BIGTorrentBitCoolGigaTorrentsTorrent oldalak

A csalók, külső oldalakon próbálják befeketíteni az UTS, a Bigtorrent, a BitCool, a Gigatorrents, és

Igen a hír sajnos igaz! Valóban csalók, külső oldalakon próbálják befeketíteni az UTS, a Bigtorrent, a BitCool , a Gigatorrents, és a Majomparádé oldalakat!

Egyre hosszabb azon oldalak és személyek neve, amiket az Ewerest felvonultat, hogy saját magát mentse.

De várható volt, hogy többek között majd minket is támadni fognak a csalók, ha leleplezzük őket. De arra még én sem számítottam, hogy a hazai torrentezés színe javát is felvonultatják, és megpróbálják belekeverni, lejáratni. Evvel akarva, akaratlanul is elősegítették saját vesztüket.

De mi is történt pontosan?

Miután nálunk: http://torrentek.info/forum/uts-exk…ents-nev-ben-csal-ki-mogat-st-csal-banda.html

és a gigatorrents fórumában is felsültek a csaló Ewerestesek:

kénytelenek voltak, egy jóval egyszerűbb és primitívebb közeget keresni, ahol nem látnak egyből át a hazugságaikon. Sőt,
úgy isszák, mintha valami próféta szállt volna alá az égből.

Nem számít, hogy a szöveg nagy része kusza és érthetetlen.

Nem számít, hogy a legtöbb kijelentés a legjobb sci-fi filmekkel vetekszik.

Nem számít, hogy az egészben nincs semmi logika.

Nem számít, hogy a leírtakat semmivel se tudják alátámasztani.

De kezdjük csak a legelején!

Tegnap, egy óra tájékában, regisztrált egy külső fórumra, egy forumcikk nevű egyén. Hogy melyik fórumra? Hát amelyik merő véletlenségből az ewerest partnere is egyben:

Hiába nem vállt be már két helyen ez a nevemet nem vállalom, és másnak adom ki magam műsor, az ewerest ismét fellép vele, hátha harmadjára sikerül eladni szánalmas magyarázkodásaikat.

Hát el kell ismernem, hogy megtalálták az egyetlen oldalt, ahol még náluk is értetlenebb emberek vannak, így végre valahára közönségre találhattak.

Nos ez a szuper intelligens egyén azért választotta a forumcikk nevet, mert közben végig az kattogott az agyában, hogy az általunk publikált fórumcikkre fog reagálni, hiszen ezért regelt. :D

Ez azért kemény, mert egy általunk írt cikkre itt kéne reagálni.

Igaz mi nem vettük volna be, mert nekünk és a tagjainknak megy a szövegértés.

De vegyük csak nagyító alá azt az irományt.

Már a címe hallatán is majdnem lefordultunk a székről:

"Ewerest rágalmak és tévhitek fényre derítése"

Mintha a tudatalattija diktálta volna a címet. :D Mintha a fejletlen agya tudná, hogy
Ewerest rágalmakat fog írni. :D Nem írom le, hogy lenne helyes a cím, szemét vagyok, nem segítek. :D

De az is látható, hogy a téma egyből kiemelt státuszt kapott, amit csak a staff és a tulajok kiváltsága. Mellesleg semmilyen más "hír" vagy téma nincs kiemelve, egyedül ez. Így csak a vak nem látja, hogy egy promotált témáról beszélünk, melynek a célja többek között az uts, és a gigatorrents lejáratása. Teszik ezt úgy, hogy mi soha az életbe nem foglalkoztunk evvel a fórummal:


Nálunk, és a többi normális oldalon, az ilyen értelmetlen című témákat egyből törlik, nem pedig kiemelik. LOL

De térjünk csak rá a cikk tartalmára is, lássuk csak mivel próbálkozik ismét az
Ewerest staff:

Köszönöm, hogy azon az oldalon is mindenki minket követ és olvas, sőt még reagál is az elhangzottakra. Na meg hogy az általam írt cikkek akkora figyelmet kapnak, hogy a ráérkező kommentek nem férnek el egy oldalon.

Csak azért tettem ezt ide be nektek, hogy lássátok magát a megfogalmazást, és hogy több mondatnak még csak értelme se nagyon van. Ez többet árul el az átlag magyarul beszélő embernek a témáról és annak írójáról, mint bármelyik publikátor.

Annyit reagálnék rá, hogy nálunk senkinek se sikerült lejáratni senkit se. Igen, volt nálam pindy, és igen D12 is. De itt nem írhatták le kalandjaikat az Ewerest-staffal.

Hiszen mint mondottam vala, el lettek küldve:

Igen, valóban leakarták járatni az ewerest oldalt, de mint írtam és fentebb látszik, végig se hallgattam őket, mert egyből átláttam a szitut.

Nyomatékosan a tudtára adtuk minden résztvevőnek, hogy nálunk nem lesz téma az, hogy a söpredék ewerest tulajok egymással mit civódnak. De mint látható vannak oldalak, ahol ez mehet, erre van igény.

Ritka szánalmas dolog, hogy nem is írtunk a tulajok kálváriájáról (eztán se fogunk) mégis az evvel kapcsolatos zagyvaság teszi ki az uts hírére reakcióként nyílt téma oroszlánrészét.

Az egész olyan, mintha ők maguk írnák a vádakat saját magukról, és egyben meg is magyaráznák. :D De igaz ami igaz, náluk jobban senki se tudhatja azt, h miket simliskednek.


De minket csupán a giga nevében történő visszaélés érdekelt, semmi más.

Mellesleg mi is a gigatorrents után jelentettük meg a hírünket:


http://torrentek.info/forum/torrent-oldalak-h-rei-bittorrent-news-/153748-gigatorrents-figyelem.html

Erre szerintük az a magyarázat, hogy a gigatorents és az uts egy őszesküvés résztvevői, akik együtt akarják lejáratni Magyarország "legelitebb" oldalát az ewerest-et! Hiszen az ncore is csak azért a legnagyobb, mert még róluk nem hallott. :D A háttérben pedig a náluk jóval kisebb és jelentéktelenebb oldalak állnak. :D Ők mozgatják még a nagy oldalakat is :D

De mint látható, nem is egyszerre publikáltunk, csak utána kerestük egymást. Hiszen a megbízható oldalak mindig informálják a másikat egy egy hír vagy infó kapcsán.

Mellesleg hasonló ostobaságokkal magyarázták azt is, hogy hogy kerültek a bigtorrent userei az ewerest-re:

Igen, így már valóban másként fest minden. :D Tehát az a magyarázat, hogy az ewerest megzsarolta saját magát, és szó szerint magukra erőszakolták a bigttorrent adatbázisát, meg annak a többi 4-5 oldalét, melyeket szintén elnyeltek, többek közözött a sextorrent, és a bitsite tagjai is köztük vannak. Közben sírva publikáltak az oldalukon egy olyan hírt is, ami a bigtorrent bezárásáról szólt:

Mellesleg mint írtam, több más oldalt is "kényszerből" bekebeleztek, és ezt se voltak restek kiírni:


Az igazság ennél érthetőbb, és tömörebb, és nem olyan vicces, mint a tettesek szánalmas magyarázata.

A bigtorrent egykori fejlesztője publikálta a bigtorrent oldal adatbázisát, az
ewerest meg kihasználta az oldal szerencsétlenségét és bepakolta magának. Majd kiírták, megszűnt a bigtorrent, és elárasztották a felhasználókat kéretlen üzenetekkel.

Nos egy olyan fúzióval, amit az egyik fél cáfol, de a másik viszont kiírja a hírrei közé, avval láthatóan nincs valami rendben. :D

Erről nem csak mi írtunk korábban:

http://torrentek.info/forum/uts-exk…t-jra-megy-kamu-az-ewerest-bigtorrent-zi.html

De az asva.info is:

BigTorrent vs. ewerest – osszeolvadas, vagy lopas? | Asva.info

De természetesen a bigtorrent is megerősítette:

http://torrentek.info/forum/torrent-oldalak-h-rei-bittorrent-news-/92193-bigtorrent-gondok.html

Látható, hogy mi hiteles forrásokkal dolgozunk, mindent igazolni tudunk. Nem a vádlottak szánalmas magyarázkodásai képzik nálunk a hírértéket.

De menjünk csak tovább:

Hát nem édes? Hasonló a vízjel mint a miénk. :D Gyerekek. Nem a cikk terjedelmétől, a vízjelektől, vagy a képektől lesz egy cikk, hír. Hanem az észérvekből, és a tényektől. Témát bármilyen agyament nyithat.

De megválaszolom én ezt a fenti kérdést. :D Miszerint hogy jön ide olyasvalaki, aki nem torrent oldal tulaj. :D

Korábban még azt is tagadták az ew staff tagjai, hogy az ál fejvadász a roppantó. Magára az utalásra azért volt szükség, hogy az adataiból kiderülhessen, hogy ki is ő.

De azt gondoltam, hogy mikor beépített embert említek, akkor mindenki számára egyértelmű lesz, hogy egy megrendezett akcióról beszélünk. De tévedtem. :D

Mellesleg mind a két képen ki van takarva a név, és csak mi kaptunk rá engedélyt, hogy nyilvánosságra hozzuk. Persze privát el lett juttatva az Ewerest-nek, h mit lépnek rá, mert így korrekt. Hiszen mielőtt kiírunk valamit, őket is megkérdezzük, h mit szólnak ehhez, meg ahhoz..

Akkor természetesen semmit nem értettek, és most is csak azon pörögnek, hogy mi jobban kitakartuk a képet, míg ők meghagyták az utaló nevének kezdőbetűit. XDDDDDDDDDDD Ez bizonyít mindent szerintük. :D Hiszen egy beépített ember szerintük csak torrent oldal tulajdonos lehet. :D

De lássuk mit reagált ezekre az eget rengető baromságokra az a fórum, ahova ezeket kiírták:

Így van kedves frad! Ez egy újabb lejáratókampány az ew ellen, az összes normális oldal részvételével. Hiszen mindenki őket akarja lejáratni. :D Még véletlenül se arról szól a cikk, hogy hazudnak és lopnak, ááááááá, dehogy.

Láthatóan ezek minden sort véresen komolyan vettek amit az ew leírt, és fel is vannak háborodva azon, hogy milyen szemét ez a torrent társadalom szegény jóravaló ewerestel. :D

Érdekes, hogy csak a staff és a vip tagok szóltak hozzá a témához, szóval van még remény.. De mivel ők az egyetlen látogatói az oldalnak, ez sovány vigasz.

Az utolsó komment azért még engem is szíven talált.

Ugyanis a nagy felháborodásuk közepette csak sikerült valamelyiknek észrevenni, hogy a kérdéses oldal már nem is elérhető, nyilván ok nélkül:

http://torrentek.info/forum/uts-exkluz-v-h-rek/154948-szolg-ltat-megel-gelte-csal-nyked.html

Így a további vergődésüknek sincs értelme. Fontos azt is tudni, hogy jómagam és a téma egyik sértettje, megkereste az adott fórum vezetését, és kérte a téma törlését.

Azt is előre közöltük, ha nem teszik, kénytelenek leszünk őket is megemlíteni a hírekben, h megcáfoljuk a náluk megjelentetett rágalmakat. Csak, hogy ne gondolják, hogy ebből kimaradhatnak, ha nem lépnek fel a csalók ellen. Tehát korrekt módon tájékoztattuk őket az esetleges történésekről.

Íme a válasz:

https://prnt.sc/i0dafb

Tehát amennyiben én eltüntetem a cikkeimet, békén hagy a csaló bagázs. Hát izé, nem áll az alku. :D Nem tárgyalunk terroristákkal.

De azért egy fórumtulajdonos tudhatná, hogy nem egy hozzászólásról van szó, hanem egy témáról, melynek a tartalmát lájkolta is, tehát egyet ért vele:

https://prnt.sc/i0d959

Az ew-hez hasonlóan azt gondolják, hogy az oldalukon történtekért ők nem tartoznak felelősséggel, és elég csak a másikra mutogatni ahhoz, hogy tiszták legyenek. Ebben, mint annyi más dologban is óriásit tévednek, hiszen micsoda világ lenne az, amiben egy tegnap regelt tag bárkit, és bármilyen oldalt pocskondiázhatna? Aki ennek nem szab gátat az bizony cinkos. Mellesleg nem túl jó a híre a kérdéses fórumnak, ugyanis például a Teracod kapcsán is elszabadultak a pocskondiázó hozzászólások. Erről ők maguk panaszkodtak nekem korábban.

Nekem lényegében mind1, hogy törlik e a témát vagy sem. Annyiban érintett csupán, hogy így kénytelen vagyok rá reagálni az összes érintett nevében.

Hiszen a bigtorrenttől kezdve, a BitCool át, a gigatorrents-et se feledve, állítanak olyan dolgokat, amik nem fedik a valóságot.

És hogy kerül ide a címben is szereplő majomparádé? Úgy ahogy a többi oldal. Ártatlanul. Ugyanis az ew-es szilardka a majomparádé tulajának adta ki magát a gigán. Erről maga a gigatorrents rendszeradmin tájékoztatott bennünket hangos nevetések közepette. :D

Erre mit mondjak? Ez az a szint, ahol már nem kell reagálni se, hiszen ez kb olyan mintha azt mondanám, enyém az ncore. Aztán cáfold ha tudod. :D

Igaz, hasonló szinten mozog az összes Ewerest monológ, és bizony azt gondolná az ember, hogy nincs olyan épeszű a földön, aki őket komolyan tudná venni. Nos, a net egyik eldugott és elég kihalt sarkában létezik egy parányi, de roppant sötét társulat, akik erre most szépen rácáfoltak.

Hiszen tudjátok? Mi mindent és mindenkit előásunk. Mivel az Ewerest a mai napon megszűnt működni, és remélhetőleg egyhamar nem is indul újra, így a téma kissé több mint okafogyott. Így a külső fórumokon tett szánalmas próbálkozásaikat se reagáljuk le többé. Hiszen mint írtam, nincs olyan, hogy Ewerest, jelzem hála Istennek.

Mérgesnek kéne lennem az ilyen lejárató témák miatt, de az az igazság, hogy soha nem látott ütemben fognak össze az oldalak a csalók ellen, és rekesztik ki azokat, akik ezen tevékenységhez bármiféle támogatást nyújtanak. Az ilyen ügyek, csak még inkább összefogásra buzdítják a normális oldalakat.

Így lényegében a lejáratás élére állt fórum, és az ew saját magát rúgta tökön, méghozzá úgy, amire ember emlékezet óta nem volt példa a bittorent világban.
:LOL
Az engedélyt megadom, hogy a cikkben említett oldalak tovább éljenek a hírünkből, és a publikált cikkeinkből. :D

Áve nekem! :p