nCoreTorrent oldalakTracker info

nCore meghívó ingyen!

Sziasztok! Éveken át elit ranggal és afelett lehetett meghívót küldeni az ncore-on. De ez december előtt nem sokkal megváltozott:

Forrás: https://torrentek.info/forum/torrent-oldalak-hirei-bittorrent-news-/195971-ncore-meghivas-2018-11-30-a.html

A ranghoz kötött meghívást megszüntették, tehát csak prémium tagsággal volt lehetőség meghívót küldeni. Ez azt jelenti, hogy támogatás nélkül nincs többé esély arra, hogy bárki meghívhassa barátait, ismerőseit.

De miért pont karácsony előtt szállt el ez a lehetőség? Ugyan azért amiért az ünnepek közeledtével egyre több a televízióban a reklám, és amiért a boltok is szépen feljebb tornásszák az árakat. Itt a karácsony! Tudjátok? A szeretet ünnepe.

Mindenki szeretné valamivel meglepni szeretteit, és ilyenkor mi sem azzal foglalkozunk mi mennyibe kerül. Hát az ncore elvette azt ami eddig ingyenes volt, hogy a szeretet jegyében fizethess érte.

Viszont úgy néz ki egy kis késéssel, de az ncore-t is megérintette a karácsony szelleme. Ugyanis ismét van lehetőség elit rangtól meghívót küldeni, amit a kedvetekért le is teszteltünk:

 

Viszont a szankció visszavonásáról nem találtunk semmilyen hírt, vagy frissítést. Sőt, a  profilunkban még mindig az alábbi üzenet díszeleg:

 

Meghívni jelenleg csak Prémium tagság alatt lehet. Bővebben lásd: Rangok.

 

A rangok oldalán szintén a régi rendszer van még érvényben:

Akkor most hogy is van ez? Lehet is meghívni meg nem is? Akárhogy is,  siessetek, és küldjétek el már jó előre azt a bizonyos karácsonyi ajándékot, mielőtt ismét felmennek az árak.

 

 

 

hello my friends! My brother is elveszett segitsetek megtalálni egy meghívóval köszi szépen my friends!
Amikor az ember azt gondolná minden balfax kérést látott már, mindig az derül ki, hogy azért még születnek új csillagok. Ha a gyerek a google fordítót használja bármilyen nyelven az is értelmesebb szöveget szül. Persze ehhez is legalább egy nyelvet kifogástalanul tudni kéne beszélni. XD Emésztgessük ezt egy kicsit. XDD
My name is brother, name is brother eltűnt!

Győzike

hello my friends! My brother is elveszett segitsetek megtalálni egy meghívóval köszi szépen my friends!
#Why beszélsz half angolul?
A
  • A
    Attila
  • 2022-05-22
Sziasztok!
Valakitől tudnék kérni meghívót Ncore-ra mert 12 inaktivitás miatt törölték az acuntomat, amit nem is értek hetente legalább 2x voltam fent. és már egy jó ideje használtam, most kezdhetek mindent elölről E-mail címem [email protected] . Legyen kedves valaki segítsen!!!
12 inaktivitás miatt töröltek? Az emailt köszi, majd megy rá a spam.
B