Torrent oldalakTracker info

Bezár a torrentkereső.hu!

Sziasztok! Az ország egyik legrégebbi torrent keresője, a torrent kereső.hu tizenkét év  után befejezi működését. Ezt egy közleményben tudatták a nagyérdeművel:

Kedves korábbi Látogatónk, Partnerünk, Barátunk!

Ezúton értesítünk, hogy a Torrent Kereső . Hu előre láthatólag május 31-én bezárja kapuit. Köszönjük az elmúlt években belénk vetett bizalmat, biztatást, támogatást. Sajnos az élet új kihívásokkal szolgált a számunkra és immár nem fér bele az oldal üzemeltetése. Így részünkről most jött el a búcsú ideje.
Mindazonáltal, a Torrent Kereső . Hu bezárása nem feltétlenül elkerülhetetlen. Amennyiben te látsz benne fantáziát, vagy úgy gondolod, hogy jobban csinálnád, itt a vissza nem térő lehetőség, hogy magadhoz ragadd a kormányrudat. Az oldalhoz tartozó domain nevet, programkódot, adatbázist és minden egyebet elárverezzük a következő napokban. Ennek részleteiről az alábbi linken olvashatsz. Vegyél részt te is a licitáláson, vagy figyeld, hátha az új vezetőség még jobb hellyé teszi a Torrent Kereső . Hu oldalt, mint volt.

A torrentkereso.hu töretlen népszerűségét mi sem bizonyíthatná jobban annál, hogy bár az oldal egy ideje kissé inaktív, bittorrent témában még mindig a leglátogatottabb oldalak listáján találjuk. De egyszer mindenki az útja végéhez ér. Sok sikert kívánunk nekik az élet egyéb területein is.