 2019-09-07
  Már reagált is. Ez tényleg nem komplett. :D
  A
  • A
   a mag
  • 2019-09-07
  "Torrentek.org, akinek tulaja vagy tulajai ugyanazon személyek, mint a Torrentek.info bármennyire is próbálják azt a látszatot kelteni, hogy nem."

  Attól, hogy a tulajok ugyan azok még az oldal nem ugyan az te szerencsétlen nyomorék. :D
  J
  • J
   jani
  • 2019-09-07
  Az ip része tetszik. Egyenlőre csupán ő állítja, hogy az ip proxy. :D Tehát a tény addig az, hogy ip címet osztott meg.
  J