DeathlordTorrent oldalakTracker info

Deathlord: Megszólalt a staff! Végre tiszta víz kerül a pohárba!

Sziasztok! Rendhagyó interjút készítettünk a Deathlord ex staff vezetőjével, aki végre megtöri a csendet és segít tiszta vizet önteni a pohárba.

A cikk végén végre mindenki megtudhatja a Deathlord sokat rejtegetett titkait, és a megszűnésének valódi okait.
De előtte fontos megérteni az okokat, a történések miértjét. Így vágatlanul közöljük a staff vezető történetét, búcsúját kollégáitól, és a Deathlord felhasználóitól!

MrThomas vagyok a Deathlordról.
Szerintem itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, mert sajnos egyesek nem képesek rá.
Az egyik legnagyobb hibám az, hogy szeretem körülírni a dolgokat és szeretem, ha az emberek nem csak megértenek, hanem a saját helyzetembe tudják magukat képzelni, ezért most elmesélek pár dolgot.

Nagyon régen, mikor még a tojáshéj ott volt a hátsómon, regisztráltam a Deathlord-ra. Pár évvel később, abyDorka-nak köszönhetően bekerültem a staffba. Moderátorból lettem admin, később aztán Staffvezető. Az oldalt úgy szerettem, mintha a saját gyermekem lenne, ezért megpróbáltam mindent megadni „neki”.

Kisebb-nagyobb sikerrel el tudtam érni pár dolgot, de volt, amiért évekig kellett könyörögni. Igen, szó szerint, könyörögni.
Új szabályok, új lehetőségek és egy új skin. Nagyon sok embert sikerült belevonnom ebbe a projectbe, ezúton is szeretném nekik megköszönni!

Ahogy teltek múltak a napok/hetek/hónapok, egyre többször kaptam olyan választ, hogy „nem, nincs időm”… 1000000x írtam le azt a szót, hogy légyszi, kb. feleslegesen. „Az oldal be fog zárni, mert nem tudom már fizetni!”

Miután elolvastam ezt a mondatot, amit az oldal tulaja nekem címezve írt, elkezdtem agyalni, mit kellene, hogyan, mert én sem tudom fizetni az oldalt. Kerestem olyan embereket, akik vágják a php-t és az ezzel kapcsolatos dolgokat, találtam is, de sajnos ehhez kellett volna a tulaj segítsége (adatok és egyéb dolgok). „Nincs időm, dolgozom!” Pár hónap könyörgés és a staffbéli viták után úgy gondoltam, nekem ennyi elég volt, többé nem adom a nevemet az oldalhoz.

Miután kiléptem (saját magam fokoztam le, mivel többszöri kérés után sem volt képes az oldal tulaja lefokozni), a már addig is haldokló oldal végstádiumba lépett. Zsbalint tartotta úgy-ahogy életben az oldalt, felkarolva yamahaexup és sekkcs újdonsült ex-moderátorokat. Az oldal eltűnt, senki nem tudott semmit (mi sem).

Azt még most sem értem, miért nem lehetett a felhasználókat erről értesíteni, ugyanis ha ők nem lettek volna, mi sem!!!

Szóval, az a bizonyos „tiszta víz”: A Deathlord 12 év tündöklés után megszűnt.

?

Ezúton szeretném megköszönni a felhasználóknak hogy velünk tartottak, a feltöltőknek, hogy munkájukkal életbe tartották az oldalt, a staffoknak, hogy szabadidejüket feláldozva segítették az oldal működését, kiemelve Zsbalintot, aki hisztis kiscsirkéből lett hisztis nagycsirke, de sokat lehet neki köszönni, abyDorkát, akinek MINDENT köszönök, ha ő nincs, akkor semmi nincs, sinusnak, aki ugyan úgy beletett mindent még a viharos napokon is, azoknak, akik valaga staffok voltak, de most nem emelném ki őket, mert akkor holnap is itt ülnék. Gable, a mi kis fejlesztő-zsenink, az új skin megálmodója és végül az oldal tulajának, aki nagyon-nagyon sok pénzt fektetett bele az oldalba, de győzőtt a lustaság és a nemtörődömség, viszont ezek ellenére tisztelem őt, nagyon okos, tényleg, sok mindent tanultam tőle. Egyszóval, köszönök/köszönünk mindent és remélem/reméljük megtaláljátok azt az oldalt, ahol új otthonra találhattok!

Hát ezek után nehéz mit mondani. Akkor megtudod erősíteni nekem, hogy a Deathlord karbantartása valójában a szervercsere miatt volt? /Szerkesztő/

Akkor volt tervbe a másik szerverre költözés, amikor lemondtam. Utána valóban átmentek MrThomas

Értem. Tehát az információink helyesek voltak! Sokan pletykálták azt is, hogy a tulajdonos hozzá nem értése a probléma, amit a DoS támadás címszó alatt kívánt leplezni! /Szerkesztő/

Nem ez volt a probléma. Az oldal tulaja basztatva volt, hogy csinálja meg az oldalt. Minél előbb és legyen kesz a támogatás menu. A sok nemleges válasz után az egész staff lemondott. MrThomas

Mikor történt ez pontosan? /Szerkesztő/

Megvolt a csere, de meg kellett volna rajta pofozni h használható legyen… Mivel erre az oldal tulajnak soha nem volt állítólag ideje, az egész staff felmondott. Amikor bejött az oldal, de se letölteni nem lehetett meg semmit, na, akkor történt ez! Érdekes módon utána támadás történt…..MrThomas

Értem. Tehát megtörtént a szervercsere amit titkolni próbáltatok, majd a staff  hirtelen lemondott. A tulaj pedig egyedül nem tudta vinni a boltot. Ekkor találta ki a támadás mesét? /Szerkesztő/

Mese Habbal. Pontosan MrThomas

Értem! Azt hiszem ezek után minden világos és végre fénye derült Deathlord minden titkára! Jobb később mint soha! Hiszen sokat szidtak mostanában titeket. /Szerkesztő/

Hát igen, bár talán meg is érdemeljük, hogy szidjanak, már rég megírhattam volna azt, amit most..
Nem is tudtam, mit szándékozik a tulaj tenni az oldallal, ezért rákérdeztem kb. 3 hete, mert már akkor akartam írni MrThomas

Szerintem érthető, hogy a staff a végletekig lojális, hiszen aki kompetens ebben a témában az a tulajdonosos. Sokszor a staff tagok ugyan olyan szenvedőalanyai a kialakult helyzetnek, mint maguk a felhasználók. De mindig eljön a pillanat mikor már értelmetlenné válik a hallgatás, a fedezés.

Mindenesetre köszönöm, hogy vére megtörted a csened és segítettél tiszta vizet önteni a pohárba. Hiszem, hogy most ez által sikerült valamicskét megmenteni az oldal jócskán megtépázott becsületéből.

Ez a cikk szabadon terjeszthető, csak ne feledjétek linkelni a forrást!

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • T
  A staff akkor halt meg mikor kopaszkutya és jómagam lemondtunk mert nem lehetett az oldal tulajdonosával bírni (halaszk) nevem TORRENTKILLER nem rejtőzködöm .Halaszk mikor a nagy leszámolás volt az oldalak ellen kivitte a treckert külföldre tudtommal legalábbis nekem ezt mondta majd eltünt az életemből az összetartás szétesett. Én próbáltam gyüjteni pénzt az oldal megtartására de az is kevés volt majd fogott lefokozott engem is még egy jó pár staff embert . jelenleg azt láttam mikor az oldal végérvényesen leált itt a vége . Egy csomó beleölt munka ,és igazságtalanság után eltűntem én is kis időre de háttérbe megpróbáltam figyelni a fejleményeket . Részemről sok minden megváltozott akár a hozzáállás is embereknek. Gondoltam majd megjavul de nem halaszk nem változott meg a treckert sajátjának tekinti . Sajnálom mind azt a felhasználót aki annak idején a treckerért élt és nem lennene. Sokáig vittem az oldalt kordában tartottam de én is kiszálltam mint elég sokan . Halaszk magának akarta a trackert és ezt az oldalt nem fogja szerintem már újra indítani . Mindig is próbáltam anno az oldal érdekét nézni de ez lett a vesztem . Tomas , Abygel engem a satffból kiüldöztek amikor a rendörség a gépet lefoglalta évekig próbálam utána menni de sikertelenül. engem nem hallgattak meg csak végem lett. LORD MUTASSA AZ UTAD........
  M
  • M
   MrThomas
  • 2018-12-12
  Killer, tudom mirol beszelsz, velem is Ugyan ez tortent. Mikor meg abyDorka raert, csak segitettem az oldalt, amikor mar nem ert ra, en vittem az egeszet, persze koszonet nelkul szinte. Minden honapban megkaptam azt, hogy Thomas, nincs penzem, utalhatnal valamit... Nem utaltam sokszor, csak 1x. Barmit kértem, valaszt nem kaptam, csak ha penzrol volt szo. Engem mar le se akart fokozni, pedig kertem parszor, de azt a valaszt kaptam, hogy "nelkuled meghal az oldal"... Mikor lefokoztam magam, 1 honap utan be is halt. Sajnálom, hogy a sors megismetlodott. :/
  T
  Halaszk ugyanúgy egy palimadarat talált benned mint bennem mindenem volt az oldal Remélem még megtalálsz egyszer.... Lord mutassa az utad barátom R.I.P.
  K
  • K
   Kendell Akila
  • 2019-01-07
  Szerettem az oldalt, sajnálom, hogy bezárt....

  Ő az a pasas, a halaszk?

  Személyes adatokat nem publikálunk. Szerk.
  T
  • T
   tamasovics zoltán
  • 2019-01-14
  nagyon sajnálom.hogy megszünt ez a remek oldal. köszönöm az eddigi munkátokat fantasztikus élményeket nyujtott ez idáig
  T