nCoreTorrent oldalakTracker info

Az nCore titokban blokkolja az RTL klub anyagait!

Sziasztok! Az nCore még hónapokkal ezelőtt eltüntetett az oldalról minden rtl klubos anyagot a barátok köztől egészen a mi kis falunkig.  Ezidáig szinte óramű pontossággal kerültek fel ezek az anyagok, most meg egyik napról a másaira lábuk kélt.

Külön érdekesség, hogy az egész teljes titokban történt, sehol egy hír, sehol egy hivatalos bejegyzés róla. Sőt, még a tiltott anyagok listájára is „elfelejtették” rábiggyeszteni:

 

 

Az oldalt is kerestük ez ügyben, de ők  egyszerűen a szerzői jogokra hivatkoznak, és az rtl-hez irányítottak bennünket:

[email protected]
[email protected]

Ezeken a címeken lehet érdeklődni, hogy miért tiltottak az anyagaik.

 

Fontos hozzátenni, hogy a kérdéses  anyagok kiváló minőségben elérhetőek az rtl egyik weboldalán, az rtl moston: https://www.rtlmost.hu/

Sokan viszont nincsenek megelégedve az oldallal, továbbá akadnak szép számmal olyanok is, akik nem preferálják az online filmezést.

További kérdéseket vet fel az, hogyha ezt az rtl klub elérheti, akkor mégis mi tartja vissza a többi televíziós csatornát? Továbbá mi lesz magával az ncore-al, ha kénytelenek leseznek  az összes sorozatot beszüntetni?

Becsléseink szerint az nCore torrent oldalon jelenleg az összes formátumot beleszámolva 67248 darab sorozat kategóriájú torrent található. Vajon túl élné-e az oldal ezek hiányát?

Azt is érdemes elmondani, hogy az nCore kivételével az összes további magyar torrent oldalon felelhetőek az rtl-es  anyagok. Következő cikkünkben a legjobb alternatívákat szedjük össze nektek.

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • T
    • T
      tog9281
    • 2018-11-06
    már augusztus vége óta kb ez van.

    ufo átment Microbit-re és Insane -re ezekre teszi ki RTL -es feltöltéseit (Survivor, Barátok közt, Éjjel nappal BP, Való Világ 9)
    JVC meg Insane -re teszi ki feltöltéseit (X-faktor, Mi kis falunk)
    ez a két rls -er tolta nCore -on is eddig.
    A
    • A
      aaa
    • 2018-11-08
    Mit ért a szerző "kiváló" minőség alatt? 400p a videók felbontása (720x404), ami az 1960-as években kifejlesztett PAL rendszerből származó 576p-s (SDTV) felbontást sem éri el most 2018-ban, pedig akkor még sehol nem volt a HD felbontás. Vicc, hogy az utóbbi években közel mindenki lecserélte a tévéjét-monitorát 4k vagy legalább fullHD felbontásra, és cserébe ezt kapja, a képernyő töredékét kitölti videót.
    Nem lenne szükség a torrentes nézhető felvétel (720p, esetleg 1080p) beszerzésére, ha az RTL versenyképes szolgáltatást nyújtana a fájlmegosztókkal szemben. Ha ennyire tartanak attól hogy a jó minőségű online verzió miatt nem lenne a premier vetítéskor elég tv-néző, akkor tolják el 1 hónappal az online megosztást, de az legalább legyen élvezhető.
    Z
    • Z
      Z04RD
    • 2019-10-12
    Az még OK lenne, hogy egy torrent oldalon valahogy (de mégis hogy???) elérik, hogy ne legyen megosztható, de pl. a Digi TV mobilos applikációjából is kikerült az RTL Klub, ami egy fizetett szolgáltatás része. Totál nem értem. Még az HBO esetében értem, mert ott az HBO Go, de az RTL-nek eddig semmi hasonló. Az RTL mostot meg hagyjuk.
    U
    • U
      urszula
    • 2021-08-10
    Néha felkerül, majd eltűnik. Elég érdekes megoldás. Ha valamit tiltanak akkor ne is engedjék felrakni. Így csak az embereket zavarják össze.
    Ha az összes tv sorozat törlődik az ncore alól akkor is lesz valaki aki megosztja egy másik oldalon. Valahogy a tvstore oldalról nem beszélnek sokat.
    S