TeracodeTorrent oldalak

Teracod: Tények, tévhitek! Közzé tesszük nektek az új címet!

Sziasztok! Oldalunk büszke rá, hogy csupán egy eszköz az igazság és a felhasználok kezében. Elég régóta vagyunk a szakmában ahhoz, hogy minden információnak a végére járjunk s ne ugorjunk minden álhírre. De szeretjük a hülyeségeket is megcáfolni, hogy az érvek s ellenérvek kereszttűzében ti magatok dönthessétek el mi is az igazság.

Most erre nem lesz szükség, ugyanis ennek az éremnek a két oldalán a hazugság és az igazság felírat látható.

A Teracod a közelmúltban elérhetetlenné vált. Ez sok találgatásra, álhírgyártásra adott lehetőséget. De mi inkább megmaradtunk az igazságnál és csak a biztosat közöltük. Annyit írtunk ki, amennyit kiírhattunk. De nem mindenki rendelkezik megfelelő szakmai tudással és etikával, és azt se tudja mindenki honnan érdemes informálódni.

Best Of Kamu hírek:

Nav razzia

Az egyik legnépszerűbb ilyen kamu hír a navos razzia, amit egy félbolond terjeszt bosszúból. A sértődés oka csupán annyi, hogy létrehozott egy kamu Teracod facebookot, és a staff nem adta áldását arra, hogy a nevükben üzemeltesse, gyűjtsön usereket. Mint kiderült ez az ember ugyan az a személy, aki annak idején reklámüzenetekkel bombázta a teracod népét. Tehát a navos razziából semmi sem igaz.

The1st – Teracod fúzió:

A Teracod nem egyesül a méltán nem ismert kamu 1st oldallal, sem egyéb trackerekkel! Kicsit unalmas már, hogy minden kisebb szünet közben előjön a fúzió szó.

Új tulajdonos

De megnyugtatok mindenkit, nem igaz a tulajdonos váltás népszerű teóriája sem. Ugyanis a tulaj a régi marad, és a csapat is amit sokan ismertek, s szerettek és akik mindig is a ti érdekeiteket tartották szem előtt.

Tegyük tisztába:

A pletyka alapja csupán annyi, hogy a két tulajdonosból, az egyik visszavonul. Így nem hosszabbította meg a régi domain címet. Az oldalt a teracod.net címen tudjátok majd elérni, ha befejeződtek a kisebb simítások.


Tehát az oldal új címe a teracod.net lesz!

Azt még nem tudni pontosan mikor indul az oldal, de nem árt néha ellenőrizni a fent közzétett címet. De ígéretet kaptunk, ha már tudnak pontosabbat, informálnak minket, mi pedig titeket.

Mivel előre nem látható történesek miatt az oldalt nem sikerült időben lementeni a régi szerverről, (a baj nem jár egyedül) így az oldal egy korábbi mentésből fog visszatérni. De nincs semmi ok a pánikra, az oldalt ugyan azok vezetik mint régen.

Születtek bizonyos döntések a teracod oldalon a múltban, melyekkel az userek nagy része nem értett egyet. A vezetés ezt belátta, és igyekszik újra a helyes irányba vezetni az oldalt, együtt veletek.

Ígéretek/ lehetséges engedmények:

-Az oldalon továbbra is maradnak a kamerás filmek, feltöltések!

-Lazulnak a feltöltési szabályok!

-Az userek is tölthetnek fel torrenteket!

-Ti dönthetitek el mire van szükségetek!

-Egy időre megnyitják a szabad regisztrációt!

A teracod továbbra is kerüli a közösségi médiát! Így egyedül a Torrentek.infónak adnak infókat, interjúkat.