MajomparádéTorrent oldalak

A Majomparádé reagál az Ewerest, (TEF) fórumon megjelenő rágalmaira

Sziasztok! Hiába nincs már napok óta ewerest, a kavarást és a hazudozást az oldaluk nélkül is képesek kivitelezni az ew staff tagjai!

Ezért az Ewerest-tel szimpatizáló TEF fórumnak adhatunk hálát, ami nyíltan teret enged a rágalmazásnak és személyeskedésnek saját oldalán!

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Ewerest partnerfórumában született egy téma, amiben látszólag az UTS egyik hírére reagálnak az ew staff tagjai, és az említett fórum csekély számú képviselői.

Meglepő módon semmivel sem értenek egyet ami őket kényesen érinti! (milyen meglepő)

Fontos megemlíteni, hogy úgy reagálják le az UTS kijelentéseit, hogy magát a hírt nem is tették közzé. Tehát lényegében úgy érkeznek a kommentek, hogy a tagok azt sem tudják, hogy miről alkotnak véleményt.


A hazugsággyár legújabb kreálmánya, hogy személyesen Webtech felelős az Ewerest lekapcsolásáért. Nem voltak restek az elérhetőségeit sem közzétenni, amit mi természetesen csak kitakarva mutatunk meg.
Sokadik magyarázatuk szerint, pindy (Bitcool tulaja) kérte meg webtech-et, hogy kapcsolja le őket!

Nos ezt ezen a ponton már a Majomparádé vezetése sem tűrhette szó nélkül. Együtt arra az elhatározásra jutottunk, hogy egyszer és mindenkorra rendet teszünk a fejekben.

Sikerült elérnünk magát ganxsta7 Majomparádé tulajdonost, aki készséggel állt rendelkezésünkre és személyesen cáfolta meg az ewerest (TEF) fórumában tett kijelentéseket!

Ugyanis mint kiderült, az Ewerest lekapcsolásáról még a Giga botrány előtt megszületett a döntés. Tehát semmi köze sem a gigához, sem pindy-hez, sem a bitcool-hoz, sem a volt ewerest staff tagokhoz, de végkép nincs köze Webtech-hez.


Az igaz, hogy Webtech tárhelyén futott az Ewerest, de a lekapcsoláshoz az ég világon semmi köze. Erről ugyanis webtech társa döntött, aki webtech távollétében intézi a szerver ügyeit. Ezt az információt ganxsta7 mellett, webtech társa Keni (secret) is megerősítette! Így a továbbiakban az érintettek kéretik őt keresni, nem pedig külső oldalakon találgatni, rágalmazni, és mocskolódni!

Az ewerest lekapcsolásnak valódi okai pedig az oldal vezetését jellemző folyamatos hazudozás, kavarás, csalás, és a csalók rejtegetése!

Az Ewerest tanulsága, hogy a bokszolót nem mindig az utolsó ütés fekteti ki! Komoly munkát fektetett bele az Ewerest vezetősége, hogy megszülessen ez a döntés!


Először és utoljára kijelentem, hogy nem egy személy, vagy esemény felelős az Ewerest leállításáért, hanem az oldal eddig is erősen vitatható erkölcsi magatartása! Magukon kivül senki mást nem hibáztathatnak!

Ezeket a belsői nformációkat azért osztottuk meg veletek, mert bizonyos helyeken egyesek bármit közzétehetnek, és a bizonyítás legcsekélyebb jelenléte nélkül mocskolhatnak és sározhatnak be embereket! Úgy érzem valahol kötelességünk volt ezekről a dolgokról beszámolni, és legalább olyan intenzitással tisztára mosni embereket, mint amekkorát az Ewerest és társaik a bemocskolásukba fektetett.


Én azon a véleményen vagyok, hogy a lehető legjobban alakultak a dolgok. Hiszen ha nincs ez a cirkusz, akkor az sem bizonyosodik be minden kétséget kizáróan, hogy mely oldalak és személyek támogatják a csalókat.


Ne hagyjátok, hogy félrevezessenek titeket! Az UTS hírei továbbra is csak az alábbi fórumban tekinthető meg: https://www.torrentek.org/forum122/


Evvel mi végleg befejeztük a témát! Remélem sikerült segítenünk az érintett feleknek az egymásra találásában! Innentől intézzék privát és kicsit több méltósággal! A továbbiakban ,mi nem vagyunk hajlandóak kétes hírű oldalak kijelentéseit lereagálni!

Hiába igyekezett az Ewerest szinte mindent és mindenkit megvádolni! Végzetét így sem kerülhette el.