Diablo TorrentMajomparádémycarpathiansnetmozi.comTorrent oldalakTracker info

Majomparádé rapszódia

Sziasztok! Elég heves vita hadszíntere lett az elmúlt napokban a mycarpathians  torrent oldal. Cinemazsozso ugyanis egy torrent hozzászólásban hamisítványnak nevezte a majomparádéhoz fűződő Release csapat, az AOE kiadványait és ezért személyesen az oldal tulajdonosát, ganxsta7-et nevezte meg felelősnek:

 

 

Természetesen a kontra sem maradt el:

 

 

Mint már megszokhattátok, a nagy oldalak hozzánk fordulnak, ha valamit tisztázni, közölni akarnak. Ez most a majomparádé esetében sem volt másként. Ganxsta7 egyedül nekünk szólalt meg az ügyben.

Már egy ideje csak a háttérben mozgok, nem folyok bele a vitákba, de azért még mindig képben vagyok. A napokban nem voltam gépközelbe, amikor ma bekapcsoltam, láttam, hogy villant a skype, hát megnéztem ki írt. Az adminom volt, átküldte mit írt zsozso a carpathians-on.

ganxsta7

Elmondása szerint a majomparádénak valóban van köze az  AOE csapathoz, hiszen hozzájuk töltenek fel elsőként. De neki személy szerint semmi köze a csapathoz, így nem érti miért őt emlegetik.

 

Most nagyon mellé lőtt zsozso! Még nem is sejti mennyire. Nem tudja kivel szórakozik. Nekem semmi közöm a csapathoz. Én személy szerint már évekkel ezelőtt betiltottam volna a kamerás filmeket, még jóval az nCore előtt. De ugye a majomparádé nem csak egy emberből áll.

ganxsta7

ganxsta7 szerint az AOE csapat saját hanggal dolgozik  a képet pedig külföldi forrásból szerzik. Ellenkező esetben ugyanis mindig megemlítik a forrást. Véleménye szerint zsozso konkurenciát lát a az említett csapatban, ez a legfőbb baja. Szerinte ha zsozso levédeti a hangot és a képet, mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy a majomparádé saját anyagból dolgozik.

 

Nos, kíváncsian várjuk, ahogy az újabb fejleményeket is az ügyben.

 

Ezt a cikket a fórumon is megtekintheti: https://www.torrentek.org/forum/uts-exkluziv-hirek/195886-majomparade-rapszodia.html