Fikablog

Hogyan húzd csőbe a saját felhasználóidat!

Sziasztok! Jelentem túl vagyok életem legértelmetlenebb témáján. Nagyon hízelgő, hogy az ilyen témák láttán egyből én jutok az eszetekbe.

Sorozatunk következő része ismét a kedvenc pistike fórumunk tulajdonosának egyik frenetikus ötletéről szól. Annyira magával ragadó bejegyzés volt, hogy még bennünket is megihletett. Így hát egy versben mondanák el a lényeget:

Egy napon mikor a mi zadminunknak
Semmi dolga nem akadt

Eszébe jutott hogy tenni kéne,
Valami nagyon fontosat.

Elment tehát Ferikéhez,
hogy meglesse mit csinál,

De a Ferikével együtt az
Csöppnyi esze is elment.

Így hát elindult hazafelé,
Miközben sűrűn hullt a hó.

Arra gondolt, otthon talán
Akad egy kis innivaló.

Hogy kimelegedjék ugrándozott
S jó nagyokat képzelgett

S a körülményekre való tekintettel
Írogatni kezdett.

 

Mi pedig ismét ott voltunk hogy lecsapjuk ezt a magas labdát.  Nincs más hátra, mint az alkotás megosztása a mi kis elemzésünk kíséretében:

 

Fentebb az érintetlen műalkotást láthatjátok, aminek kb annyi értelme van mint az ágyba szarásnak. A poénok gyengék, sokszor az az érzése az embernek, hogy ez a figura tényleg valami  szellemi sérült. Én elhiszem, hogy aki speciális fogyatékkal él, azt valamilyen szinten tiszteletben kell tartani. De ha valaki egy közösség feje, mind1 hogy az most éppen a kreténfalva-e, akkor is felelősséggel tartozik értük.

De mi se ítéljünk elhamarkodottan, vegyük szépen sorban az elhangzottakat, hiszen azért vannak bőven mókás megmozdulások

 

Gondolom mindenkinek ez fut át a fején, amikor Ncore.cc meghívók után kutakodik a neten. Be is írja a Google.hu oldalba, hogy „ncore” vagy hogy „ncore meghívók”. Esetleg még az „ingyen” szót is odabiggyeszti.

Na de mit is dob oda neki kedves Google barátunk? Hát ezt!

 

Ami zadmin barátunknak a foglalkozásából adódóan kötelező átverő oldalakat látogatnia, ne hogy lemaradjon a legújabb trendekről. Én nem hiszem, hogy normális emberek tömegével ülnének fel a hasonló átverő oldalaknak. Ennyi erővel a bankkártya adataitokat is megadhatjátok, ha szépen kéri valaki.

 

Ez az oldal azt ígéri, hogy 72 úrán belül bejuttat minket az Ncorera, ingyen és bvérmentve. Nem lehúzó oldal. Na de mért nem? Mert oda van írva nagy piros betükkel, hogy nem lehúzós oldal, akkor nehogy már az legyen nem? De. :D

 

Hetvenkét urán? Ez a zadmin már urándúsításban is utazik? Végezetül a Karinthy esélyes zadmin megcsillogtatja nekünk legendás humorát. Kétségkívül örül neki, hogy talált valakiket, akik még nála is hülyébbek.

 

Na de ne legyünk mindíg mindennel olyan gyanakvóak. Lehet, hogy ez az oldal mégis a lottó ötös főnyeremény nCore bejutásra redukálva. Ezért fogjuk magunkat és az „EZEN AZ OLDALON” nagybetűvel írt felirat alatt lévő címet másoljuk be a böngészőnk címsrába.

Ekkor ez az oldal fog fogadni minket, amint áttjutottunk egy rövidke kis kötelező reklámnézésen:

 

Ami zadmin barátunk kétségkívül azt gondolja, hogy az ncore-ra még mindig ugyan olyan nehéz bejutni mint tíz éve. De ha csak ilyen oldalakon próbálkozik, akkor elhiszem, hogy lehetetlen vállalkozás neki.

 

Meg is adtam a nevem és az emailcímem. Itt tartok most. Remélem a bank, bankszámla -MODERÁLVA – (Figyelem! Aki üzleteket bogyolít az oldalon, az innen is ki lesz rúgva és az adott trackeről is kirúghatják!) adataim nem fogja kérni :)
Szerintetek lesz Ncore meghívóm vagy csak totálisan átb…. felültettek a pacira és beszalajtottak velem a fas.zerdőbe?
Az írásom következő részében beszámolok róla. Olyan izgi :mrgreen:

 

No, mint kiderült meg is adta az adatait amihez csak gratulálni tudunk. Közben az is szemet szúr, hogy kb moderálta a saját oldala, ami ismét emeli nekünk az est fényét.

Az előző bejegyzése akkora sikert aratott saját magánál, hogy úgy döntött rögvest ír még pár hozzászólást saját maga után:

 

 

 

A folytatásban  közli velünk a zadmin, hogy nagy F-ként regelt a kamu oldalra, de mindenkit megnyugtat igazából nem így hívják.  További skizofrén gyanús bejegyzéseire most nem térnénk ki. Inkább rögtön a lényegre térnék.

 

A kép alján ugyanis az is látható, hogy az egyik tag a zadmin hatására szintén megadta az adatait az átverő oldalnak. Mivel ami zadmin barátunk elfelejtette közölni, hogy egy nyilvánvalóan adathalász oldalról van szó:

Úgy látszik nem mindenkinek jött át ez a frenetikus humor, és ez a rengeteg irónia. Őszintén megmondom én nem csodálkozom, elsőre mi se nagyon értettük, hogy mi ez az egyszemélyes műsorszám.

Tehát lényegében ami zadmin barátunk nem tett mást, mint hogy egy kis reklámot csinált ennek az adathalász oldalnak, és a saját felhasználóit áldozta be a saját szórakozása  oltárán.

 

Nos, ha létezne balfasz díj, akkor ami zadmin barátunk soron kívül kapná meg.