cinema.zsozsomycarpathiansnetmozi.comTorrent oldalakTracker info

Cinema.zsozso: Visszatérnek a vízjelek

Sziasztok! Ahogy a címben már meg „spoiler-eztem” hamarosan újra megjelennek a vízjelek a netmozi és a cinema.zsozso kiadványaiban.

Pár hete még éppen  arról írtunk, hogy eltűntek a vízjelek: https://www.torrentek.org/2018/10/20/cinema-zsozso-netmozi-com-megszuntek-a-vizjelek/

Kissé nagy itt a kavarodás! Ezért megkérdeztük magát cinema.zsozso-t, hogy mégis most hogy is van ez? Hogy a költőt idézzem: WHAT THE FUCK?

 

Üdvözlöm kedves zsozsó! Nem is oly rég még  az volt a szenzáció, hogy kivettétek a vízjeleket. Mi az oka annak,  hogy ismét bevezetitek?

„Szerkesztő”

 

Kísérleti jelleggel bevezettük,de mivel sajnos nem azt a hatást érte el amit vártunk,így újra folytatjuk

Tulajdonképpen a leállás mellett az állt,hogy teljes mértékben Magyarország első számú online filmes oldala lettünk

cinema.zsozso

Tehát csupán teszt jelleggel kerültek le a reklámok. Értem.

„Szerkesztő”

 

Itt akár meg is szakíthattuk volna az interjút, de további érdekességek hangzottak el.

Zsozsótól ugyanis azt is megtudtuk, hogy továbbra sem járulnak hozzá anyagaik újbóli felhasználásához, főleg az eredeti cinema.zsozso release megjelenése előtt. Állítása szerint a vízjelek megszűnése óta gombamód szaporodnak az olyan kiadványok, melyek zsozsó és a netmozi anyagait használják fel:

 

 

Folyamatosan a mai napig teljesen hibás NFO-kat készítenek,és még a tiszteletet sem kívánják azzal megadni,hogy egy szaros szót ejtsenek a valódi forrásról

cinema.zsozso

De mi a megoldás? Mit lehet tenni annak érdekében, hogy valóban az eredeti minőségi cinema.zsozso anyagot kapják kézhez az emberek?

„Szerk”

Folyamatosan kerülnek az anyagaikkal tiltóra, most utoljára pedig a mycarpathians-ra

ott a feltöltőt is kibanolták, ez lett a jutalma

cinema.zsozso

Sokan örültek a vízjelek megszűnésének, ezt kár is lenne tagadni. Ugyan azok a megoldások lesznek mint korábban?

„Szerk”

Mindenki azt várta,hogy 1 év után végre befejezzük a feliratozást,amit most közel 2 hónapig mi be is szüntettünk. Most az új állás szerint viszont visszatérnek a feliratozások, és az anyagok megvágása,hogy a későbbiekbe,pl(WEBDL)ne legyenek összerakhatóak. Viszont most már újabb lépéseket teszünk amiben a hang is jelzi már,hogy az anyag a mi munkánk

cinema.zsozso

Azt hiszen korrekt módon meg lett magyarázva egy olyan döntés ami sokakat érint, és jelenleg még meg sem lett lépve. De még egy utolsó kérdés. Pontosan mikor lépnek életbe ezek a szankciók?

„Szerk”

jövő héttől, a héten nem érek rá nem adok ki semmit

cinema.zsozso

 

Szóval hétfőtől már újra lehetnek a filmekben vízjelek, reklámok, evvel kissé megnehezítve a konkurencia dolgát. Végezetül szeretném megköszönni az olvasóink nevében ezeket az exkluzív infókat, melyek annyira frissek, hogy szinte még ropognak.

 

interjú dátuma: 11.11.2018 /Szombat/

 

Ezt a cikket a fórumon is megtekintheti: https://www.torrentek.org/forum/uts-exkluziv-hirek/193780-cinema-zsozso-visszaternek-vizjelek.html