Fikablog

Mr Yoputube korrigál

Sziasztok! Mint már írtunk róla, majdnem egy hónap után a Torrent Funok vezetője végre rátalált arra a videóra amit annyit keresett:

Yoputube

Akkor még így festett az utolsó bejegyezése:

 

Miután ellátogatott hozzánk, szerkesztette, majd megjegyezte, itt kéne tájékozódnia mielőtt sületlenségeket ír:

 

Avval magyarázza a sok hülyeséget amit összehordott, hogy ő nem követte az eseményeket. Akkor kérdem én, miért szól bele?  A válasz ott rejlik minden egyes tettében. XD

Igazából hálásnak kéne lennie, hogy rávilágítunk azokra a hibákra, amikre önerőből soha az életben nem jönne rá. Sajnos olyan hitvány jellemmel van dolgunk, hogy a hála szikráját sem látni a szemében. Sőt, mi leszünk az irigyek, a pszichopaták, csak mert rávilágítunk a sületlenségeire.

De láthatjátok, hogy társadalmi munkát is végzünk? Nekünk hála ami zadminunk rátalál önön hibáira, és egyre több baklövését korrigálja. Ezzel nem csak magát mossa tisztábbra, de a felhasználóit sem vezeti félre.

Amúgy most arra készül, hogy az off topicban reagáljon minden egyes cikkünkre. Mintha ezek valami kérdések volnának, amikre neki kell felelnie. És még mi vagyunk a kattantak. XD

Szerintem mindenki tisztában van a fikablog szerepével. Vicces köntösben kritizálunk másoknak annyira nem szembetűnő baromságokat. Miért érez kényszert valaki arra, hogy ezekre nyisson egy témát? Ráadásul csak magát a választ írja le, azt nem hogy mire válaszol:

Ehhez hasonló magyarázkodásokra számíthatunk, ahol az ok mindig az irigység és a pszichózis lesz. Sajnos az is kiderült, hogy nem akarattal alkotta meg a Yoputube szót, csupán az írástudatlanságának köszönhetjük.

Látható, hogy a törekvéseink nem hiábavalóak. Korábban még a pszichopata szót sem tudta helyesen leírni:

Egy pszihopata, aki nem tud leállni :D

Igaz, azóta elég jól begyakorolta ezt szót, hiszen minden egyes bejegyzésben leírja:

Amikor már annyira pszichózisban vagy

Komolyan sajnálom szegény pszichológiai esetet

Amikor a pszichopata beleköt az elgépelésbe

Nem tájékozódom a PSZICHO admin oldaláról lehet az a baj :D

 

Kétség kívül nagyon tetszik neki ez a szó. 😀 De ahogy látom az oldalára aggatott pöcegödör kifejezés is elnyerte a tetszését:

ezért még elvárná, hogy az ő „pöcegödrét” jelöljük meg forrásként egy YouTube(!) videónál

TORRENT FUNOKKAL” (ahogy ő nevezi a „pöcegödör” elnevezés mellet)

nem a ti „pöcegödrötökön”

Hát nem olyan mint egy kis papagáj? Hall egy szót, és azt ismételgeti. Ennek lélektani okai lehetnek. Valószínűleg ezt érzett a legigazibb kritikánknak, és ez volt az ami a szíve legmélyéig hatolt.  És úgy gondolja ha ezt ránk aggatja, minket is annyira fog zavarni mint őt. XD

Amúgy ameddig a róla készült fricskák elég népszerűek, addig a válaszreakciók elég gyermeteg lábakon állnak. Hiszen mégis ki kíváncsi arra, hogy ő kimagyarázza minden egyes sületlenségét? Ráadásul úgy, hogy az emberek azt se tudják mire reagál.

Mellesleg létezik komment opció is, így nem igazán fér a fejembe, hogy miért egy másik oldalon nyit témákat valamiről, ami állítólag nem is érdekli?

De olyan elméletek is szárnyra keltek, hogy igazából hálás nekünk, hogy végre van miről írnia, hiszen az offtopic-ban közzétett témákat a facebook oldalára is boldogan kiteszi:

 

 

Így van! Valamennyi igaz belőle. XD Hiszen minden viccnek a fele igaz. És mi itt a torrentfikán csupán viccelődünk, ércelődünk. Aki ezt képes komolyan venni, hadüzenetnek felfogni, az tényleg írasson fel magának az orvosával némi humorérzéket.

Szerény személyem is hajlamos elírni dolgokat, de én valahogy magamon is képes vagyok nevetni, nem csak másokon. De úgy tűnik ami zadminunk csak másokon szeret viccelődni:

Mit ne tegyél ha hülye vagy!

 

Ha valaki vele teszi meg, az már nem tetszik neki. XD És mi van, ha ez pusztán pszichológia, és pont az volt ami célunk, hogy az elkövetkező időszakot értelmetlen témák gyártásával töltse el? Hiszen akárhogy is nézzük, mi uraljuk az elméjét, arról ír amiről mi szeretnénk.

Igazából amíg a fikablog szekcióval foglalatoskodik, addig sem próbálkozik komolyabb hangvételű témákkal, melyekkel rendszerint felsül.