TeracodeTorrent oldalak

Visszatért a Teracod!

Sziasztok! A teracod megújult külsővel ismét elérhető a már korábban közzétett –==Teracod==– :: Bejelentkezés címen!


Az oldal egyenlőre számos hibával, furcsasággal üzemel, ezért a vezetőség elnézést, és egy kis türelmet kér. Mint megtudtuk, az oldalon még tartanak a munkálatok, nem készült el minden teljesen.

Jó hír azonban, hogy az oldal aránymentes lett. De a többségnek ugrott a rangja és a feltöltése. Utobbit az üzenőfalon vissza lehet igényelni a staff-tól:


Az oldalra minden régi felhasználónak új jelszót kell kérnie.


Mint már korábbi cikkünkben is írtuk, a teracod régi mentésből folytatja új motoron. Így akinek nem sikerül új jelszót kérni az valószínűleg nincs már a rendszerben, így újra kell regisztrálnia. Ezt könnyen meg is teheti bárki, ugyanis az oldalon jelenleg nyitott a regisztráció.

A Teracod a "megszűnése" előtt 122167 felhasználóval és 34153 torrentel rendelkezett.


A mai napon ez a szám mint láthatjuk drasztikusan lecsökkent. A Teracod Július 9.-én, vasárnap 84518 felhasználóval és 187 feltöltéssel rendelkezik.


Ennek okai a domain váltás, és a friss mentés hiánya. De ettől függetlenül az oldal nem kamu, ugyan az a csapat vezeti, mint a régit. Sok sikert kívánunk nekik.

További képek és információk a teracod adatlapján: Teracod torrent oldal adatlap | TORRENTEK.info – Torrent oldal figyelő, forum, hirportal, meghivocsere!