BithumenBitHUmen PontvadászTorrent oldalakTracker info

BitHUmen Pontvadász mindenkinek! Avagy, kinyitott a torrentek.info!

Sziasztok! Zászlós hajónk, az UTS-Torrentek.info nem kis lépésre szánta el magát. Létrehoztak ugyanis egy publikus Bithumen Pontvadász témát:
https://torrentek.info/bithumen-pontvadasz

A bithumen pontvadász egy hosszú évek óta futó népszerű játék a bithumen berkein belül. De erről már írtunk is korábban:

https://www.torrentek.org/2018/09/03/bithumen-elindult-a-pontvadasz/

Sokan nem tudják, de az UTS – torrentek.info elit köre, az öreg motorosok, évek óta sikeresen fejtik meg a bithumen pontvadász feladványait.

Sokáig csak egymás között, teljes titokban oldották meg a kérdéseket, de 2015-ben a vezetőség unszolására beleegyeztek abba, hogy legalább a megfejtések publikusak legyenek, persze az is ranghoz volt kötve.

Ezt egy szavazás előzött meg, amin az öregek elutasították azon törekvéseket, hogy a pontvadász teljesen publikus legyen.

A mostani döntés viszont egyszerre tartja tiszteletben az öregek akaratát és nyit egy szélesebb kör felé.

A portál vezetése azzal indokolta döntését, hogy nem kívánnak kétszer ugyan oda lépni. Magyarul, nem szeretnék ismételni magukat! Tehát ha újra pontvadászatba fognak, az egy teljesen újszerű, eddig nem alkalmazott megoldással szeretnének a publikum elé tárni.

Akit bővebben is érdekel a téma és egyéb pontvadászos lehetőségek, az tekintse meg az UTS – Torrentek.info hivatalos közleményét: https://torrentek.info/bithumen-pontvadasz-mindenkinek