eStoneTorrent oldalakTracker info

illetéktelenek kezébe kerülhetett az eStone!

Sziasztok! Aggasztó információk jutottak a birtokunkba az eStone torrent oldallal kapcsolatban. Bizonyos személyek nem kevesebbet állítanak, mint hogy meg van nekik az oldal teljes adatbázisa és ha akarnak bármikor bejutnak ismét az oldalra.

Súlyos vádak ezek, melyeket állítólag  készek az illetékesek bizonyítani.

Elöljáróban kaptunk néhány életképet az oldalról, melyet kétségkívül csak is egy „belső” ember készíthetett:

Látható, hogy a felhasználók lelkesen támogatják az oldalt pedig az eStone továbbra se rendelkezik SSL titkosítással. Ami valljuk be 2019-ben már minden weboldalnál alap lenne.

A támadók azt állítják, hogy tájékoztatták az oldal tulajdonosát az esetleges mulasztásokról, és elég időt adtak ahhoz, hogy javítsa a hibákat. Mivel ez azóta sem történt meg, így úgy döntöttek, hogy megszellőztetik az ügyet, és a médiához fordulnak.

Az eStone még 2015-ben jött létre a kamu xider, és a szintén kamu beload oldalak egyesüléséből. De minden adott volt, hogy lemossák a gyalázatot, és az új név egyben egy új kezdet is legyen.

Nos, egyenlőre az oldal árfolyama mélyrepülésben van. Azért bízom benne, hogy a mi kis cikkünk megkondítja azt a bizonyos vészharangot, és az eStone vezetése mielőbb lép az ügyben.

Mi örömmel írnánk arról is, hogy milyen lépések történtek, és hogy az eStone torrent oldalt ismét biztonságosan lehet használni. Rajtunk nem fog múlni. Szóval, ébresztő eStone!!

Forrásunk további érdekességeket ígért, és bizony előrevetített egy estleges újabb támadást is, így még sürgetőbbé vállt, hogy az eStone betömje azokat a bizonyos réseket.

Csak remélni tudom, hogy nem egy újabb nagy torrent oldal haláltusáját közvetíthetjük. Nektek mi a véleményetek az oldalfeltörésekről? Valóban ez a megoldás a problémák rendezésére? Írjátok meg nekünk kommentben.

Osztani ér.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • G
  • G
   Griffin
  • 2019-06-10
  Sziaztok !
  Ebből annyi igaz hogy egy Moderátor előzőleg képeket készített.. Majd miután hanyagul hozzá nem értő módon látt el Moderátori feladatát, le lett fokozva.. majd miután Fenyegette a Staffot hogy megvereti, illetve fegyegette az eStone oldalt is hogy feljelent mindenkit.. , természetesen Banolva lett az oldalról. Ekkor tette ide ki a képeket. Fordult önökhoz. Hozzá tenném máshonnan is leváltották, segítői rangjából mert tahó volt ott is , hozzá nem értő módon látta el a megbízott Segítői feladatát !
  Szavahihetőségéről is van kép, mikor letagadta hogy levátották máshol is.. letagadja mikor írt nekem PM-et, kettő meg az az oldal ahol még egy Admin is elítélte, majd le is váltotta azonnal a rangjából !!! Egy hiú sértett nyomorult életképtelen kis majom gyenge fenyegetőzései ezek. Feltörte az oldalt ne röhögtessen már ... ahhoz is pancser hogy saját magával tisztában legyen...
  Két kép a segítői készségéről természetesen a nickek kitakarva, csak az eStone oldal veréssel is fenyegető , volt kibanolt, Moderátor nickje látszik. Úriember ....egy kezdővel szemben nem ??
  Mint Feltöltő is megbukott.. Warnal váltották le szintén.. ... Strupkaz ...névvel !!!!
  Egy pancser,.... életképtelen lúzer...

  1 :_ http://kepcsaszar.hu/image?id=329237&.png
  2:_ http://kepcsaszar.hu/image?id=329238&.png
  ...
  1:_ http://kepcsaszar.hu/image?id=329239&.png

  Köszönöm hogy írhattam Hsz-t hozzá.. és nem egyoldalúan döntenek, alkotnak véleményt egy oldalról belső dolgokat közzé téve, egy olyan embettől akinek a szavahihetősége ,.. első fokon már meg is dőlt..
  Köszönöm..
  G
  • G
   Griffin
  • 2019-06-10
  Kérem előző Hsz-m két képénél a nickeket kitakarni, rosszul húztam ki, csak a küldőket satíroztam, akiknek küldve lett azt nem,, ha megtennék, és közzé teszik, kérem hogy takarják ki a nickeket.. Köszönöm...
  G