Diablo TorrentTorrent oldalakTracker info

Meghalt a Diablo Torrent, éljen a Diablo Torrent

Meghalt a Diablo Torrent, éljen a Diablo Torrent


Ma 12 óra tájékában az alábbi hír jelent meg a Diablo torrent főoldalán:

 

A fenti hírben arról olvashatunk, hogy a Diablo Torrent hivatalos facebook oldala törlésre került. Mi, itt az UTS – TORRENTEK.info szerkesztőségében nem elégszünk meg ennyivel, mi az okokat, a miérteket kutatjuk, így kicsit mélyebbre ástunk! Mert jól tudjuk, ha nem oszlatunk el minden kétséget, akkor szárnyra kapnak a pletykák és a hazugság kövér galambjaival jóllaknak a megtévesztő oldalak.

De csapjunk a közepébe!

Mi is történt pontosan?

Erről a Diablo Torrent tulajdonosa mesélt nekünk egy rögtönzött interjún, akit a munkahelyén értünk utol. (Igen, a torrent oldal tulajdonosok is dolgoznak, tisztes adófizető polgárok)

De engedjétek meg nekem, hogy a saját google barát szavaimmal foglaljam össze a lényeget:

Tegnap, illetéktelenek Diablo Torrent facebook közösség szerkesztőjének fiókjával visszaéltek. A támadók kiléte ismeretlen, ahogy az okaikat is mély homály fedi. Annyit lehet tudni, hogy olyan dolgokat írtak ki, posztoltak a szerkesztő nevében, amik sértik a facebook hivatalos felhasználási feltételeit. Többet az érintettek se tudnak, ugyanis a facebook még az oldal adminját se tájékoztatta a dologról.

Indok nélkül, pusztán egy legyintéssel kukáznak egy 7-8 éve működő közösséget, amit több mint 30 ezer ember követett. Ez azért megdöbbentő, mert ezek szerint senki facebook oldala nem lehet teljes biztonságban!

De vajon meg lehet-e állítani ilyen módon az ördögi gépezetet? Én személy szerint ezt kötve hiszem. Talán veszélyes volt ezt így kiírni, mert könnyen az UTS szerkesztősége is célponttá válhat. De én nem az a szerkesztő vagyok, aki fél megosztani az igazságot, ahogy az sem aki nem meri leírni a véleményét. De ezer szó se változtathat a múlton.

A Diablo torrent facebook oldala a tegnapi napon megsemmisült, de a közössége tovább él. Mert a torrentezés az egy olyan eszme aminek nincs kézzelfogható bázisa. A legősibb, és egyik legszebb tevékenységen alapul ami nem más, mint a javaink egymással való önzetlen és kölcsönös megosztása!

Most arra kérnélek titeket, hogy segítsétek a Diablo Torrentet! Nem pénzzel, nem támogatással, pusztán egy apró lájkal, egy megosztással! Hogy az ismerőseitek újra rátalálhassanak erre a nagyszerű közösségre!

Meghalt a Diablo Torrent, éljen a Diablo Torrent: Diablo Torrent kozosseg | Facebook