TeracodeTorrent oldalak

Teracod: Csúszás

Sziasztok! A teracod torrent oldal elhalasztotta a várva várt indulást pontosan nyolc nappal. Az oldalon ugyanis még nem értek véget a munkálatok, de már az utolsó simításokat végzik a dizájnon.

Öröm az ürömben, hogy a vezetőség a saját malmára hajtotta ezt a kis "tragédiát" és úgy döntöttek ha már így alakult, kicsit ráncba szedik az oldalt. Az aktív felhasználok bizonyára tudják, hogy pár funkció a régi site-on nem volt éppen százszázalékos. Nos ezen problémák is orvosolva lettek. Az oldal alatt egy egészen új motor döcög majd régi és új funkciókkal. A kormánynál viszont a régi jól összeszokott csapat szelídíti a hullámokat.

Végezetül közzétesszük a szerkesztőségünk számára eljuttatott közleményt, mely talán kicsit csillapítja a kedélyeket és megédesíti a várakozást:

"Kedves Felhasználóink!

Sajnos pár napot csúszunk, de remélem,hogy majd megéri várni ránk mert jól működő oldallal és több új funkciókkal várunk benneteket, és egy nagyon jó csapattal.

Teracod staff"

És mik ezek az új funkciók? Szerkesztőségünk lehetőséget kapott, hogy még az indulás előtt szemügyre vegye az oldalt, és bemutassa ezeket a fejlesztéseket, kiegészítéseket

Továbbra is érdemes hát minket követni és ellátogatni a Teracod adatlapjára: Teracod torrent oldal adatlap | TORRENTEK.info – Torrent oldal figyelő, forum, hirportal, meghivocsere!