bithorlocinema.zsozsoDiablo TorrentMajomparádéTorrent oldalakTracker info

Bithang yoo rádió: Új otthonunk a Majomparádé!

Sziasztok! A tegnapi kilométeres cikkem után nem gondoltam hogy ma még írásra vetemedek, de ha egy üzlet beindul…

Elég erős utalásokat kaptam arra vonatkozóan, hogy miről is kéne írjak, és hát az olvasóim az elsők.

Nem is oly rég írtunk arról, hogy a bithorló saját rádiója, a bithang yoo rádió kivált, és már a saját útját járja: https://www.torrentek.org/2018/10/22/viszlat-bithorlo-torrent/

Ezt követően még aznap a bithang-yoo rádió “stábja” is lehozott egy azonos című cikket, persze miután velem konzultáltak és elkérték az eredeti cikket. Azt hiszem ennél nagyobb elismerés nem is kell. Várjunk csak? De. Én ugyanis örök elégedetlen vagyok.

A viccet félretéve, csupán eddig tartott a nagy “torrent függetlenség”ugyanis a legújabb szenzáció nem más, mint hogy a majomparádé új rádiója a bithang-yoo rádió, hiszen tudjátok, mert kell egy hely:

Kedves Felhasználók

Bitang jó hírünk van a számotokra!

Mától oldalunkon is elérhető a Bithang-Yoo rádió!
Kiváló műsorvezetők , és remek zenék várnak benneteket a hét minden napján!
Hangolódjatok egy Bithang-Yoo rádióra!


..::Majomparádé Staff::..


De pár éve már történt egy hasonló eset. Akkor malackát, alias miss insane rádiót karolták fel és vették magukhoz a majmok, mellesleg szintén a bithorlóról  való viharos távozása után.

Úgy tűnik a majomparádé szereti elkapni a lepattanókat, valahogy mindig jókor vannak jó helyen. Talán ezért is tartják sokan úgy, hogy az egyik legtájékozottabb oldal a torrent világban. Amiről nem tudnak, az lényegében meg sem történt.

De valahol várható lépés volt ez, hiszen a diablo torrent és a bithorlo elég jóban van, főleg most, hogy a diablo saját rádiója dübörög a bithorlon: https://www.torrentek.org/2018/10/22/a-diablo-torrent-es-a-bithorlo/

Ezzel szemben a majomparádénak mostanság kissé hűvös a viszonya az említett oldalakkal, konkrétan a cinema.zsozso ügy miatt: https://www.torrentek.org/2018/12/02/majomparade-rapszodia/

Tehát mondhatnánk azt is, hogy az “ellenségem” ellensége a barátom? Na de nem gonoszkodunk egy ilyen csodás pénteki napon.

Akár hogy is legyen, a felhasználók azok, akik profitálnak ebből az egészből, hiszen ők azok akik számítanak. Minden más szempont csupán másodlagos.

Sok sikert kívánok a bithang yoo rádió csapának a majomparádén, és kívánom, hogy ez az új szövetség legyen minél erősebb, tartósabb és mind a két fél számára egyaránt gyümölcsöző.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • G
  • G
   goor
  • 2019-06-01
  Ideig óráig
  G