cinema.zsozsoDiablo Torrentnetmozi.comTorrent oldalakTracker info

Netmozi: A határ a csillagos ég!

Sziasztok! Régi vágya vált valóra a netmozi vezetésének. Az oldal ugyanis hosszú kihagyás után ismét a leglátogatottabb online filmes oldallá avanzsált.

Emlékszem, mikor először kaptam hírt arról, hogy a netmozi fejlesztés alatt áll, kissé izgatott lettem. Ugyanis mindig tetszettek azok a történetek amikben a régi nagy öregek, akiket már mindenhol leírtak, megmutatják, hogy képesek a lehetetlenre és bizony még mindig számolni kell velük.

Ez azért lehet, mert személyesen is érintetett vagyok a kérdésben, hiszen zászlóshajónk a torrentek.info hasonló mélységeket élt át, mégis mai napig egyeduralkodónak számít saját kategóriájában.

Sokat beszélgettem hát a netmozi tulajdonosával, és érdeklődve hallgattam nagyratörő terveit. Tele volt ötletekkel és  álmokkal. De mikor ahhoz a részhez ért, hogy a megújult netmozi-val nem titkolt célja visszahódítani a koronát. Háááát megmondom őszintén, kicsit szkeptikus voltam. Hiszen hiába az évek, hiába a rutin, az oldal mégis csak kb a nulláról indult egy olyan versenyben, ahol a versenyzők több testhosszal vezetnek.

De lássatok csodát, ennek a csapatnak most ez is sikerült. Az oldal jelenleg naponta 22 000 látogatóval büszkélkedhet. Már ez is elképesztő és elérhetetlen számnak tűnik. De mint megtudtam, a cél az 55 000 látogató. Szóval lesz még dolga a cinema.zsozso nevével fémjelzett csapnak.

Cikkünket a fórumon is megtekintheti:https://www.torrentek.org/forum/uts-exkluziv-hirek/193692-netmozi-hatar-csillagos-eg.html