Torrent oldalakztracker

A Ztracker titokban, kriptovaluta bányászásra használja a saját felhasználóik gépét!

Hetekkel ezelőtt robbant a bomba mikor kiderült, az egyik legnagyobb és legnépszerűbb torrent oldal, név szerint a Pirate Bay olyan scriptet helyezett el az oldalán, amely a látogatóik számítógépének és böngészőjének erőforrását használva kriptovalutát bányászhatnak. Erről a TorrentFreak számolt be elsőként, és mi azonnal lefordítottuk nektek: http://torrentek.info/forum/uts-exk…riptovaluta-ny-sz-sra-haszn-lja-togat-ik.html

De nem kellett sokat várni a magyar példákra, jogutódokra sem. Mára beigazolódott sokunk félelme és sejtése, miszerint a Ztracker szintén bányászkodásra adta a fejét:A felhasználók természetesen nem sokat vesznek észre a megnövekedett terhelésből, plusz energiafogyasztásból! Betudják a már jól megszokott reklámoknak, vagy egyszerűen észre sem veszik!

Sokan úgy tartják ez az új bevételszerzési forma majd kiválthatja a sokak számára irritáló reklámokat. De egyenlőre úgy tűnik ez csak egy újabb tehén a másik mellé, és most már egyszerre lehet fejni a kettőt.Szerény véleményem az, hogy itt a valódi bányászok a tudtukon kívül maguk felhasználók, akik a hasznot lefölözik pedig a tulajdonosok. Nagyon úgy tűnik, hogy kezd betörni a kapitalizmus a privát oldalakra is. De vajon mennyire fér meg ez a jó öreg szocialista mentalitással, miszerint minden közös és mindent megosztunk egymással?

Én úgy gondolom amíg van mit letölteni addig az emberek többségét nem érdeklik sem a reklám sem pedig a hasonló dilemmák.

Ami kicsit aggasztó az az, hogy az ember ezek után már nem lehet biztos abban, hogy a tudtán kívül mibe keverik bele, milyen ügyleteknek lesz a részese!

De vajon mennyire éri meg ez az új bevételi forrás?


Egyéb oldalaknál is számíthatunk hasonlóra?

A folytatásban ezekre a kérdésekre is választ kaphattok!

Addig is várjuk véleményeteket, észrevételeiteket akár név nélkül, akár kommentbe.

Folytatás: http://torrentek.info/forum/uts-exkluz-v-h-rek/143813-ztracker-reag-lt-kriptovaluta-botr-nyra.html

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Van vmi megoldás ez ellen? Vagy a win11 már megoldja magától?
  B