Torrent oldalakTracker info

Tízéves a torrentek.info!

Sziasztok! Tíz éves Magyarország egyetlen torrent oldalakkal foglalkozó portálja, az UTS – Torrentek.info

Sziasztok! Tíz éves lett a torrentek.info! Tudom, tudom, az impresszum szerint ez még csak jövőre esedékes, de ha jobban belegondoltok, ti se azt a napot ünneplitek meg, mikor megtanultatok járni.

Forrás: https://torrentek.info/tizevesek-lettunk

Az oldal valójában 2010 augusztusában kapott nagyobb figyelmet, de már 2009 környékén is elérhető volt az arra jogosultaknak.

Számomra kicsit olyan az egész mint egy régi rock zenekar, ami az évek során nagyon sok féle stílust kipróbált.

Volt számos tagcsere, de az oldal igazi motorja Dark Angel, aki egy elég megosztó személyiség a torrent világban. Aki szereti az nagyon szereti, aki pedig utálja az nagyon utálja. De egy valamiben mindnyájan egyet értenek. Vele minden megváltozott.

A torrentek.info igazán akkor vált nemzetközi jelenséggé, amikor hivatalos nevet, és egy saját fórumrészleget kapott még 2014 január elsején. Előttük még senkinek sem sikerült elérni a százezer bejegyzést, és olyan oldallá válni, ami valóban bekerült a köztudatba.

Magát az oldalt UTS-nek hívják a rajongók ami a United Torrent Society rövidítése.  Míg a fórumrészlegre gyakran UTSFórum ként hivatkoznak. De mind a mai napig  szokás a webcímen (torrentek.info) említeni az oldalt.

A site 2019 -re egy elég komoly hálózattá nőtte ki magát. Több oldalt is üzemeltetnek. Többek között az ő érdekeltségükbe tartozik a torrentkereso.hu oldal is.

Az oldal fő profilja a torrent oldalak és a hozzájuk köthető események. Én úgy gondolom, hogy egy nagyon hasznos oldallá nőtte ki magát a torrent oldalak oldalhajtásaként.

Sok sikert kívánok hát a továbbiakban, és nem csak azért mert az ő sikerük a miénk záloga is egyben. Ha teheted oszd meg ezt a bejegyzést barátaiddal, ismerőseiddel.