Fikablog

Mufurc a zadmin

Sziasztok! Azt mondják, hogy az igazság néha nagyon tud fájni. Hááát, ez a bizonyos igazság most nagyon szíven találhatta a mi zadmin barátunkat, mert azóta is megszállottan megállás nélkül nyitogatja a magyarázkodó témákat. Igaz ami igaz, van is mit megmagyarázni:

 

Hát nem elképesztő? Lassan fizetnünk kell neki a reklámért. Külön érdekesség, hogy a szünetekben meg magában írogat a falra. Kitudja kinek meg kitudja miről, ugyanis senki nincs a falon rajta kívül.

Az Őszödi beszéd óta nem láttam ilyen szintű mosakodást. Komoly elmebaj kell ahhoz, hogy valaki kettesével nyitogassa a magyarázkodó témákat.

Igazából meg sem kell nyitnunk a témákat ahhoz, hogy az első magas labdát lecsaphassuk. Elég csak a címeket átolvasni ahhoz, hogy hiteltelenné váljon az egész szánalmas takarózás.

Cím: A Torrentek.org szerint a publikus Opera Mini Proxy IP személyes adat

Ti láttok olyat, hogy mi azt írtuk, szerintünk a proxy személyes adat? Egyik olvasónk viszont rátapintott a lényegre:

Tovább égeti magát a gyógyegér


<h3 class=”first”></h3>

Ugyanis egyedül ő állítja azt, hogy az adott ip cím proxy. Tehát van egy bizonyíték nélküli állításunk. Közben van két téma is, amin látható, hogy ip címet oszt meg ráadásul cenzúra nélkül. Magyarán az elsőt csak ő mondja, a másikat pedig mindenki más láthatja is.

Szóval mufurckódás ide vagy oda, a barma még el se kezdte az irományát, máris hazudozik.

Továbbá ha az adott ip cím valóban proxy, akkor honnan tudja, hogy mi egységesen írtunk oda? Ez mikor és hol lesz  bizonyítva?

Erre is ad választ:

„több beküldött trollkomment alapján megalapozottan feltételezhető, hogy ők voltak”

Megalapozottan feltételezhető.  Tehetünk még elé pár cifra kifejezést, sőt egy  masni is mehet rá, ez akkor is csupán feltételezés egy olyan embertől, aki még a robotokat sem képes megkülönböztetni egy valódi embertől:

Mr. Robot

Szóval ezek után nem elképzelhetetlen, hogy ez a barom nem tud megkülönböztetni egy proxys címet egy „valóditól”! Sőt az sem oly légből kapott elképzelés, hogy a nagy posztolgatás közepette egyszer valaki személyes adatait nem takarja majd ki.

Nem azt kell bizonygatni, hogy amit most megosztott proxys ip. Eleve minden ip címet ki kell takarni és evvel az estleges későbbi mulasztásokat is ki lehet majd zárni.  De ennek hiába magyarázzátok. 😀 Ha majd „véletlen” mások adatait is kirakja ez a nyomi ugyan ilyen hévvel mosakodna utána. Nincs benne tartás.

De haladjunk csak tovább. Itt viszont meglepő módon egy korábbi vádat ismer el amit szintén mi olvastunk a fejére:

 

Igazából nem igazán értem, hogy mi alapján ismer el és tagad le dolgokat. Vagy csak kezd megtörni?

„Hazudtunk reggel, éjjel meg este”

De a végén csak elismeri, hogy bizony minden igaz. Igen, reklámozott. Igen, tele szemetelte mások oldalát. Igen, úgy lopja a tagokat. De ezt eddig is tudtuk, nem kell ehhez a beismerés. Vagy csak a lelkiismeretén akart könnyíteni? Hát van min.

De kérdem én alázattal. Miért reklámoz valaki egy saját bevallása szerint is huszadrangú szar oldalon? Talán mert az illető oldala az első ezerbe sincs?

De az is kiderül a szövegből, hogy neki nem úgy tűnik, mint egy ígéret bármire is. Hát akkor mégis mi ez? Aki ncore meghívót akar, az látogasson el az oldalunkra. Hogyan kéne ezt értelmezni? Elhiszem, hogy ennek a balféknek ez nem ígéret, mert ő tudja jól, hogy átverés. De a gyanútlan mezei lúzereknek ez egy kapu aminek a túloldalán az áhított ncore meghívó vár.

De várjatok,  megmutatom, hogy szerinte mit kellett volna kiolvasnunk a fenti szövegből:

 

Áááááá, szóval így kell érteni a fenti nkóros szöveget. Ez így már egész más. Már csak egy kérdésünk van. Ha azt akarja, hogy ezt tudják az emberek, akkor miért nem ezt írja le az nkóros hazugságok helyett?

Én komolyan mindig azt hiszem, hogy ennél hülyébb már nem lehet, de ez a tag újra és újra meg tud lepni. De ez akkora ikszdé, hogy szerintem úgy se fogjátok elhinni, hogy ezt nem mi ollóztuk így össze, úgy hogy linkről bedobnám a komplett cenzúrázatlan irományát:

Amúgy igazán kíváncsi vagyok rá, hogy mikor fog neki leesni, hogy az oldala „aktív” magját a kéregetők adják, akik ha nem kapják meg amit akarnak tovább is állnak. Szóval nem igazán tudom milyen közösségről beszél ez?

A kérdés már csak az, hogy ez a balfasz egész éjjel írogat majd magában, vagy holnap fogja folytatni?

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • J
    • J
      jani
    • 2019-09-07
    Ez tényleg hülye bazd meg. Most meg nekem üzenget: https://s3.gifyu.com/images/Screenshot_2019-09-07-A-Torrentek-org-szerint-a-publikus-Opera-Mini-Proxy-IP-szemelyes-adat.png

    Te zöldfaszú idióta emberszabású! Nem vagyok ip szakértő csupán leírtam amit neked több ízbe értelmezni sem sikerült.

    "Nem teszünk közzé semmilyen ip címet, még akkor sem ha proxynak gondoljuk, ez az egyik legalapvetőbb szabály, amit még a mezei felhasználók is jól ismernek."

    Ennyit írt az org te szerencsétlen fasztarisznya. Minden mást te csak oda képzeltél aztán röhögve örülsz a hülye fejednek hogy sikerült megcáfolni.
    K
    • K
      Kérdező
    • 2019-09-07
    Most miért lőtted le a poént? Még örülhetett volna hogy sikerült megcáfolnia. :D
    D
    • D
      Dori
    • 2019-09-07
    Vicces hogy úgy reagál le valamit hogy még csak értelmezni se tudja.
    J
    • J
      jani
    • 2019-09-07
    Beírok én mindjárt a csicska fajtájának aztán megint az orgot veszi elő :D
    L
    • L
      lolka
    • 2019-09-07
    Nem kell ezt a faszt lejáratni. Elég csak szót adni neki. A többit megoldja. :D
    L