Fikablog

Rontom a bizniszt!

Sziasztok! Sokan torrenteznek és még többen szeretnének. De sajnos ez az iparág sem mentes a csalóktól és az idiótáktól.

Sokan nem tudják hova fordulhatnának, így képesek ezreket kifizetni egy-egy meghívóért. Persze semmi garancia nincs rá, hogy a fizetés után meg is kapjuk amire számítunk.

Az ilyen bosszantó esetek kiküszöbölése miatt koptatom most a billentyűzetet. A rutinomnak köszönhetően már messziről kiszagolom a csalókat, sokszor még a csalás előtt.

Ez nem önámítás és nem is boszorkányság, csupán oda kell figyelni a részletekre.

Példaképpen bemutatnám legújabb humorforrásunkat, a torrentinvites.me nevezetű kamu oldalt.

A tulajdonos amo, az az Art Of Misdirection meghívót hirdet nem kevesebb mint 1800 dollárért, ami átszámítva körülbelül félmillió forintocska:

Art Of Misdirection ( AOM ) Click Here 1800$

TheTrader

Nos, szögezzük le, hogy az amo egy rendkívül speciális oldal, ami bűvészeknek van fenntartva. Így az átlag usernek semmi dolga ott.

Szóval nem akarok ünneprontó lenni, de a szarkupac oldala az osztott tárhelyével együtt sem ér meg félmillió forintot. XD

De még csak most jön a java. Ekkora üzletnél azért nem árt bizonyítani, hogy az illető valóban rendelkezik a kérdéses meghívóval.

Így jöhet a csalók következő fázisa, ami nem más mint a szemfényvesztés. Gyorsan össze is dob egy bemutatót a kérdéses oldalról, hiszen ő bent van, megbízhatunk benne:

Forrás: https://www.torrentinvites.me/showthread.php?tid=208
Forrás: https://www.torrentinvites.me/showthread.php?tid=208

A bemutatót valóban az amo-ról készült, de egyik kép sem friss és még csak nem is saját.

Bizonyára ti is tudjátok, ha egy bemutatót készítetek és vízjelezve felrakjátok, akkor az eredeti tiszta, nyers képek csupán nektek lehetnek meg. Nos lássatok csodák, nekünk megvannak a torrentinvites.me képei, és még csak varázsolnunk se kellett hozzá:

Az első képet mellesleg még a Pegezus nevű admin publikálta 2011 -ben a torrentek.info-n: https://torrentek.info/forum/torrent-tracker-bemutatok/52698-art-misdirection-aom-learning-2011-review.html

De igazából az összes kép megtalálható a neten, így a mi kis barátunknak nem volt más dolga, mint lelopni, majd vízjelet rakni rájuk..

Ejnye-bejnye open. Hát szabad ilyet?

Azt hiszem így már világos, mire is akarok kilyukadni. Hiszen ha A „TheTrader” alias Open rendelkezne amo meghívóval, akkor saját maga állítana össze egy exkluzív bemutatót és nem szorulna a google képekre.

Csak remélni tudom, hogy eddig még senki nem dőlt be ennek a kis csótánynak. Elnézést a csótányoktól, de valamihez hasonlítanunk kellett.

Én azt tanácsolom nektek, hogy ne vegyetek tőle semmit. Meg úgy alapjáraton senkitől sem.

A torrentek.info-n egy kis beszélgetéssel, aktivitással sokkal többre mentek. Ott ingyen és bérmentve osztogatják a meghívókat.

Csak a napokban került kiosztásra egy bithumen és egy gigatorrents meghívó:

https://torrentek.info/forum/elkelt-meghivok-es-accountok/199987-alanina-gigatorrents.html

https://torrentek.info/forum/elkelt-meghivok-es-accountok/200020-alanina-bithumen.html

Ej meg ha! Szerencsés ez az Alanina!

Szóval emberek gondolkodjunk. Melyik a jobb? Írni pár hozzászólást? Vagy súlyos ezreket fizetni a nagy büdös semmiért?

Ne légy te se áldozat! És azt se hagyd, hogy mások azok legyenek. Terjeszd az igét.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • W
  • W
   wanis
  • 2019-06-06
  Aki meghívóért pénzt képes kiadni az meg is érdemli, hogy az ilyenek átvágják!!!
  W