nCore meghívó ingyen!

Sziasztok! Éveken át elit ranggal és afelett lehetett meghívót küldeni az ncore-on. De ez december előtt nem sokkal megváltozott:

ncore meghívó

Forrás: https://torrentek.info/forum/torrent-oldalak-hirei-bittorrent-news-/195971-ncore-meghivas-2018-11-30-a.html

A ranghoz kötött meghívást megszüntették, tehát csak prémium tagsággal volt lehetőség meghívót küldeni. Ez azt jelenti, hogy támogatás nélkül nincs többé esély arra, hogy bárki meghívhassa barátait, ismerőseit.

De miért pont karácsony előtt szállt el ez a lehetőség? Ugyan azért amiért az ünnepek közeledtével egyre több a televízióban a reklám, és amiért a boltok is szépen feljebb tornásszák az árakat. Itt a karácsony! Tudjátok? A szeretet ünnepe.

Mindenki szeretné valamivel meglepni szeretteit, és ilyenkor mi sem azzal foglalkozunk mi mennyibe kerül. Hát az ncore elvette azt ami eddig ingyenes volt, hogy a szeretet jegyében fizethess érte.

Viszont úgy néz ki egy kis késéssel, de az ncore-t is megérintette a karácsony szelleme. Ugyanis ismét van lehetőség elit rangtól meghívót küldeni, amit a kedvetekért le is teszteltünk:

 

Viszont a szankció visszavonásáról nem találtunk semmilyen hírt, vagy frissítést. Sőt, a  profilunkban még mindig az alábbi üzenet díszeleg:

 

Meghívni jelenleg csak Prémium tagság alatt lehet. Bővebben lásd: Rangok.

 

A rangok oldalán szintén a régi rendszer van még érvényben:

Akkor most hogy is van ez? Lehet is meghívni meg nem is? Akárhogy is,  siessetek, és küldjétek el már jó előre azt a bizonyos karácsonyi ajándékot, mielőtt ismét felmennek az árak.

 

 

 

  1. Sziasztok. Esetleg tudna valaki küldeni egy meghívót?
   Nagyon megköszönném.
   Üdv,
   Gina

  2. valaki tudna küldeni meghívót hadam1222@gmail.com én edig 4 oldalon vagyok fent és edik csak egy warn-om vold de az is csak teknikai okokból mert újra raktam a gépet éa adig nem tudtam seedelni de miután feltetem a telepítés után az utorrentet egyből be álltam de ezen kívül az elmúlt 5 évben egyszeresem volt figyelmeztetést tiltásom se én mindig betartom az összes szabályt és új torikat is töltök fel akár napi 5-6 is remélem valaki tud küldeni ezer hála előre is

    1. Sziasztok,tudna valaki egy nCore meghívót küldeni?
     kimjungho7305@ gmail.com
     Köszönöm.Anita

 1. Sziasztok!

  Ha valaki tudna nekem nCore meghivót küldeni azt nagyon megköszönném

 2. Sziasztok!

  Ncore tag voltam, és a visszatöltéseim is rendben voltak, viszont egy hosszabb kiküldetés alatt nem léptem be a fiókomba, így 12 hét után törölték a hozzáférésemet.
  Kérem, ha valaki aki olvassa tudna nekem meghívót küldeni, az jelezze:
  Köszönöm!

  Laci

 3. Nekem is az a problémám, hogy egyszer hosszabb ideig nem tudtam bejelentkezni és törölték a fiókomat. Ha valaki tudna küldeni egy meghívót, azt nagyon megköszönném:))

 4. Inaktivitás miatt kérdés nélkül visszaállítják az accountot, törlésről kapott üzenetre válaszolva.

 5. Ha volna rá lehetőség, én is kérni szeretnék egy meghívót az ncore oldalra. Ismerősöktől szerezni sajnos gyakorlatilag lehetetlen. A címem: dokuro@citromail.hu
  Köszönöm

 6. Üdvözletem! Anagi problémák miatt el kellett adnom a gépem és nem tudtam belépni nCore-ba és töröltek sajnos 🙁
  valaki tudna nekem meghívót küldeni kérem?

  rightontime1996@gmail.com előre is köszönöm!!!

 7. Sziasztok!
  Ahogyan előttem is írta valaki, a korábbi fiókomat törölték, mert nem tudtam belépni egy ideig. Nagyon köszönöm,ha valaki fárad(na) azzal, hogy küld részemre egy meghívót a marilla@freemail.hu e-mail címre. Szép napot Mindenkinek!
  Marilla

 8. Sziasztok tanulás szempontjából is fontod lenne az nCore,valaki tudna nekem meghívót küldeni?:(

 9. Sziasztok, egy régi barátomnak kölcsön adtam az Ncore fiókomat, viszont soha sem seedelt. A fiókot törölték. Megköszönném, ha valkai küldene egy meghívót! 🙂
  (bruckneraron50@gmail.com)

 10. Hello valaki tudna kuldeni meghívót nagyon kellene. Köszönöm! email:orson.welles@freemail.hu

 11. helló, sziasztok!

  nővéremnek volt még egy nCore accja régen, de valamiért törölték. kellene már egy rendes torrent letöltő oldal. valaki, aki van olyan kedves, tudna dobni egy meghívót a batorbela02@gmail.com email címre?
  nagyon szépen megköszönném, egy örök hálám lenne!

  üdv
  Bátor Béla

 12. Hali, mindenki aki illetékes! Tudom, hogy feleslegesen írogatok, de, én is egy NCore meghívóért kuncsorgok. Ha van, valakinek egy, elfogadom, és ígérem, nem lesz rám panasz. Teljes mértékben betartom az etikettet. Ha valakit érdekel, a MAJOMPARÁDÉ, tudok küldeni meghívót.
  Köszönöm!

 13. Sziasztok! Akinek lenne esetleg meghívója és tudna is küldeni NCore vagy Bithorlo , vagy bármi ami hasonló jó torrent oldal azt nagyon szépen meg köszönném!

 14. Sziasztok! Szeretnék kérni egy meghívót ha van még rá lehetőség!
  Köszönöm szépen!

 15. Sziasztok!
  Szeretnék egy Ncore meghívót,valakinek van egy feleslegben? 🙂 Köszönöm előre is!

 16. Sziasztok!
  Én is szeretnék meghívót. Köszönöm szépen.
  E-mail címem: oroszjudo&gmail.com

 17. Szia mindenki! 🙂

  Sajnos én is úgy jártam, mint jó páran előttem… Nem tudok visszalépni az ncore-mba.
  Esetleg ki tudna valaki segíteni meghívóval?
  reimyo2019@gmail.com

  Előre is köszönöm szépen.

  Zoltán

 18. Sziasztok 🙂 evek ota szeretnek egy nCore meghivot de valahogy sose jon ossze .. Kaphatnek esetleg..

 19. Hello! Meghívót szeretnék kérni ncore ra. Nagyon köszönöm ?pilu1718@gmail.com

 20. Sziasztok én is azért kérnék meghívót , mert nem tudok belépni , nem fogadja a jelszavamat és nem volt alternatív lehetőség megadva! Ha lehet előre is köszönöm !

 21. Sziasztok, sosem voltam még ncoreon de most sajnos úgy néz ki, hogy komoly problémák vannak a bithun és nem lehet belépni, így kérnék szépen én is egy ncore meghívót. Cserébe, ha van rá igény és persze visszajön a bithu, akkor tudnék küldeni onnan én is egy viszont meghívót. Az e-mailem: redbull32@gmail.com

 22. Tiszteletem ,egy meghivora lenne szuksegem ,kb 2 honapja mar keresgélek megivora de sennki sem kuld ,

 23. Sziasztok szeretnék kérni egy meghívót, ha valaki tudna segíteni megköszönném.

 24. sziasztok. szeretnék kérni én is egy meghívót. tag voltam,de már nagyon rég nem voltam fent. nem emlékszem milyen néven regeltem anno.
  előre is köszönöm
  kankacsa81@gmail.com

 25. Szeretnék egy Bitumen meghivót erre a címre:viktor070218@gmail.com. Előre is köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük