eStoneMajomparádéTorrent oldalakTracker info

eStone: Majom inspiráció?

Sziasztok! Egy elég érdekes dologra lettünk figyelmesek az eStone torrent oldalon. A mai napon ugyanis ők is tiltólistára rakták az RTL klub anyagait. Igaz erről a wikiben még nincs infó, de előlünk nem lehet elrejteni semmit sem:

 

Az előzményeket figyelembe véve ez még úgy érthető is lenne, de nézzük csak meg mivel indokolják ezt a fájó döntést:

 

A Magyar RTL Televízió Zrt. nyomására,  sajnos kénytelenek voltunk néhány sokak által kedvelt sorozatot tiltólistára helyezni az oldalon.  Amennyiben értesüléseink helyesek, ez több nagy hazai trackert is érint.

tibo81

Forrás: https://torrentek.info/forum/torrent-oldalak-hirei-bittorrent-news-/200215-estone-tiltolista.html

Ez véletlenül nem a majomparádén megjelent közlemény? Vagy ők is ilyen jól informáltak lennének? Vegyük csak szemügyre a majmok közleményét, háta mi emlékszünk rosszul:

 

A Magyar RTL Televízió Zrt. nyomására,
sajnos kénytelenek voltunk néhány sokak által kedvelt sorozatot tiltólistára helyezni az oldalon.
Amennyiben értesüléseink helyesek, ez több nagy hazai trackert is érint.

Majomparádé

Forrás: https://majomparade.eu

 

Hát ez bizony testvérek között is azonos. Szóról szóra a majmok hírét megosztani? Gyerekek? Ez azért elég gyenge húzás volt. Nem akarok senkit se megsérteni, de legalább saját gondolatok legyenek, hiszen valahol ez ad értelmet a létezésünknek.

De ahogy nézem nagy felhördülést nem okoztak avval, hogy tájékoztatták a felhasználóikat a majomhírekről:

 

De az is lehet, hogy a felhasználók csak titkolják óriási fájdalmukat, és csak elterelés képen beszélgetnek inkább az időjárásról.

A viccet félretéve, a hír első felével nem lenne baj, hiszen az nCore és a Majomparádé után mindenki megértené ezt a dolgot. Tehát elég lett volna csupán annyit megosztani, hogy az RTL Televízió  Zrt nyomására sajnos tiltólistára került pár sorozat.

Ha meg igazán őszinték akartak volna lenni, akkor azt mondják, láttuk mit írtak ki a majmok, és akkora lett a pánik a vezetőségben, hogy megelőzés céljából tiltóra került az RTL klub.

Ugyanis azon tény, hogy egy az egyben a majom hírt hozták fel indoknak, bizony azt támassza alá, hogy nem történt semmiféle megkeresés, inkább csak elébe mentek a dolgoknak. Persze csak ha van logika ebben az egészben.

Nem tudom mennyire bevett eljárás egymás tiltólistája után menni, de ha ebből rendszer lesz, nem igen lesznek egyedi tartalommal rendelkező oldalak.

Nem is beszélve arról, hogy mi lesz akkor, ha valaki pusztán szórakozásból kelt pánikot? Akkor egyből tiltóra kerülnek majd anyagok mert ez meg az azt mondta? Érdekes kérdések ezek. De inkább boncolgassátok ti őket.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • R
  • R
   Ronin -MPD-
  • 2019-06-17
  Mi a.......?????? XD
  W
  • W
   WebTech
  • 2019-06-17
  mehetsz az eStone-ra is fogalmazni :D
  R
  • R
   Ronin -MPD-
  • 2019-06-18
  Nézd báttya, ha jól megfizetik akkor..... Ááá, nem, inkább mégsem. XD
  R