Fikablog

Engem is töröljetek

Sziasztok! Amíg a normális oldalakról úgy kell páros lábbal kirugdosni az inaktív felhasználókat:

https://torrentek.info/inaktiv-felhasznalok

Addig a trágyadombokról az igényesebbek szó szerint menekülőre fogják.

A Torrent Funok tisztába vannak ezzel, ezért még egy kiskaput is biztosítanak a tömeges kivándorlásra:

 

 

Az alábbi témában nem kevesebb mint 300 hozzászólás található!  A bejegyzések pedig mind ugyan arról, szólnak, légy szíves, töröljetek!

Külön érdekesség, hogy a témát eredetileg egy sima user indította a teljes kétségbeesés jegyében. Azóta ez a téma az igényesek utolsó reménye, hogy kiszabaduljanak abból a pöcegödörből.

Sok hasonló sorsú egyén tette fel már magának ebben a témában ugyan azon egyszerű kérdést, hogy mégis hova a francba kerültem? Ezzel vitathatatlanul a Torrent funok egyik legaktívabb témájává téve azt.

 

Személyes kedvencünk az alábbi bejegyzés:

 

Ilyen sz@r oldalt még életemben nem láttam, inkább én is a lapát módot választom.
UI:Delete.
Csá!

 

Egy újabb elégedett vásárló! De most kicsit azért megnyugodtam, nem csak mi gondoljuk így.  Úgy látszik mégsem éri meg kéretlen reklámokkal tagokat toborozni:

https://www.torrentek.org/2019/06/06/a-zadmin-ismet-lecsapott/

De a felhasználok szinte minden fórumban, témában  próbálkoznak a kitöréssel, vagy kitörlődéssel:

 

 

Már kitörlésre kerültél, mondja a zadmin. Hát minek nyit az ilyen témát mikor már kitörlésre került? Gondolja magában. Jelzem teljesen jogosan.

Az egyetlen logikus magyarázat erre az értelmes reakcióra az volna,  ha a zadmin vissza utazott volna az időben, és még az előtt törölte volna a tagot, hogy az elküldte volna a témát. De a kitörléssel járó hatalmas szél, valahogy mégis oda küldte, ezért van ok a zadmini értetlenkedésre.

Máskülönben mi értelme lett volna azt sugallnia, hogy te hülye, hiszen már rég töröltelek, minek írsz ide? XD

Ha nem így történt, nem tudom mire fel ez az utólagos szemrehányás. LOL Olyan mintha a srácnak fordítva működne az agya.

De ne gyártsunk elméleteket, sokszor a legegyszerűbb magyarázat rejti a megoldást. Esetünkben az, hogy fogyatékos a csávó.

Akárhogy is, a tanulság a következő: Hiába állítod, hogy a te oldalad jó, ha a felhasználók szerint szar.  Több mint 300 ember töröltette igazoltan magát a Torrent Funokról! Háromszáz ember nem tévedhet!

Légy te is a háromszázak egyike, és a te nevedet is zengeni fogják az örökkévalóságig.