TeracodeTorrent oldalak

Teracod: Kamu oldalak, új infók!

Sziasztok! Mint azt legutóbbi cikkükben már említettük, a teracod torrent oldal domain problémák miatt szünetelteti működését: http://torrentek.info/forum/uts-exkluz-v/115305-teracod-nem-el-rhet.html

Ezt az infót a teracod vezetésétől kaptuk, így jelenleg az egyetlen hiteles információ ami az ügyről napvilágot látott. (Persze csak mostanáig)

Ezt azért fontos kiemelnem, mert már megjelentek kamu oldalak, áll facebook profilok, melyek hivatalos hírforrásnak adják ki magukat. Céljuk a lájk, és user szerzés, mások félrevezetése, megtévesztése.

Egyik legismertebb ilyen oldal: teracod.org – Communaute | Facebook

Az oldalon felfigyeltem egy érdekes bejegyzésre:

A képen látható írást én magam tettem közzé oldalunk üzenőfalán, egy kérdésre válaszolva. Kicsit fura is volna ha maga a teracod oldal se tudná milyen címen folytatják tovább. Így gondoltam kicsit utána járok a dolgoknak.

Mint azt szerkesztőségünk megtudta a vezetőség egyik tagjától, a Teracod oldal már régen megszüntette a hivatalos fb profiljukat:

Reakció a fent linkelt fb oldalra:


"Nem is a mienk"
"Nem mi csinaltuk"
"Én utálom a fcb mi toroltuk a hivatalos teracod fcb"
"Ezt egy felhasználó nyitotta meg"

A Teracod staffnak tehát semmi köze egyetlen közösségi profilhoz sem.

Annyit még elárultak, hogy az oldal valószínűleg új címen fog újraindulni, ha így lesz, közösségi oldal híján arról is nálunk kaphattok tájékoztatást: Teracod torrent oldal adatlap | TORRENTEK.info – Torrent oldal figyelő, forum, hirportal, meghivocsere!

De mi azért szorítunk, hogy a régi cím is újra használható legyen.

Célunk ugyanis nem kevesebb, mint a kamu infók, és oldalak elhomályosítása, és az emberek pontos tájékoztatása.