TeracodeTorrent oldalak

A Teracod nem elérhető

Sziasztok! A Teracod nagy bejelentése után, miszerint újra engedélyezik a kamarás feltöltéseket az oldal elérhetetlenné vált. Rengetegen kerestek meg minket, de egyenlőre teljes hírzárlat van az ügyben. Ha megtudunk valami bővebbet azonnal értesíteni fogunk titeket!

A Teracod adatlapján értesülni fogtok arról ha újra elérhető az oldal akár a régi, akár egy új címen: Teracod torrent oldal adatlap | TORRENTEK.info – Torrent oldal figyelő, forum, hirportal, meghivocsere!

Addig is kitartás, böngésszetek fórum oldalunkat, hátha elcsíptek pár frissebb infót a egymástól, illetve a Teracod vezetésétől: http://torrentek.info/forum/torrent…es-/11132-teracod-ss.html?q=forumtema/Teracod

Akik nem rendelkeznek más torrent oldalal azok se csüggedjenek, a Tracker listánkon rengeteg alternatívát találtok: Tracker Lista | TORRENTEK.info – Torrent oldal figyelő, forum, hirportal, meghivocsere!Frissítve: A Teracod vezetősége megerősítette, hogy domain problémával küzdenek! Kitartás, amint lehet visszatérnek.