Fikablog

Magára talált a Yoputube megalkotója

Sziasztok! Ami zadmin barátunkat hatalmas meglepetés érte mikor legutóbb az oldalunkra jött lopkodni. Erről unalmában nyitott is otthon egy szuper értelmes témát.

Igazából már valahol várható volt, ismerőseimmel gyakori téma volt, hogy mi lesz ha ez a debil észre veszi. Én arra fogadtam, hogy van olyan hülye, hogy lereagálja, és így még több írnivalót ad a fikablog részlegünknek. (nekünk csak jó)

Ismerőseim pedig biztosak voltak abban, hogy ennyire azért nem ostoba. Na de kinek lett ismét igaza? Na kinek?

Elöljáróban már nyitott is egy témát, és mivel nem olvasott el mindent, így csak beígérte a dádát:

 

Nos nekem nem kell egy hét mire reagálok valamire, így legyőzöm az ez miatt érzett szégyenemet és gyorsan válaszolok is.

Cím: Torrent.orgiáséknál megint a TORRENTFAN a téma

 

Nos, hát izé, az Torrentek.org, nem pedig a Torrent.org. XD Az orgia meg gondolom azért került bele, mert szegény srácnak már mindenről az jut az eszébe. Gondolom ennek a nemi élet teljes hiánya lehet az oka.

De az egy dolog, hogy a mi oldalunk címét nem tudja helyesen leírni, de hogy a sajátját sem? Továbbá ha valaki tud százalékot számolni, az bizony jól tudja, hogy nem az oldalunk 90 százaléka szól róla, pusztán a fikablog szekció. 😀

Most néztem fel hosszú idő után ismét a Torrentek.org oldalra, ahol úgy látszik egész nyáron uborkaszezon van, mert 90%-ban csak a TorrentFanok a téma. Ismét csak sok ferdítéssel és hazugsággal megspékelve minden irományt, amit kiadtak a kezükből.
Ismét pöcegödörnek nevezi oldalunkat egy olyan oldal, aminek fóruma támogatást nyújt adathalász oldalak felugróablakainak megjelenítésére. De biztos mi vagyunk a pöcegödör :lol:

 

Na, másodjára azért sikerült leírni helyesen az oldalunk címét, ezért kap egy pontot. 😀 De mivel a sajátját még mindig egybe írja, így el is veszünk tőle egyet. Őrizte amíg tudta. 😀

De igazából nem tudom milyen ferdítésről meg hazugságról beszél. Hiszen azt másoltuk be, amit ő mondott vagy csinált. 😀 Mindent képekkel igazoltunk. 😀 Persze a vicc tárgya ritkán veszi észre magát. Amit ő csinál az teljesen normális, minden más fikció. 😀

Mellesleg ő maga is előszeretettel fikáz másokat:

Hogyan húzd csőbe a saját felhasználóidat!

 

Ha pedig őt fikázzák, meg besértődik itt nekem. Ejnye? Hát szabad ilyet?

Felugró ablakok ugranak fel? Hogyan ugrik fel egy ablak ami már felugrott? Én itt nem látok se fórumot, sem pedig felugró reklámokat. De ami zadminuk hajlamos keverni a szezont a fazonnal.

De mivel számos alkalommal kevert már össze bennünket a torrentek.info-val, így megmerem kockáztatni, hogy ismét az infóra gondol.

Nos, az userek tudomásom szerint teljes reklámmentességet élveznek. Felhasználó nem lát reklámokat a torrentek.info-n.  Vendégek igen, de felhasználók nem. Persze ő nem tudhatja mi különbség a vendég meg a felhasználó között, hiszen csak egy oldalt vezet. XD

Én személy szerint nem találkoztam adatlopó reklámokkal, de gondolom ami zadmin barátunk többet jár fel mint én.

Én szívből sajnálom, hogy olyan hülye volt, hogy megadta a bankkártya adatait, de senki sem kényszerítette rá. XD Amúgy meg a reklámok nem a Torrentek.info felelőssége, hanem a cégé ami kiközvetíti őket. Mellesleg ilyenek minden hasonló szolgáltatásban előfordulhatnak, és rendszerint tiltják őket.

Amúgy a kérdéses hirdetés ellen már az index is megtette a megfelelő jogi lépéseket:

https://index.hu/techtud/2019/06/14/kamu_az_1_euros_telefon_mar_a_titkosszolgalat_is_fellep_a_csalas_ellen_adathalaszat_nemzeti_kibervedelmi_intezet/

Ha majd az index írja meg, hogy a Torrentek.info-nak köze van ezekhez a hirdetésekhez, akkor azt mondom, megértem ha valaki megijed. De amíg csak a Torrent Funok terjesztik, semmi gond. 😀 Jót nevetünk az egészen.

Szóval értem én, hogy most ezzel kíván bosszút állni meg minden, de ez nem tudom miben változtat azon tényen, hogy egy komplett idióta, akinek az írás is olyan bonyolult mint másnak az atomfizika.

 

László86-nak mindenben igaza volt, amit erről az egyénről állított, tényleg beteges elme az, aki ezt az oldalt szerkeszti. Egy pszihopata, aki nem tud leállni :D
Én csak arra tudok gondolni, hogy nagyfokú beteges irigység van benne amiatt, hogy a mi oldalunk nívósabb, szebb és még csak adathalász reklámokat sem dobál fel usereinek.

 

László86-nak mindig igaza van. Ezt már az előző bejegyzésben is megvitattuk:

Yoputube

 

Nos, én igazán nem tudom, hogy mire céloz, hiszen vele ellentétben ezt az oldalt többen is szerkesszük. Olyan szó meg hogy pszihopata nem létezik. Gondolom a pszichopata szót kereste oly serényen. De ha magát a szót is képtelen jól leírni, akkor mi a garancia rá, hogy a jelentéséve tisztában van? De majd ez is a mi hazugságunk és ferdítésünk lesz. 😀

Én nem tagadom, hogy irigy vagyok. Bár csak olyan oldalam lenne mint a Torrent Funok, ahonnan minden épeszű menekül:

Engem is töröljetek

 

De a legjobban az fáj, hogy nem én találtam ki a Yoputube kifejezést. 😀 És bizony én az RTL Klubot is csak egy b-vel írom:

RTL Klubb

Igen, azért mert irigy vagyok. 😀 Nem osztogatom csak úgy a b betűket. De akármennyire is fáj, ismét el kell mondanom, hogy a Torrentek.infon usereknek még mindig nincs reklám. 😀

 

Nézzétek csak meg a fenti képeket. Torrentek.info oldalukon ezek a felugróablakok ugornak fel az usereknek az oldal meglátogatásakor. Szerintem a Torrentek.org blogoldalukra még csak azért nem kerültek fel, mert valószínűleg nem nagyon érthetnek a webfejlesztéshez.
Természetesen a képeket elküldtem a Telekomnak is. Van némi Telekomos kapcsolatom, így nagyon hamar belső körökbe is el fognak jutni ezek a képek.

 

De látom ő nem igazán képes a dolgot felfogni, még valami képet is belinkel nekünk. Csak nem a legújabb projektjéhez van szerencsénk?

Szegény fickó annyira nem ért semmihez sem, hogy azt képzeli pár reklám elhelyezéséhez webfejlesztőnek kell lenni. 😀

De mekkora ász ez a zadmin, Még a Telekommal is belső viszonyt ápol.  Sajnálom, hogy nekem kell közölnöm vele, hogy attól, hogy érkezik tőlük névre szólóan a számla, még nem lesznek belső viszonyban. XD

De csak dugja a képeit ahova akarja, nekünk nincs közünk hozzá. Ez a Telekom és az adathalász oldal ügye. Mellesleg írtunk róla, hogy mire figyeljen az, aki hasonló oldalakba botlik:

Biztonságos bejelentkezés a torrentek.info-val!

 

 

Szóval nyugodtan keresse meg a nemlétező kapcsolatait és jelentse be a képzeletföldjén. 😀 Kíváncsian várom a fejleményeket. 😀

Amúgy meg az internet egy veszélyes hely, bárhol és bármikor találkozhatunk hasonló próbálkozásokkal. Az ilyen jellegű dolgok csak a kispályások számára meglepőek.

Szóval megható, hogy pánikot keltene, és ránk kenné másnak a sarát, de mást nem ér el vele, mint hogy még több munkát ad nekünk.  😀 No meg, hogy nála is rólunk szól minden. Hiszen a szar vonzza majd a legyeket. 😀

A következő jóslatom: A zadmin témákat ír rólunk, és a laci86 hozzá fog szólni. Nem hiszitek? Na mibe fogadtok velem?

Én személy szerint alig várom, hogy minden számára kínos dologra kitérjen és megpróbálja kimagyarázni. Hát maradjatok velünk, okoz még nekünk kellemes perceket ez a zadmin gyerek. 😀

 

 

 

 

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • E
    • E
      Erika
    • 2019-07-07
    Hát tényleg elég veréb ez a gyerek. :D
    J
    • J
      Joci
    • 2019-07-07
    De hogy jön ide a torrentek.info? Ennyi erővel a torrentkeresőt is szidhatná, hiszen az is ebbe a hálózatba tartozik.
    H
    • H
      Heni
    • 2019-07-07
    Gondolom azért mérges rájuk mert ők is megosszák.
    J
    • J
      Joci
    • 2019-07-07
    A kereső is megossza!
    P
    • P
      Pkito
    • 2019-07-14
    A Diablo Torrenten is ugyan azok a hirdetések futnak mint a torrentek.infon. Mégis a facebook oldalán promoz valami tagot aki diabló meghívókat osztogat? Hogy is van ez? Az infót járatná le de csak saját magát sikerült.
    P