Antiszoc Figyelő

nCore Kalandok II – Wilson Háborúja!

Sziasztok! Pár napja egy kisebb fajta csatatérré változott az ncore! Az anarchia könnyen felismerhető jeleit véltük felfedezni a fórumban.

Az egész dolog avval kezdődött, hogy egy Wilson77 nevű tagot kitiltottak a bh-ról, mert megunták a kötekedő, lenéző, és teljesen antiszociális viselkedését.

Amíg egy egészséges, normális ember képes egyedül is feldolgozni az ilyesfajta személyes traumákat,  addig a mi Wilson barátunknak ehhez segítségre volt szüksége. Így átment az ncore-ra, és telesírta vélt vagy valós sérelmeivel a fórumot.

Random kiválasztott egy témát, és egy sajátos csoportterápiává változtatta azt. Igazán tanulságos volt látni, hogy hogyan változik egy jó hangulatú téma, egy bűzös levegőjű pöcegödörré, pusztán egy abnormális ember miatt.

A kilométeres zagyvaságai, amik szintén nem mentesültek az alpári, személyeskedő stílusától, láthatóan senkit nem érdekelnek.

Viszont máris  sikerült velük kiharcolnia egy figyelmeztetést:

A személyes kedvencem az volt, amikor megpróbálta összeugrasztani a témába irkáló tagokat:

Az egyik felhasználó poénból betett egy képet egy latexruhás hölgyről, amit nyilvánvalóan viccnek szánt.

Erre ami debil barátunk egyből rárepült:

Hát nem aranyos? Ami wilson barátunk biztos nem tudja, hogy a gumiszoba nevű topic-ban van, ahol nem szabad komolyan venni senkit és semmit.

Ő viszont minden nő nevében vérig sértődött. 😀 Igazából ez olyan mint mikor a győzike kiakadt, mert egy nőt ripacsnak neveztek, pusztán azért mert nem volt tisztában a szó jelentésével. 😀

Egy latexruhától még nem lesz valaki automatikusan prostituált. 🙂 Ha az anyukája felvesz egyet azt is leprostizza? Nem a ruha teszi ám az embert.

Amúgy a nyilvánvaló téveszméit és a kötekedésre tett kísérletét hatalmas közöny fogadta. Igazából még csak szavakat sem pazarolt rá a szerző:

Ez kb annyit tesz: Istenem, ez mekkora egy gyökér. XD

De ami wilsonunk nem arról híres, hogy könnyen elenged dolgokat, így tovább próbálkozik:

És ha igen? Akkor mi van kedves wilson? Mi a franc közöd van neked hozzá? XD

Igazából édes ahogy mindenkit hülyének néz és azt gondolja itt majd megint vitát robbant ki és kiélheti beteges vágyait. Kimondatná azt, amire rajta kívül senki se gondolt. Képzelem micsoda agytrösztnek képzelheti magát közben. XD

De nézzük csak sikerrel járt-e, mi volt erre a válasz:

Igazi veterán fórumozókkal van ám dolgunk, így könnyen átlátnak ezen a már fájdalmasan szánalmas próbálkozáson. Nem a játszótéren van, ahol a szipus haverok között ő a fő bábmester.

Mellesleg ami Wilson barátunk hatalmas intelligenciáról tett tanúbizonyságot, amikor nyilvánosan inzultálni, provokálni kezdett egy lányt.  Evvel ismét csak azt igazolta, hogy egy négyéves értelmi szintjén van. De a lényeg, hogy ő jól szórakozzon.

Miután eleget bántotta az illető hölgyet, elérkezettnek látta az időt, hogy kifejezze kisfiús vonzalmát, ha az eddig nem lett volna nyilvánvaló. (Max a kisegítősök óvodájában) Hiszen nem akart ő rosszat, valahol el kell kezdenie neki is a csajozást:

Micsoda nagyágyú ez a wilson nem igaz? XD Ő egy csajt visz a pókemberre. Értitek? A pókemberre? 😀 Csak nem hugicája az a csaj?

Kokó, koncert, ő aztán nem a neten éli az életét. Ha pedig valakinek nem jött volna át az üzenet, még egyértelműbbé teszi a következő bejegyzésével:

Csak nem? 😀 Akinek nem jött volna át elsőre amit át akart nekünk adni, annak most leegyszerűsítette . 😀 Köszönjük szépen. Igazából a fent említett Loren még csak válaszra se méltatja. De nem hiszem, hogy ez újdonság lenne számára.

Amíg nem tökéletesíti kifinomult csajozási módszereit,  addig nem fog javulni a sikerráta. Talán többre menne egy szál virággal, mint  a kokónak hazudott mosóporral.

A nyugdíjasokkal meg nem tudom mi a probléma. Ha szerencsénk van egyszer mindnyájan azok leszünk. Csak egy taknyos orrú tacskó beszél ilyen lekezelő módon az idősekről, mert azt hiszi örökké fiatal marad.

Ha kicsit odafigyelne az öregek tanácsaira akkor talán nem a húgával járna moziba és nem a jobbkeze maradna az egyetlen szívszerelme amit max a ballal csalhat meg.

Ha pedig ő tényleg akkora császár, mint amit nekünk el kíván adni, akkor mit keres egész nap az ncore fórumban? Miért nem a barátainak sírja el a bánatát? Miért nem egy hús vér lányt hív el randevúra egy nick név helyett?

A válasz egyszerű. Ami wilsonunk csak egy újabb hazug selejt, aki másokra vetíti ki saját szánalmas, és önmaga számára is megvetendő lényét, életét. Nyugodtabban alszik, ha legalább mi elhisszük a zagyvaságait, mert ez az utolsó mentsvára ebben a kilátástalan életében.

Mert aki csak mások nyomorában talál vigaszt, az még náluk is nyomorúságosabb. Tehetsz a szarra egy kiló festéket, majd hazudhatod aranynak, a szar attól még szar marad.

Az igazán szomorú az, hogy az emberek többsége képes lenne azt valósággá tenni amit a neten összehazudozik. Hiszen lényegében azt a filmet vetítik le, amiben szerintük az ideális főszerep van a számukra.

Kokó? Mozi egy lánnyal? Saját autó? Hajrá! Nem elérhetetlen álmok ezek. Csak kicsit tenni kéne érte. Kimozdulni, nem a netes közösségeket baxogatni. Mert attól, hogy a másiknak rosszabb lesz nekünk még nem lesz jobb.

Amúgy akit kiraknak egy oldalról, az 99 százalék, hogy  kidobatja magát a többiről is. Továbbá aki nem tud szöveget értelmezni,  az könnyen egy ismeretlen eredetű témában találhatja magát, ahol muszájból fossa az értelmetlen zagyvaságait. Csak szánni tudom azt az embert, aki csupán mások kárára képes szórakozni.

Igazából azalatt a pár nap alatt amit fórumozással töltött kapásból három szabályt is megszegett. De csak ha az nem számít bűnnek, hogy egyáltalán levegőt vesz, hiszen azt is előlünk veszi el.

Nem az a kérdés, hogy az ncore-ról is kikerül-e, hanem az hogy mikor. Én személy szerint sajnálnám, mert hatalmas rajongója vagyok. Elképesztő bátorság kell ahhoz, hogy nap mint nap írj egy témába ahol mindenki utál.

Ahogy ahhoz is, hogy a szabályok, és az alapvető emberi normák ismerete nélkül, csupán az ösztöneire hagyatkozva fórumozgasson.

Az ilyen antiszociális elemek kivétel nélkül azt gondolják, hogy rájuk a szabályok nem vonatkoznak és nekik aztán nem parancsol senki sem. Igazán jó hozzáállás ez az élethez.

Vajon sikerül randira hívnia lorent? Vagy tovább égeti magát a menőnek gondolt kitalált személyiségével, életével? Vajon a kitalált koncert alatt is az ncore fórumot nyomatja majd? Hamarosan megtudjuk.

Addig is a kedves nyugdíjasok és nethúszárók élőben is figyelhetik ezt különös életformát saját környezetében:

https://ncore.cc/forum.php?action=comments&thread_id=2634