cinema.zsozsoDiablo TorrentMajomparádénCorenetmozi.comTorrent oldalakTracker info

Cinema.zsozso: A torrentezésnek vége!

Sziasztok! Tovább folytatódik a komment háború és az üzengetés. A labda ide-oda repked és mi csak kapkodjuk a fejünket. De a hiszti, a sértődés, és a hatalmi harcokon kívül mindig napvilágot lát valami igazán érdekes. Persze győzze az ember kiválogatni.

A mai szenzáció nem más mint, hogy a Cinema.zsozso kivonul a torrent oldalakról. Ennek okairól beszélgettünk Magyarország első számú online filmesével, aranyzsozsóval, ismertebb nevén Cinema.zsozsoval.

Üdvözlöm kedves Zsozso!

Értesültem a Carpathians-on kialakult botrányról, és arról, hogy oda is feltölt

/Szerkesztő/

Nem téma nálam, már lejárt lemez a torrent nálam. nincs értelme oda dolgozni,és alapjában sem igen foglalkoztatott sohasem. Online film -es voltam világ életembe amióta csinálom. Még idén rakunk aztán befejeztük.

Cinema.zsozso

Megértem. Valóban nem ártana csak a mi kutyánk kölykére ügyelni, az az a diablo torrentre.

/Szerkesztő/

Nem rakunk oda sem, teljesen a torrentet hanyagolom már, nekem nem kell a vita, nem is használok egyet sem majd. Csak online. A torrent az egy undorító dolog, kár amúgy is fényezni, mert a torrent a múlt már. Ma már nem is haldoklik, mert már annak vége.

Cinema.zsozso

De a netmoziról letudják szedni nem? Onnan ugyan úgy felkerülhet a torrent oldalakra. Így lényegében nem sok minden változik.

/Szerkesztő/

Igen! Tudod mennyi csak az én megtekintésem online 1 filmnél?? 100.000 feletti! Ennyi torrenten soha nem lesz. Az online már régen bekebelezte a torrentet. Az online filmnézés mára nem csak nálunk, hanem a világ összes pontján a legelterjedtebb módja, de tudok adni statisztikákat is az online megosztok már a letöltést is megoldották, nincs várakozás, nincs vissza seedelés, 0-24 be nézhető, és szedhető. Olvasom a fórumokat, és a forgalmazóknak már nem is a torrent a legfájóbb vesztesége hanem az online megosztókra panaszkodnak.

Itt a venom adatlapja!  megtekintés 58.500 nézzük mi a helyzet majomparádén, 10.000 sincs!

Cinema.zsozso

Nem látom sehol, hogy a majomparádé külön mérné a megtekintéseket! Nem a letöltésekre célzol?

/Szerkesztő/

Mindenre! de ugyanúgy tegyél próbát akármelyik torrent oldallal, még az Ncore is iszonyú büszke lenne ilyen adatlapra és van ettől sokkal nagyobb is, közel félmilliós is akár! A torrenten mikor lesznek ilyen számok?? Az életbe soha.

Cinema.zsozso

De az ncore egy ideje elrejti még a letöltők számát is, mert minél magasabban van valaki annál nagyobbat eshet..!

/Szerkesztő/

De ott van a peer is, azt nem lehet becsapni! 60 ezer nincs…nem is volt, soha nem is lesz, ezek tények

Cinema.zsozso

Az nCore 10 millió feletti átlag perszámmal rendelkezik, ha hihetünk a trackerek.infó számításainak, ami mellesleg szintén a ti érdekeltségetekbe tartozik. A szerény véleményem az, hogy a számokat, számokkal nem minden esetben lehet összevetni.  A per a kutya, a megtekintés pedig a macska, ha így érthetőbb.

Azt sem árt megemlíteni, hogy a netmozi ma már zárt, tehát filmet nézni csak regisztráció után lehet. De az adatlapok attól még láthatóak nem igaz ? Mert ha igen, akkor ma már a megtekintések száma biztosan nem egyenlő a megtekintett filmek számával.

/Szerkesztő/

De látható. Csak link nem!

Cinema.zsozso

Na, erről beszéltem, hiszen a link maga a film, amit csak regisztráció után tekinthető meg!

/Szerkesztő/

Nézted az alexa top 100-as listáját?? 1 torrentoldal van benne és vagy 4-5 online filmes oldal, nézd meg a nővekedés-csökkenés tendenciát

Cinema.zsozso

Igen, néha rá szoktam kukkantani. De ha jól emlékszem az nCore olyan hetedik volt magyar szinten.

/Szerkesztő/

Az sem igaz, amúgy ezek nem pontos adatok csak irányadóak, nem tudjuk mi alapján számolja sajnos egyik oldalon így,a másik oldalon úgy mutatja

Cinema.zsozso

De a netmozi irányadónak  519! Az ncore pedig  jelenleg 7! Ez csak jelent valamit?

/Szerkesztő/

Amit mi kiszedtünk az az, hogy alapból van egy limit amit néz, és figyelembe vesz mégpedig azt mióta van az oldal és mivel nekünk nincs 5 éves múltunk, így nem is jól számol minket de mutatok példát

Na ugye minket (netmoziról van szó /szerk/ ) ide rak 519.

A filmezz.eu-ra itt 120.-at ír, még is van filmezz.eu-s modink nekünk ö folyamatosan adja a stat-ot. A mi látogatottságunk majd a kétszerese ezt ö is megerősíti neked

Cinema.zsozso

A torrentek.org domain még két éves sincs, mégis a témájában a második helyezést éri el a torrentek.info mögött. Megelőzve ezzel jóval régebbi oldalakat is. De igaz ami igaz, biztosan senki sem tudhatja azt, hogy mi alapján is mérnek.

/Szerkesztő/

Az én véleményem az, hogy lényegében semmi nem fog változni, hiszen bárki letöltheti az anyagokat a netmoziról. Mindenesetre én sok sikert kívánok neked és netmozinak, és kívánom, hogy a télapó hozzon az eddigieknél is több megtekintést. Mi azt hiszem hozzáadtuk a magunkét. Hiszem, hogy sikerült alaposan körbe járni a témát.

Ezt a cikket a fórumon is megtekintheti: https://www.torrentek.org/forum/uts-exkluziv-hirek/195981-cinema-zsozso-torrentezesnek-vege.html

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • O
  • O
   Online szarok
  • 2018-12-06
  Hülyeség az egész ... pont az online szaroknak nem lesz helye tele lesz vágva reklámmal plusz tiltás alá is kerülhet a másik meg a rosszabb nettel rendelkező embereknek csak nyűg az ilyen akad és a többi lehet azzal jönni hogy ha szar a netje akkor torrent se fog menni.. de hogy nem 2-3napra ott hadja és kész .....
  É
  • É
   Én
  • 2018-12-08
  Bazz csak sírva röhögni tudok ezen a cikken :D
  G
  • G
   ganxsta7
  • 2018-12-09
  Drága szívem Zsozsó!
  Mind szép és jó amit itt (leírtál, nyilatkoztál)
  Aki követ téged, tudja, hogy már volt egy cikk ami a majomparádét érintette.
  De maradjunk itt :D
  Szidod a torrent oldalakat, pl: Ncore, majomparadé........., dobálózol itt számokkal (mi ezen visítunk :D ami nem csak a majomparádé)
  Azt számold ki légyszíves, hogy hány torrentes arcába vágtad a reklámjaidat!!?? Személy szerint ezért lettél tiltva már az elején amikor feltűntél, a reklámok miatt :)
  Egyszóval ne szabadna elfelejtened, hogy a sok reklámmal létszámot emeltél a netmozin! Nem hogy megköszönnéd a torrent világnak, hogy hagyták a reklámokkal tele b@szott anyagaidat és nem tették tiltóra :)
  A lényeg folyamatosan reklámoztad magad, hisztiztél és szidtad a torrent világot, közbe meg belőlük éltél :)
  Régóta itt vagyok a torrent világba, de ilyen hisztis csávóval még nem találkoztam, ha valakinek valami gondja volt, felkereste az érintetteket és a háttérbe meg lett oldva a probléma, nem nyilvánosan!
  Bár ehez csak gratulálni tudok, ez is egy jó üzleti húzás (reklám), már csak kíváncsiságból mennek és megnézik a netmozit :D
  Én személy szerint, örülök és megköszönöm neked, hogy elmész innen (torrent világ) Nem vagy ide való :D
  Köszi a rengeteg munkád, mégha utáltam is őket a reklámok miatt, de köztudott, nekem a felhasználókat kellett nézni :)
  Szevasz, kedvenced ganxsta7 :D :D
  G
  • G
   gurio83
  • 2021-07-03
  Ezzel az online hülyeséggel nem értek egyet.

  ganxsta7 Neked meg inkább egy normális oldalt kéne összedobni ... :D

  Volt,hogy minden nap feltörték az oldaladat. Mostmár javult a helyzet de még mindig van hiba....
  G