nCore meghívó ingyen!

Sziasztok! Éveken át elit ranggal és afelett lehetett meghívót küldeni az ncore-on. De ez december előtt nem sokkal megváltozott:

ncore meghívó

Forrás: https://torrentek.info/forum/torrent-oldalak-hirei-bittorrent-news-/195971-ncore-meghivas-2018-11-30-a.html

A ranghoz kötött meghívást megszüntették, tehát csak prémium tagsággal volt lehetőség meghívót küldeni. Ez azt jelenti, hogy támogatás nélkül nincs többé esély arra, hogy bárki meghívhassa barátait, ismerőseit.

De miért pont karácsony előtt szállt el ez a lehetőség? Ugyan azért amiért az ünnepek közeledtével egyre több a televízióban a reklám, és amiért a boltok is szépen feljebb tornásszák az árakat. Itt a karácsony! Tudjátok? A szeretet ünnepe.

Mindenki szeretné valamivel meglepni szeretteit, és ilyenkor mi sem azzal foglalkozunk mi mennyibe kerül. Hát az ncore elvette azt ami eddig ingyenes volt, hogy a szeretet jegyében fizethess érte.

Viszont úgy néz ki egy kis késéssel, de az ncore-t is megérintette a karácsony szelleme. Ugyanis ismét van lehetőség elit rangtól meghívót küldeni, amit a kedvetekért le is teszteltünk:

 

Viszont a szankció visszavonásáról nem találtunk semmilyen hírt, vagy frissítést. Sőt, a  profilunkban még mindig az alábbi üzenet díszeleg:

 

Meghívni jelenleg csak Prémium tagság alatt lehet. Bővebben lásd: Rangok.

 

A rangok oldalán szintén a régi rendszer van még érvényben:

Akkor most hogy is van ez? Lehet is meghívni meg nem is? Akárhogy is,  siessetek, és küldjétek el már jó előre azt a bizonyos karácsonyi ajándékot, mielőtt ismét felmennek az árak.

 

 

 

38 thoughts on “nCore meghívó ingyen!

  1. Sziasztok. Esetleg tudna valaki küldeni egy meghívót?
   Nagyon megköszönném.
   Üdv,
   Gina

  2. valaki tudna küldeni meghívót hadam1222@gmail.com én edig 4 oldalon vagyok fent és edik csak egy warn-om vold de az is csak teknikai okokból mert újra raktam a gépet éa adig nem tudtam seedelni de miután feltetem a telepítés után az utorrentet egyből be álltam de ezen kívül az elmúlt 5 évben egyszeresem volt figyelmeztetést tiltásom se én mindig betartom az összes szabályt és új torikat is töltök fel akár napi 5-6 is remélem valaki tud küldeni ezer hála előre is

 1. Sziasztok!

  Ha valaki tudna nekem nCore meghivót küldeni azt nagyon megköszönném

 2. Sziasztok!

  Ncore tag voltam, és a visszatöltéseim is rendben voltak, viszont egy hosszabb kiküldetés alatt nem léptem be a fiókomba, így 12 hét után törölték a hozzáférésemet.
  Kérem, ha valaki aki olvassa tudna nekem meghívót küldeni, az jelezze:
  Köszönöm!

  Laci

 3. Nekem is az a problémám, hogy egyszer hosszabb ideig nem tudtam bejelentkezni és törölték a fiókomat. Ha valaki tudna küldeni egy meghívót, azt nagyon megköszönném:))

 4. Inaktivitás miatt kérdés nélkül visszaállítják az accountot, törlésről kapott üzenetre válaszolva.

 5. Ha volna rá lehetőség, én is kérni szeretnék egy meghívót az ncore oldalra. Ismerősöktől szerezni sajnos gyakorlatilag lehetetlen. A címem: dokuro@citromail.hu
  Köszönöm

 6. Üdvözletem! Anagi problémák miatt el kellett adnom a gépem és nem tudtam belépni nCore-ba és töröltek sajnos 🙁
  valaki tudna nekem meghívót küldeni kérem?

  rightontime1996@gmail.com előre is köszönöm!!!

 7. Sziasztok!
  Ahogyan előttem is írta valaki, a korábbi fiókomat törölték, mert nem tudtam belépni egy ideig. Nagyon köszönöm,ha valaki fárad(na) azzal, hogy küld részemre egy meghívót a marilla@freemail.hu e-mail címre. Szép napot Mindenkinek!
  Marilla

 8. Sziasztok tanulás szempontjából is fontod lenne az nCore,valaki tudna nekem meghívót küldeni?:(

 9. Sziasztok, egy régi barátomnak kölcsön adtam az Ncore fiókomat, viszont soha sem seedelt. A fiókot törölték. Megköszönném, ha valkai küldene egy meghívót! 🙂
  (bruckneraron50@gmail.com)

 10. Hello valaki tudna kuldeni meghívót nagyon kellene. Köszönöm! email:orson.welles@freemail.hu

 11. helló, sziasztok!

  nővéremnek volt még egy nCore accja régen, de valamiért törölték. kellene már egy rendes torrent letöltő oldal. valaki, aki van olyan kedves, tudna dobni egy meghívót a batorbela02@gmail.com email címre?
  nagyon szépen megköszönném, egy örök hálám lenne!

  üdv
  Bátor Béla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük