MicrobitTorrent oldalakTracker infoμBit

Microbit alias μBit: A szerverrel vannak gondok!

Sziasztok! A tegnapi nap a microbit nevű oldal elérhetetlenné vált. Azóta hol feltűnik, hol pedig ismét eltűnik. Sok érdekes teóriát olvastunk ennek kapcsán, de ahelyett hogy mi is kidolgoznánk a miénket, inkább fogtuk magunkat és az érintettektől kérdeztük meg.

közben megjelent egy közlemény miszerint kisebb technikai problémák állnak a dolgok hátterében:

Microbit: Felhívás!

Hát úgy tűnik itt már nincs más dolgunk, mint kicsit pontosítani. Ugyanis az, hogy pontosan mivel van probléma, kell-e komolyabban aggódni, az még a közleményből se derül ki.

Sikerült hát beszélnünk az oldal egyik tulajdonosával aki elárulta nekünk, hogy a szervergéppel vannak problémák, de gőzerővel dolgoznak a hiba elhárításán.

Tehát sikerült leszűkítenünk az olyan tág fogalmakat mint ” technikai problémák” egyetlen kulcs szóra ami nem más mint a szerver! Evvel egy lépessel ismét közelebb kerültünk a pontos tájékoztatáshoz vezető rögös úton.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • D
  kellen meghivo majoparádé
  D