Fikablog

A személyiség tolvaj!

Sziasztok! Ki ne ismerné a világ egyik legnépszerűbb meghívócsere oldalát, a TI.org-ot: https://torrentinvites.org

Az oldal vezetője, a méltán híres TheTrader nevet viseli: https://torrentinvites.org/members/thetrader/

Hosszas kutakodást után (nem igaz, küldte valaki) rátaláltunk az oldal kis testvérére, khhh akarom mondani klónjára: https://www.torrentinvites.me

A méltán ismeretlen torrentinvites.me oldalt is egy TheTrader nevű alak vezeti, aki a dolog kirobbanása után rejtetté tette a profilját.

Kerestük az oldal vezetését, akik magyarul közölték, hogy az oldaluk bizony nem angol nyelvű és nem is kamu, hanem azt is a torrentinvites.org vezetősége készítette:

Lopot diszlet? de honnan? És azt hogy magyar honnan vetted? csak azért kérdem mert egyetlen magyar szót de még magyar emberrel se találkoztam ott. nem beszélve hogy nem egy kamu oldalról van szó! A TI.org vezetése készítette az oldalt!

TheTrader (Open, hádész)

Nem magyar oldal, de magyarul adnak választ. 😀 Persze a TI.org vezetése kiröhögött minket mikor mutattuk nekik az oldalt. 😀 De ígéretet tettem, hogy ezen bejegyzés angol nyelvű változatát is közzé fogjuk tenni a kedvükért.

Az oldal mögött valójában open, alias hádész áll, akit minden normális oldalról legalább kétszer kidobtak már:

https://torrentek.info/forum/csalok-es-szabalysertok-/65545-hadesz.html

Ezért úgy döntött a saját lábára áll. De nem igazán értem, hogy az önmegvalósítás melyik fázisában kell másnak kiadni magunkat. LOL

Közben olyan hírek is szárnyra keltek, hogy mikor legutóbb a TheTrader nyomott egy barnát, annak még a lehúzás előtt lábkelt. Pár napra rá megjelent a klón TheTrader a torrentinvites.me nevezetű oldalával. Nem tudom van-e összefüggés, de mindenesetre érdekes egybeesés.

Ha találtok még ilyen gyöngyszemeket, ne habozzatok megosztani velünk. Aki pedig bemásol kommentben legalább három olyan elemet amit a TI-org-ról loptak, az kap egy liba combot.

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • M
    • M
      mr.x
    • 2019-06-06
    1. Fave ikon
    2. Az a szar felugró szöveg.
    3.A trackerlista
    M