cinema.zsozsoMajomparádénetmozi.comTorrent oldalakTracker info

Majomparádé: Megszűnnek a kamerás filmek!

Sziasztok! Tízperce raktuk le a telefont a majomparádé tulajdonosával, és bizony érdekes hírei vannak a számotokra.

A történet ott kezdődik, (vagy inkább folytatódik) hogy  a napokban Cinema.zsozso ismét megkereste a majomparádé vezetését és megosztotta velük teóriáját, aggodalmát:

A lényeg nekem a problémám a sorozatos hibás NFO miatt van,amibe soha nem engem említ meg forrásnak,hanem minden baromságot beleír.Nos az utobbi 1 évben rengeteg gond adodott ez miatt,és most végleg beleuntam.Az oldlatokat már teljesen lejáratja,a folyamatos hazugságaival.1 saját anyagja nincs minden forrás az enyém.De nfo-ba folyamatosan SEEHD-t,és egyébb amerikai relase tagokat ír le.A mostani utolsó ilyen anyag a Vihar előtt.Most is ragaszkodik saját,de ujjabb bízonyítékot mutatok köze sincs hozzá,csak hazudik.A Vihar előtt teljes hossza majdnem 1:38Itt a kép az eredeti anyagrólhttps://extraimage.net/images/2019/02/09/2924131f25ed265d4e7a6dd95527d25c.pngÉn megvágva adtam ki 1:33 körülErre furcsa modon neki is közel annyi sikerült.A diferencia abbol áll,hogy ő a bitratat átállította.Felemelte 25kb/s-alMint tudod én kivonultam pont miatta,mert beleuntam ebbe.Én iszonyu sok pénzt beleölök,ez pedig simán beírja a nevét.És nfo-ba egy köszit se ejt.Most végleg kihuzta a gyufát,és ki is irtuk 30 napra minden premier film kiadást megszüntetünk.Következö hasonlo eset után pedig már 60 napra.A 3. után végleg megszünik.Beszélgessetek el vele légyszives,mert most már nagyon komoly a helyzet.Nállatok sem érdek az ha megszünnek a premierek,mert valjuk be nagy az igény rá.Azt is boritékolom nem jön semmi ujjal a következö 30 napban.Utoljára edig annyi itt az oldalunk címe talán hallottál rólla.https://netmozi.com/Itt meg tudod nézni a kamerás anyagoknál van-e 1 esetben is olyan hogy valamit hamarabb rakott-e volna ki mint mi.Mert ha igen,nem kérdés az ővé az az anyag.De egy sincs…mind a mienk.Előre is köszönömzsozso

Természetesen a kontra sem maradt el:

Szia!
Először is szeretnék leszögezni valamit, a félreértések elkerülése végett. Mégpedig azt , hogy olyan szinten nem érdekel ez az egész cam -os release mizéria amit gerjesztesz már hónapok óta, hogy azt szavakkal talán nem is lehet kifejezni. Mindazon által, mivel Ganxsta meg kért rá, foglalkozom az üggyel. Ez annyit tesz, hogy a részünkről ( Majomparádé ) kezd formát ölteni egy elképzelés amivel kezelni fogjuk ezt az ügyet, de erről többet nem is mondanék, mindenki meg fogja látni, ha úgy alakul. A ,,bizonyíték,, amit adtál, számomra nem perdöntő. Rejts el valamilyen effektet egy általad készített releaseben, és ha azt visszahallom AOE -nél is akkor meg fogom tenni a kellő lépéseket. A saját vélemény az lenne erről az egészről, hogy azután a kiselőadás után amit tartottál, -hogy kivonulsz a torrentről, meg hogy a torrent világ haldoklik és az online filmezésben a jövő- a Netmozi kínálatának a 99 % -át a torrent oldalakról szerzitek be , jóval túl mutat a pofátlanság határán, és akkor még finoman fejeztem ki magam. Áruld el kérlek ezek után miért kellene, hogy bármely torrent oldal vezetőségét érdekelje a nyavalyád? Értem én, hogy szarul esik, hogy pénz folyik ki a zsebedből, de újra felmerül a kérdés, ha Te leszarod a torrentet akkor a torrent közösséget miért foglalkozzon veled? Kezdesz úgy viselkedni mint egy elkényeztetett 4 éves akinek mindig igaza kell legyen, mindig az kell történjen amit Ő akar, különben hisztizik, meg veri magát a földhöz. Fel kellene nőni már…. és felfogni, hogy nem vagy Te akkora arc, hogy megszabhasd bárkinek is, hogy a saját oldalát hogyan, milyen irányelvek alapján vezesse, hisz úgy sem tudsz ellene tenni semmit azon kívül, hogy össze-vissza beszélsz hülyeségeket fórumokon.  :-)Tudom úgy hiszed, hogy irányíthatsz, mert hozod a camos cuccot, de láttam én már számtalan csapatot eltűnni akik istennek képzelték magukat, most meg a hűvösön koptatják a padot …nem is hiányoznak azóta sem senkinek.Nem hozol több kamerás anyagot? Kit érdekel? 😀 Majd jönnek a HD premierek, nélküled is… A végére még egy kérdés… Te mikor fogod leszedni az oldaladról a torrentről beszerzett releaseket? :-DNem is zavarnálak tovább, szép estét kívánok! – remélem azért hamar le tudjuk majd zárni ezt az ügyet, mert nem szívesen pazarlom azt az időt amit a családommal tölthetnék, ilyen jelentéktelen dologra. 🙂
Üdv: Ronin

A majomparádénak állítólag semmi köze  az aoe csapathoz, így értetlenül állnak zsozso újabb akciója előtt. /Szerkesztő/

ganxsta7 különösen nem érti a felháborodás okát, főleg azért mert szerinte  a netmozi tartalma javarészt a torrent oldalakról származik. ( itt nem a kamerás filmekre gondolunk) /Szerkesztő/

Zsozso szapulja a torrent világot, közben évek óta a torrentezésből él ! A filmeket bizonyíthatóan a torrent oldalakról rakják fel hozzá. Megmerem kockáztatni, hogy még a majomparádéról is kerülnek fel filmek. Érdekes, más nem hisztizik, csak ő! A majomparádé befogja szüntetni a kamerás filmeket, és beszélni fogok a nagyobb oldalak vezetőivel, hogy tegyenek ők is így.
ganxsta7

A főmajom szerint ugyanis a kamerás filmek óriási kockázatot jelentenek a torrent oldalakra nézve. /Szerkesztő/

Rengeteg gond volt már eddig is a kamerás feltöltésekkel. Tiltanunk kellett a kommenteket, mert elég gyakori, hogy kritizálva van a minőség, gyalázva a feltöltő. Ennek következményeképpen jó arányú, értékes felhasználóktól kellett megválnunk. Szóval Zsozso csak feltette az íre a pontot! ganxsta7

A majomparádé felhasználói még nem tudnak a tervezetről, ugyanis a hivatalos majomparádé hír, feltehetően majdcsak a jövőhéten várható! /Szerkesztő/

Már ma este kiakartuk írni a hírt, de úgy döntöttünk, előbb Darkot keressük meg! ganxsta7

Köszönjük a bizalmat. /Szerkesztő/

Maradjatok velünk, mert hamarosan kiderül mit szól zsozso ehhez az egészhez. Hiszen tudjátok? Az UTS média csak közöl, nem ítél.

 • Akárki
 • 2019-02-11
Idióta ganxsta
  • Okos Matrica Osztogató
  • 2019-02-11
  Téged se az agyad miatt szeretnek xD. Kijár az okos matrica a homlokodra
 • izémizé
 • 2019-02-11
Az egész majomparádé egy szemétdombra való fos oldal, ne csak a kamerás filmeket tiltsák be, hanem zárják be az oldalukat is.
A ratyi saját nevű rilizeik amit nagyon próbálnak erőltetni, hogy gyorsabban kikerüljön mint a normális riliz, mind lopott muxolt ócskaságok. Szart sem érnek (meg az aki összetákolja őket).
:D:D
  Szerintem ülj le és gondolkozz egy kicsit hogy mit is mondtál ha nem lennének a torrent oldalak megvennéd a filmeket nagyon sok pénzed lehet rá Jó oldal a majomparádé
  akinek baja van vele nem kell regisztrálni szerintem ennyi lenne
Szerintem te vagy az idióta LOL
 • ganxsta7
 • 2019-02-11
Okos velős, lényegre törő hozzászólások
Szidja mindenki, de mindenki tud róla mindent, hogy is van ez?
Köszönöm a bókokat :D :D
 • TheMilkyWay
 • 2019-02-11
Hát zárja be zsozso, ha ennyire akarja.... amit meg bizonyítéknak mutat azt nem lehet mondani bizonyítéknak.
Ha annyira igaza van akk bizonyítsa be, számtalan dolog van pl: beszéljen bele mondatokat a hangsávba amit felvett moziban, diktafonnal vagy bármivel és akk meglehet állapítani, hogy kinek van igaza addig meg nem kel nyafogni!
Persze igy van addig ne pofázzon bele: zsozso nem azért de a filmjeid semmit nem érnek az én szemembe inkább várok éveket amig rendesen kijön a film magyarul ha meg nem jön ki megnézem angolul de tudom hogy a képminöség az jó és a hang is szerintem örvendened kellene hogy javitanak neked: sok buta ember
 • LegendNeverDie
 • 2019-02-16
Szánalom a négyzeten... Amit megfogalmaztak az oldal részéről hatalmas szembe köpés saját maguk részéről, közben olyan dologgal akarnak érvelni saját maguk mellett, ami nem is képezte a vita tárgyát.
Bizonyítsa igazát a rinyagép zsozso, viszont az oldal tele van rengeteg sufni releaserrel , akik a fele konkrétan selejtes copy. Minek kell más oldal vezetőivel ezt megbeszélni?! Egyedül már kénytelenek vagyunk döntést hozni?! Mekkora önállóságra vall... Fuck Yeah
Rengeteg gond volt velük - persze a forgalom nagy részét véletlenül sem azok generálták. Esetleg büdös a munka annak a pár fogalmatlan, semmire sem való alibi moderátornak - ha lehet így nevezni.
  • ganxsta7
  • 2019-02-16
  Olvasd el még egyszer és nézz előzményt is :)
  Igen sok a sufni release, (melyik oldalon nincs?) szólunk és nincs rínya mint zsozso részéről ;)
  Döntést meghoztuk más oldalak tulajai nélkül is :) Tudod a zsozso hisztiből lett elég, ez is az oka döntésnek, most hisztizzen más oldalon, nevezze meg őket.
  Ezt láttuk a legtisztább döntésnek, egy ilyen hisztis zsozso aki a torrentekból él, reklámoz ott és ahol csak tud, és csalja a torrenteseket a saját szarjára és ő köpköd minket (torrentet) !!???
  Egyébként köszi a véleményt, ez is egy vélemény és tiszteletbe tartom :)
  • Ronin
  • 2019-02-16
  Te melyik oldalt vezeted?
   • LegendNeverDie
   • 2019-02-19
   g, nem kell az álszentség és a mellébeszélés... mind a ketten tudjuk, hogy annyira érdekel a "vélemény", mint kecskét a véres hurka. Elolvastad, de konkrétan teszel rá és baromságnak tartod. Nincs ezzel semmi baj, de legalább ne hazudj magadnak, mint ahogy azzal a briliáns mellébeszéléssel egy másik oldal kapcsán.

   Ronin, miért kellene illetve vezetném bármelyik oldalt is? Ezt mégis milyen kvantumegyenlet alapján szűrted le? Úgy kábé 15 ismeretlenes egyenletnek felel meg, hat változóval.
   Csak egy "mezei user" vagyok (vagyis legalábbis már), szóval nem tudom mire akartál következtetni, de mindenképp kapufa. :)
 • Charles
 • 2019-06-30
Őszintén? Nem hiányoznak. :)