Élet az nCore Hungary után!

Sziasztok! Gyakran küldtök be nekünk oldalakat elmézés céljából. Van amivel foglalkozunk és van amit félresöprünk.

ncore meghívó

De a minap linkelt nekem valaki (innen is köszönöm, még ha csak az inger küszöböm lett is letesztelve vele) egy amolyan fórum féleséget, amiről úgy érzem kell beszélnünk.

Ez nem más mint a Torrent Fanok nevezetű oldal. Ami bár kilenc éve alakult, de mivel ebből legalább nyolcat mély álomban töltött, így csak a legvénebb rókák emlékezetében dereng valami arról, hogy bizony ilyen is van.

A név se tévesszen meg senkit, ugyanis nem valódi torrent fanatikusokról beszélünk, csupán pénzsóvár, nyerészkedő idiótákról.

Az oldal mögött álló személy, személyek, foglalkoztak már vicces képes oldalakkal, napi szar utánzatokkal, szóval mindennel amivel másnak már sikerült pénzt csinálnia. A Torrent Fanok is csupán egy ilyen próbálkozás.

Az oldal még a torrentezés hőskorában indult, kihasználva az emberek azon igényét, hogy torrent oldalakhoz juthassanak.

Ezzel így még nem is volna probléma, ha a vezetés egyetlen célja nem az emberek becsapása,  kihasználása, lehúzása lett volna.

Az oldalnak ugyanis bizonyíthatóan köze van az ország egyik legnagyobb kamu nCore hálózatához, az nCore Hungary-hez!

Az nCore Hungary egy olyan szervezet volt, ami pénzért kínált nCore meghívókat. Erről számtalan kéretlen levelet küldtek:


Helló!

Köszönjük megtisztelő érdeklődésedet az nCore meghívókkal kapcsolatosan.

nCore meghívót 3000 Ft-ért tudunk küldeni, ami egyszeri díj, soha többé, semmiért nem kell fizetned, és meghívónk az eredeti nCore oldalra szól, nem pedig ócska, silány, klón oldalakra.

Megbízhatóságunkat igazolják azok a tények, hogy Magyarország legnagyobb torrentes fórumán, a Torrent FAN-on hirdetjük magunkat, felhasználónevünk zöld színnel, megbízható státusszal van megjelölve, egyedüliként az oldalon. Ne higgy a facebook-on és más oldalakon terjedő SMS regisztrációknak, mert egytől egyig silány, kamu, klón nCore oldalakra szólnak, amiken néhány gyenge film fel van töltve, és ennyi. Mi nem ma kezdtünk meghívókkal foglalkozni, ha ide kattintasz és elolvasod a pirosan szedett szövegek alatti részt, valamint böngészel a fórumon, azt is látod, hogy egyetlen rossz vélemény sincs rólunk, senki sem szid minket, mert lenyúltuk volna! Bennünk maximálisan megbízhatsz!

Amennyiben érdekel, várjuk válaszod. Fizetni lehetséges banki átutalással, vagy ha nincs bankszámlád, akkor személyesen, OTP Bankban vagy bármely Postán befizetve, rózsaszín csekken! Külföldről Moneybookers-szel is lehetséges. Kérlek, írd meg, miképpen szeretnél fizetni, ha kérsz nCore meghívót! További kérdéseid lennének a fentiekkel kapcsolatosan? Kérdezz bátran, bármit, örömmel válaszolunk minden kérdésedre, akár az nCore-ral kapcsolatosan is!

Üdvözlettel:
nCore Hungary”

 

Az nCore vezetősége viszont elhatárolódott minden hasonló próbálkozásoktól, így a nCore Hungary -től is:


Ne fizess nCore meghívóért!

Az elmúlt időszakban ismét egyre többen írtak nekünk, hogy regisztráltak “oldalunkra”, és a meghívóért SMS-sel fizettek.

Szeretnénk felhívni ismételten a figyelmetek az alábbiakra:
Nem árulunk meghívót sehol, semmilyen formában.
Az oldal kizárólag az alábbi két címen érhető el: ncorecc, ncore.nu
Hivatalos blogunk címe: http://ncorenews.blogspot.hu/, hivatalos Twitterünk címe: https://twitter.com/ncorenews

Azok akik a 06 90 888 411 vagy a 06 90 888 380 számra küldtek sms-t érdeklődjenek a szolgáltató +36-20-996-9661 telefonszámán, hogy miként kaphatják vissza a pénzüket!

Kérünk mindenkit, hogy amennyiben a Facebookon olyan bejegyzést/eseményt lát, ahol bármilyen formában nCore regisztrációt kínálnak, jelentse spam-nek, illetve figyelmeztessen másokat.


– nCore Staff

Forrás: http://ncorenews.blogspot.com/2013/12/ne-fizess-ncore-meghivoert_27.html

Voltak akik a Torrent fanon is szót emeltek, de a bejegyzéseik mind eltűntek, vagy módosításra kerültek:

De hogyan is történhetett ez meg? Erre egy jelenleg is moderátori rangban lévő személy válasza ad magyarázatot:

Mi csupán Rendfenntartó moderátorok vagyunk. FeelGoodInc, Downlinkz és nCore Hungary az adminisztrátorok.

Tömör válasz, de a lényeg azért elhangzik. Az Adminisztrátor ugyanis a tulajdonos is egyben. 🙂

Volt és jelenlegi stafftagok egybe hangzó vélemény/információi szerint FeelGoodInc, Downlinkz és nCore Hungary valójában ugyan az a személy. 🙂

Tehát lényegében a Torrent Fan, ami látszólag egy tök normális fórum, valójában csak egy álca, amivel csak a mocskos üzelmeiket kívánják legitimálni.

De mivel az emberek többsége még mindig önzetlen, és ingyen is bejuttatták barátaikat, ismerőseiket, az arra érdemeseket az nCore-ra, így ez az üzlet hamar megfeneklett.

Ezek után a Torrent Fanok mély álomba merültek, mondhatni egy bukott projekt emlékművévé váltak.

A Torrent fan bemutatja: Nem csak a töltött káposzta jó felmelegítve

Ez a hibernált állapot egészen 2019 januárjáig tartott, mikor is ismét mozgolódni kezdtek.

Új szerver:

Új kinézet:

Ha pedig valami közösségi élményt kívánnak az oldalról megosztani, egészen 2011-ig kell visszanyúlniuk. De láthatóan ez nem nagyon zavarja őket:

Elhisszük, hogy sírsz, van is miért.

Mindent egybevetve talán úgy tűnhet, hogy tanultak a múlt hibáiból és szeretnének mindent tiszta lappal újra kezdeni

Hiszen az is lehet, hogy a régi szerelem a torrentezés iránt újra fellángolt. De gyerekek? Vajon kiteregetnénk a régi szennyest, ha ez így lenne?

Bár a külső valóban új, de a hozzáállás sajnos a régi maradt. Láthatóan szemet szúrt nekik, hogy másoknak bejöttek a saját hírek, hát ismét a majdnem bevált módszerekhez folyamodtak.

Lopjuk el a másét, költsük át, és még véletlenül se hivatkozzunk a forrásra:

Emlékeztek még a kísértetiesen hasonló hírünkre:

https://www.torrentek.org/2019/02/10/majomparade-megszunnek-a-kameras-filmek/

A célja az lenne vele, hogy reagáljanak, aztán támogassanak, hiszen itt ilyen szuper infókat is el lehet érni. Persze nem teszi senki. 🙂

Az meg, hogy a szöveget még csak értelmezni sem tudta, majd így fogott neki a terjesztésébe, ismét csak a csekély értelmi képességeinek egyik újabb bizonyítéka.

De akárcsak a múltban, úgy most is csak a lehúzásaikhoz keresnek közönséget, azt próbálják törvényesíteni mások ötleteivel, munkáival!

A Torrent Fan bemutatja: Ingyenes PhpBB vagy WordPress!

Az nCore Hungary után most itt az újabb nagy dobás. Előálltak a világtörténelem egyik legnagyobb baromságával amit az ember a másik lehúzására talált  ki:

Ez gyöngyszem merő véletlenségből ugyan azon a domain címen található, mint a Torrent Fan!

Öveket becsatolni és tessenek kapaszkodni. Az új projektjük szerint INGYENES, bárki számára letölthető oldalakat üzemelnek be, persze nem merő jóindulatból, hanem reklámokért cserébe:

Hát nem aranyos?

Teszik ezt úgy, hogy ezen oldalak bárki számára elérhetőek, letölthetőek, sőt, a hivatalos fórumokon még segítséget is kapnak a beüzemelésükre.

De ha belegondoltok van benne ráció. Miért is szereznénk be ingyen WordPress és phpBB oldalakat, ha akár fizethetünk is értük az ilyen haszonleső ingyenélőknek ?

A fenti címekre kattintva bárki rátalálhat ezekre az oldalakra, és segítséget is kaphat a beüzemelésükre . 🙂 De aki fizetne értük, azt se gátolnám meg.

De akinek hirtelen mégis ilyen jellegű segítségre lenne szüksége, és sehol nem talál segítséget, minket is kereshet bátran. 🙂 Ingyen és bérmentve telepítjük bárkinek. 🙂

Mi ugyanis még mindig hiszünk abban, hogy akárcsak a múltban, úgy most is az önzetlenség lesz az, ami gátat szabhat az ilyen gerinctelen húzásoknak.

Ez itt a reklám helye

De ha már az ilyen szenny oldalak ekkora hírverést kapnak tőlünk, úgy érzem meg kell emlékeznünk az ellentétes értékrendeket valló oldalakról is.

Akik pusztán csak cserélgetni vágynak de csak a Torrent Fanokat ismerik, azoknak most kínálunk pár olyan alternatívát, ahol ezt megtehetik anélkül is, hogy a vezetés lehúzná őket:

 • Torrent – Empire: https://torrent-empire.me/index.php
 • Meghívóvadász: http://www.meghivovadasz.hu/
 • Torrentek.info Fórum: https://torrentek.info/forum/
 • Torrentek.info Megrívócsere sarok: https://torrentek.info/torrent-meghivo-csere
 • Torrentek.info TorrentBlog: https://torrentek.info/torrentblog

Továbbra is  bárki terjesztheti, megoszthatja a cikkeinket, csak a forrást is linkeljétek. Ti ne legyetek akaratlanul is az ilyen alakok, oldalak cinkosai. 🙂

Terjesszétek az igét, segítsetek, fékezzük meg együtt mások átverését, lehúzását. Nem erővel, hanem hanem ésszel. Nem puszta kézzel, hanem a szavak erejével. Beszéljünk ezekről a dolgokról, mert a legnagyobb ellenség nem az ilyen hitvány alakok, hanem az emberi tudatlanság. Ha mindenki tájékozott, nem élhet vissza senki a jóhiszeműségével.

UI: Aki szeretné, magát a Torrent Fanok új oldalát is véleményezheti, ha már odahaza nem érkezett egyetlen reakció sem. 🙂

Aki pedig tud még hasonló oldalakat, küldje el nekünk bátran. Ha lesz rá igény, külön szekciót szentelünk majd az ilyen lehúzásra specializálódott pöcegödröknek.

36 Responses to Élet az nCore Hungary után!

 • Hát elég gyalázatos ahogy kinéznek ezek a fanok. Nem hiszem hogy meggazdagszik a csávó

 • Régen nagyon sok volt a lehúzás az oldalon, nekem soha se tetszett. Ez az új kinézet is valami förtelem.

 • “A Netmozi Zsozso nevű tulaja”

  Ezt meg hol olvasta ez a szerencsétlen? 😀

 • Ma már senki nem cserélget meghívókat. Régen nagy divat volt de most már nem az.

 • Itt azért még vannak cserék szépen: https://torrentek.info/torrent-meghivo-csere

 • Ingyen WordPres? Hát ez nem százas. Aki ennek bedől az meg is érdemli.

 • A támogatás azért ott virít nála minden posztban. 😀

 • Sziasztok! Szép kis anyagot állítottak össze ezekről a szemét alakokról.

 • Mindig mondom kutyából nem lesz szalonna. Engem is vertek át a torrent fanon és mikor szóvá tettem, töröltek. Undorító szemét banda ez. Örülök hogy végre kiderült az igazság.

 • Belőletek élnek. Fogjátok fel dicséretnek. 😀

 • Kedves Dani! Nem tudom te dicséretként élnéd-e meg ha valaki rajtad élősködne.

 • Nem hiszem, hogy a szerkesztőt különösebben érdekelné. Inkább ürül hogy viszik a híreket és h van miről írni.

 • Hányinger ahogy kinéz. De mit is várjunk az ilyen piócáktól?

 • Azta! Itt meg mi folyik? 😀

 • Torrent fan? Nem is hallottam még róla, de ezek után messzire elkerülöm.

 • Kövezzetek meg én megnéztem, de csak is proxy mögül mertem. Hát ez valami förtelem. A támogatás valóban kint van, de az oldalon csak a tulaj irkál. 😀

 • Idióták! De az se különb akit meg tudnak etetni ilyenekkel. Komolyan ilyen sok a hülye? Ha oldalt akarok felrakom magam, Két perc se kell hozzá

 • Velős írás. 😀 Külön tetszik, hogy alternatívákat is kínál. Tényleg jól körüljártátok a témát. Grat.

 • Szerintem erre mondják hogy fostalicska. Akinek erre van igénye és nem zárja be az oldalt két peren belül az meg is érdemli hogy lerabolják az ilyen senkiházi faszkalapok.

 • Nem semmi cikk. Ebből is látni az emberek nem változnak! Aki csaló volt az is marad!

 • Az innen lelopott cikkeken kívül semmi friss nincs azon az oldalon. Azon meg, hogy meg se értette amit olvasott valóban csak nevetni lehet. 😀

 • Nehéz komoly vészéjforrásként tekinteni ilyen dilettánsokra. 😀 De érzem ám itt az iróniát. 😀

 • Azé ez is megérne egy misét srácok: http://www.torrentinvites.me/

  Még a tulaj neve is lopott. 😀 Na meg nem kevés pénzért árul meghívókat:

  Tracker Name Tracker URL Price

  Art Of Misdirection ( AOM ) Click Here 1800$
  MagicTorrents ( MT ) Click Here 950$
  HDBits ( HDB ) Click Here 200$
  BroadcasTheNet ( BTN ) Click Here 195$
  DeepBassNine ( DB9 ) Click Here 190$
  PassThePopCorn ( PTP ) Click Here 95$
  Exigomusic.org ( Exigo ) Click Here 75$
  HD-Spain ( HD-S ) Click Here 100$
  Morethan.tv ( MTV ) Click Here 65$
  Pedro’s btMusic ( xBt / Pedros ) Click Here 85$
  Redacted ( RED ) Click Here 70$
  TheOccult.click ( TO ) Click Here 110$
  TheVault.click ( TVBZ ) Click Here 120$
  AnimeBytes ( AB ) Click Here 85$
  Bibliotik ( BiB ) Click Here 70$
  Blady.me ( S / Aka: Sinderella ) Click Here 110$
  Cinematik ( TIK ) Click Here 35$
  Empornium ( EMP ) Click Here 65$
  Funsharing ( FSC ) Click Here 100$
  GazelleGames ( GGn ) Click Here 40$
  KaraGarga ( KG ) Click Here 65$
  M-Team TP ( M-T ) Click Here 40$
  SceneHD ( SHD ) Click Here 65$
  ToTheGlory ( TTG ) Click Here 75$
  Xthor ( XT ) Click Here 45$
  32pages ( 32P ) Click Here 65$
  AsianDVDClub ( ADC ) Click Here 40$
  Awesome-HD ( AHD ) Click Here 95$
  Bezze.me ( T ) Click Here 85$
  BrokenStones.Club ( BRKs ) Click Here 35$
  CHDBits ( CHD ) Click Here 65$
  CinemaGeddon ( CG ) Click Here 65$
  DigitalHive ( DH ) Click Here 35$
  DVDSeed ( DSD ) Click Here 55$
  Ethor.net ( Ethor ) Click Here 35$
  HDCenter ( HDC ) Click Here 65$
  HDChina ( HDC ) Click Here 75$
  HDCorea ( B2S ) Click Here 35$
  inTheShaDow ( iTS ) Click Here 80$
  LearnFlakes ( LF ) Click Here 30$
  LzTr.me ( LzTr ) Click Here 35$
  MusicVids ( MV ) Click Here 40$
  NorBits ( NB ) Click Here 35$
  Orpheus ( OPS ) Click Here 45$
  PolishTracker ( Pte ) Click Here 30$
  PrivateHD ( PHD ) Click Here 50$
  RevolutionTT ( RTT ) Click Here 55$
  TheGeeks ( TG ) Click Here 45$
  ThePlace.click ( TP ) Click Here 50$
  Tracker Of Gods ( TOG / Godslu ) Click Here 65$
  World-In-HD ( WiHD ) Click Here 250$
  ABNormal ( ABN ) Click Here 45$
  BeyondHD ( BHD ) Click Here 35$
  BitTorrentFiles ( BTF ) Click Here 45$
  EfectoDoppler ( ED ) Click Here 55$
  HDSky ( HDS ) Click Here 40$
  PixelHD ( PxHD ) Click Here 55$
  Shazbat ( TV ) Click Here 35$
  u2.dmhy ( U2 ) Click Here 60$
  Anthelion ( ATH ) Click Here 45$
  baconBits ( bB ) Click Here 40$
  BitVaultTorrent ( BV ) Click Here 45$
  Desi.cd ( DCD ) Click Here 65$
  HD-Only ( HDO ) Click Here 75$
  HDRoute ( HDR ) Click Here 45$
  Oppaitime ( OT ) Click Here 40$
  GardenCenterStage ( GCS ) Click Here 350$
  ZonaQ.pw ( ZonaQ ) Click Here 65$
  MagicTrucos.com ( MT ) Click Here 145$
  NotWhat.CD ( NWCD ) Click Here 45$
  bt.OurDisc.net ( OD ) Click Here 55$
  TorrentSyndikat ( TS ) Click Here 50$

 • Ezen semmi meglepő nincs. Külföldi oldalakon gyakran cserélnek gazdát pénzért a meghívók. 🙂

 • Okoska! Ne tévesszen meg a lopott díszlet! Ez magyar oldal magyar tulajdonossal. 😀

 • Vannak jó phpbb stílusok, de ez eléggé bassza a szememet. 😀

 • Tényleg volt olyan az Ncorenál, hogy az adminoktól lehetett meghívót igényelni. Nem a Torrentfan adminjaitól, hanem az ncore.cc adminjaitól. A Torrentfanon lévő hozzászólás is erről szól, nem arról, hogy ők adnák ezeket a meghívókat.

 • Hali Péter! Valóban volt ilyen annak idején! De a cikk arról szól, hogy miként éltek vissza ezzel egyesek. 🙂

 • Az ncore hungary se árult ott meghívókat admini rangban és merő véletlen, hogy tele van az internet az ilyen bejegyzéssékel, és nem csak itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__3146931-az-ncore-hungary-nevu-szervezet-3000-ft-ert-arusit-meghivokat-az-oldalra-volt-m

  Nem a szerző agyszüleménye. Emberek, gondolkodjunk. 😀

 • Az nCore nem árult soha meghívókat pénzért. 🙂

 • Szia Péter! Senki nem írta, hogy nem volt ilyen. Arról szól a cikk, hogyan élnek vissza ezzel. Olvasd el a majmos cikket és hasonlítsd össze a fanok által terjesztett verzióval.

 • Nagyon jó példa az emberi viselkedésre. A torrentezés pont az önzetlenségről szólna.. De vannak akik mindent csak a pénzhajhászásra használnak.

 • A mai világban ritka ha egy cikk nem csak vádakat sorakoztat fel de bizonyítékokat is. 🙂 Kiváló munka! Jól látni hogy még vannak akik kiállnak a torrentezőkért.

 • Köszönjük a listát! Ez tényleg nagyon király oldal: https://torrentek.info/forum/

 • Ahogy nézem kicsit megsértődtek a kommenteken ugyanis egyesével válaszolnak rájuk. 😀 De miért nem ide írnak?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük